Starity

David Tennant

100 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 22. 13:56 #601
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.09.22. 07:57)
lol
És hány oldal után kell új ropicot nyitni? Előfodult már ilyen valaha?  biggrin.gif Ha nem, meg kellene kérdezni valakit hogy ilyenkor mi a teendő  _nevet.gif 
Szerintem is érdekes hogy DT topikja a leglátogatottabb mikor csak ennyien vagyunk és mi írunk hozzá a legtöbbet.  rohog.gif 
David büszke lenne ránk.  rohog.gif Én örülök hogy David már az 505-ik, jól tetted hogy kitettél egy másik képet és megírtad az életrajzát mert így sokkal jobban néz ki a profilja. Remélem a jövőben többen is leszünk. Márcsak azért is mert játszani szeretnék majd 'fogadj örökbe egy DT karaktert' játékot de ehhez még nem vagyunk elegen  _nevet.gif  rohog.gif

jajah, majd nyitunk új topicokat, ami után majd a #2,#3,#123 számot biggyesztjük _nevet.gif hát igen amúgy, ez már bizonyított, hogy David-nek milyen elvetemült rajongói vannak rofl.gif
"fogadj örögbe egy DT karaktert?" ez olyan, mint az állatkertben, hogy kiírják a ketrecnél az állat neve mellé, hogy "örökbefogadó: Csülök Gizella" ? biggrin.gif meg gondozni kell, mint a tamagocsin a kedvencedet? rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow, rheuska
2010. szeptember 22. 22:45 #602
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.09.22. 13:56)
jajah, majd nyitunk új topicokat, ami után majd a #2,#3,#123 számot biggyesztjük  _nevet.gif hát igen amúgy, ez már bizonyított, hogy David-nek milyen elvetemült rajongói vannak rofl.gif
"fogadj örögbe egy DT karaktert?" ez olyan, mint az állatkertben, hogy kiírják a ketrecnél az állat neve mellé, hogy "örökbefogadó: Csülök Gizella" ? biggrin.gif meg gondozni kell, mint a tamagocsin a kedvencedet?  rohog.gif

elvetemült? Ezt kikérem magamnak reklamalo.gif _nevet.gif rohog.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ennek a játéknak nem sok értelme van. DT fórumán kezdtük ezt a játékot, adoptálsz egy DT karaktert és arra azt mondod hogy a tiéd. Van külön erre egy topic, hülye képzeletbeli dologokról lehet írni (itt nem, nekünk elég egy topic rohog.gif ) Én Brendan Blockot akartam de ellopták előlem, egy éjszaka alatt ellopkodták az összeset, 10.2 vagy Richard maradt csak az L.A. without map filmből de 10.2-t választottam mert jobb a haja és mert David azt mondta hogy 10.2 jobban smárol mint 10 _nevet.gif rohog.gif
Álmaimban van egy TARDIS-a és a Holdra repít el, szed nekem holdrózsát meg ilyesmi. Ezt azért találtuk ki mert davidről hónapokig semmit nem hallotunk és untuk magunkat. rohog.gif rohog.gif
Neve is van. Doctor Handy Daniel. Roset elhagyta, együtt élünk boldogan míg meg nem halunk. _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. szeptember 23. 11:04 #603
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.09.22. 22:45)
elvetemült? Ezt kikérem magamnak  reklamalo.gif  _nevet.gif  rohog.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Ennek a játéknak nem sok értelme van. DT fórumán kezdtük ezt a játékot, adoptálsz egy DT karaktert és arra azt mondod hogy a tiéd. Van külön erre egy topic, hülye képzeletbeli dologokról lehet írni (itt nem, nekünk elég egy topic  rohog.gif ) Én Brendan Blockot akartam de ellopták előlem, egy éjszaka alatt ellopkodták az összeset, 10.2 vagy Richard maradt csak az L.A. without map filmből de 10.2-t választottam mert jobb a haja és mert David azt mondta hogy 10.2 jobban smárol mint 10  _nevet.gif  rohog.gif 
Álmaimban van egy TARDIS-a és a Holdra repít el, szed nekem holdrózsát meg ilyesmi. Ezt azért találtuk ki mert davidről hónapokig semmit nem hallotunk és untuk magunkat.  rohog.gif  rohog.gif 
Neve is van. Doctor Handy Daniel. Roset elhagyta, együtt élünk boldogan míg meg nem halunk.  _nevet.gif  _nevet.gif

Én lestoppolhatnám Peter Carlisle-t? blush.gif biggrin.gif
2010. szeptember 23. 11:26 #604
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bessie @ 2010.09.22. 01:01)
Kicsit offolok. biggrin.gif
Néhány random fact: 
1# Starityn, a sztároknál ez a topik a legnépszerűbb, és ide írtak a legtöbbet
2# Ami csoda, hisz csak nagyon kevesen vagyunk igazi rajongók.  biggrin.gif (Egy kezemen meg tudom számolni.)
3# Ha így megy hamarosan nem lehet ide többet írni, és meg kell nyitni a következő topikot. rohog.gif 
4# Amikor átvettem Dave-et, az 522-ik helyen állt a Starity ranglistán. Pár nappal később 518-ik volt, most pedig az 505-ik helyen áll.  biggrin.gif

smileeee.gif
Remélem nem haragszol meg, ha "beledumálok" Dave életrajzába kicsit. biggrin.gif

