Mindennapi cuki? Ez az új DT rovat?

Felőlem jöhet, enyém a random fact, tiéd a Mindennapi cuki
Legjóképűbb híres ember? Nos, talán furán hangzik amit most írok de én KÉPTELEN lennék egyedül Davidnek adni ezt az elismerést.

Félreértés ne essék, szerintem nagyon smexy de azért vannak más pasik is

Odáig vagyok meg vissza Rupert Grintért és Jason Isaacsért. Ők is nagyon jól néznek ki.

De tényleg, nagyon pofásak. Jason igazán sármos úriember, Rupert pedig vörös és smexy
És meg kell említenem a HP ikreket (James és Oliver Phelps) na az a két pasi aztán döfi és ezt nem csak azért mondom mert az ő hajuk is gyakran úgy néz ki, mintha 220-ba nyúltak volna, hanem azért mert aranyosak, viccesek, rendesek és smexyk

Az ő életútjukat is követem, tehetséges csókák, bár az ikrek még nem nagyon szerepeltek semmiben a HP-n kívül de abból is kiszorítják őket
Most hanyagoljuk a random fact-eket egy időre is interjúkból idézek inkább
Műsorvezető: Rengeteg kérdés érkezett twitteren. Szereted a twittert?
DT: Nem. Megnéztem milyen és nem tetszik. Olyan felesleges. Teát iszok. Na és kit érdekel?
Műsorvezetőnő: Engem.
DT: Oké, akkor tweeteld ki hogy a szekrényben ülök és teázok.
Műsorvezető: Akkor most már ezt is tudjuk. Első kérdésünk Mandy-től érkezett aki Törökországból írt nekünk.
DT: Török? Akkor ha lesz nekem is turbánom, tudunk cserélni Mandyvel.
Műsorvezetőnő: És mit szólsz a facebookhoz? Ott is érkezett hozzánk kérdés amiből egyet mindjárt fel is olvasok
DT: A Facebook az ördög műve. Miért akarna magának valaki facebookot? Az alapötlet nem rossz, de így belelátnak a magánéletedbe és kutakodnak utánad, régi ismerősök vagy ex-ek.
Műsorvezetőnő: Akkor lássuk a kérdést. Sziasztok, én Matthew vagyok és a feleségem bele van zúgva Davidbe. Hey Dave, meg tudnád mondani most mit csináljak? Mit kell tennem hogy a feleségem úgy nézzen rám mint rád?
DT: ohh ohh *nevet* ehmm öhmmm Nem tom. Ti csak szórakoztok velem, nincs is ilyen.
Műsorvezetőnő: Valóban nincs, csak vicceltünk.
DT: Ohhh mm de jó. Már majdnem megijedtem. Nemsokára regenerálódom és attól mert 2 szívem van még mindkettőre vigyázni kell
Jó hír gyerekek. David tegnap Comic Relief megbeszélésen volt. Tudjuk mi az a Comic Relief?