1. Christopher Accleston HELYETT Eccleston
2. Casanova-t HELYETT Casanovát
3. 2009-ben láthattuk a St Trinian's II: The Legend of Fritton's Gold című vígjáték kalandfilmben Lord Pomfrey szerepében volt látható. --> Szerintem egy látható is elég a mondatba. smileeee.gif
4. Alfred Hichckock HELYETT Hitchcock
5. kedvenc könyv: JD Salinger-től a The Catcher in the Rye : Ez a "Zabhegyező" címen fut nálunk, talán így többen tudni fogják, miről van szó. smileeee.gif
6. Az adatlap bal szélső részén a Moffett egy "t"vel van írva, majd azt is írd át, ha lesz egy kis időd. wink.gif smileeee.gif

Ennyi, és bocsi, hogy belekötekedtem, de gondoltam szebb lenne hibák nélkül. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 23. 14:50 #605
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.23. 11:04)
Én lestoppolhatnám Peter Carlisle-t?  blush.gif  biggrin.gif

Oké, Peter elkelt. Gratulálunk, mostantól öné egy skót származású, énekelni nem nagyon tudó, de felzselézett hajú és borostás nyomozó hosszú fekete kabátban rohog.gif aki nem mellesleg Blackpool kellős közepén egy kempingszékben üldögél, felveszi a napszemcsijét és a kezében lévő tölcsér fagyiba énekel. biggrin.gif

Én kit válasszak? A szabály szerint csak egyet lehet választani de képtelen vagyok a döntésre. _nevet.gif Brendant akarom, de a 10-ik is jó lenne meg Hamlet is. Egye fene, meghagyom nektek 10-et, aki nem látott még más DT produkciót az megtarthatja a Dokit és 10.2 is szabad még _nevet.gif
Hamlet jó, csak nem skót az akcentusa, úgy meg nekem nem kell _nevet.gif
Oké, eldöntöttem, enyém Brendan Block. Tessék mindenki válasszon egy karaktert biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 23. 19:23 #606
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.23. 14:50)
Oké, Peter elkelt. Gratulálunk, mostantól öné egy skót származású, énekelni nem nagyon tudó, de felzselézett hajú és borostás nyomozó hosszú fekete kabátban  rohog.gif aki nem mellesleg Blackpool kellős közepén egy kempingszékben üldögél, felveszi a napszemcsijét és a kezében lévő tölcsér fagyiba énekel.  biggrin.gif

Köszönöm, köszönöm!!! meghajolo.gif *nagyon örül*
Első lépésben jelezném, hogy Natalie ki van iktatva, vele nem kell foglalkozni. biggrin.gif tongue.gif Csúnya öreg nénikkel Peter nem foglalkozik. biggrin.gif
Jelenleg éppen a fürdőszobában van, a fürdéssel már végzett, most a tükör előtti hajzselézős fázisnál tart, közben pedig David Lee Roth örökbecsű klasszikusát "énekli" egy dezodoros flakonba, miszerint Just a gigolo... rohog.gif

1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 23. 20:44 #607
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.23. 19:23)
Köszönöm, köszönöm!!!  meghajolo.gif *nagyon örül*
Első lépésben jelezném, hogy Natalie ki van iktatva, vele nem kell foglalkozni. biggrin.gif tongue.gif Csúnya öreg nénikkel Peter nem foglalkozik. biggrin.gif
Jelenleg éppen a fürdőszobában van, a fürdéssel már végzett, most a tükör előtti hajzselézős fázisnál tart, közben pedig David Lee Roth örökbecsű klasszikusát "énekli" egy dezodoros flakonba, miszerint Just a gigolo...  rohog.gif 

Ha a helyedben lennék én nem az öreg néniktől féltem Petert, hanem a feleségektől hiszen ki is mondta a Blackpool első részében azt hogy 'I'll start with Ripley's wife. I'm good with wives'? rohog.gif

Hogy van Peter haverunk? Befejezte végre a tollászkodást? Remélem vettél neki meglepetést olyan kis piros, színezékkel telenyomott igazi 'búcsús' kakasformájú nyalókát mert olyan cuki vele hogy eszméletlen _nevet.gif _nevet.gif
2010. szeptember 23. 22:54 #608
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Hát, én pedig szeretném lestoppolni a kedvenc nyelvnyújtogatós Barty Crouch Jr-t, ha nem gáz tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. szeptember 24. 08:40 #609
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.23. 22:54)
Hát, én pedig szeretném lestoppolni a kedvenc nyelvnyújtogatós Barty Crouch Jr-t, ha nem gáz tongue.gif

Barty elkelt. Az Úr és a Szentlélek nevében mostantól 1 pár vagytok. Szeresd őt jóban rosszban (néha figyeld a karját illetve tanítsd meg neki hogy emberek között nem nyújtugatunk nyelvet és nem avada kedavra-zunk mert azt nem szabad) Remélem adsz rá valami normális ruhát rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska, Bessie
2010. szeptember 24. 08:50 #610
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.23. 20:44)
Ha a helyedben lennék én nem az öreg néniktől féltem Petert, hanem a feleségektől [...] Hogy van Peter haverunk?  Befejezte végre a tollászkodást? Remélem vettél neki meglepetést olyan kis piros, színezékkel telenyomott igazi 'búcsús' kakasformájú nyalókát mert olyan cuki vele hogy eszméletlen  _nevet.gif  _nevet.gif

biggrin.gif Természetesen azóta végzett a fürdőszobában. smileeee.gif Jól érzi magát, most kitalálta, hogy este szeretne elmenni valami kis szolid helyre, ahol van zene és lehet táncolni is. Nem szeret botlábúskodni, úgy döntött, megpróbál néhány alaplépést elsajátítani. Már előre jelezte, hogy majd szeretne enni egy fagyikelyhet kiwiszeletekkel díszítve. Mondtam neki, hogy kaphat, de csak ha jó fiú lesz és elfelejti a férjes asszonyokat. Azt mondta, hogy Őt már nem érdekli egy feleség sem. rohog.gif

Kakasos nyalókát még nem kapott, de majd vasárnap elcipelem a vásárba, ott lehet ilyesmit kapni. Addig meg kell elégednie a sima Kojak nyalókával. De azt mondja, hogy cseppet sem bánja, elvégre Kojak is egy nagyon kiváló nyomozó volt, és egyfajta példaképként tekint rá, de hozzátette, hogy egyetlen dolog van, amiben nagyon nem szeretne rá hasonlítani. Ez pedig nem más, mint a kopaszság. Úgy gondolja, hogy egyszerűen megőrülne, ha nem lenne mit zselézni a feje búbján... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, rheuska
2010. szeptember 24. 15:47 #611
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.24. 08:50)
biggrin.gif Természetesen azóta végzett a fürdőszobában. smileeee.gif Jól érzi magát, most kitalálta, hogy este szeretne elmenni valami kis szolid helyre, ahol van zene és lehet táncolni is. Nem szeret botlábúskodni, úgy döntött, megpróbál néhány alaplépést elsajátítani. Már előre jelezte, hogy majd szeretne enni egy fagyikelyhet kiwiszeletekkel díszítve. Mondtam neki, hogy kaphat, de csak ha jó fiú lesz és elfelejti a férjes asszonyokat. Azt mondta, hogy Őt már nem érdekli egy feleség sem.  rohog.gif

Kakasos nyalókát még nem kapott, de majd vasárnap elcipelem a vásárba, ott lehet ilyesmit kapni. Addig meg kell elégednie a sima Kojak nyalókával. De azt mondja, hogy cseppet sem bánja, elvégre Kojak is egy nagyon kiváló nyomozó volt, és egyfajta példaképként tekint rá, de hozzátette, hogy egyetlen dolog van, amiben nagyon nem szeretne rá hasonlítani. Ez pedig nem más, mint a kopaszság. Úgy gondolja, hogy egyszerűen megőrülne, ha nem lenne mit zselézni a feje búbján...  rohog.gif

Peter teljesen megváltozott melletted ohmy.gif biggrin.gif Ez a helyes hozzáállás. rohog.gif
Brendan is jól van, üdvözletét küldi mindenkinek. Ha mindenkinek lesz partnere, várunk minden DT fant a kedves párjávál egy grillezésre. Még nem tudjuk mi lesz a menü, de azt mondta vörösbor fog folyni a csapból is, az már biztos. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. szeptember 24. 18:34 #612
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.24. 15:47)
Peter teljesen megváltozott melletted  ohmy.gif  biggrin.gif Ez a helyes hozzáállás.  rohog.gif 
Brendan is jól van, üdvözletét küldi mindenkinek. Ha mindenkinek lesz partnere, várunk minden DT fant a kedves párjávál egy grillezésre. Még nem tudjuk mi lesz a menü, de azt mondta vörösbor fog folyni a csapból is, az már biztos. _nevet.gif

Ugye? rohog.gif Azért néha rosszalkodik és megfordul 1-2 nőszemély után az utcán, de összességében rendesen viselkedik. biggrin.gif
Grillezésre? És vörösbor? Ejj, nem is gondoltam volna... _nevet.gif De ott leszünk természetesen. Csak legyen desszert... Peter nagyon édesszájú... Ez volt amúgy az első kérdése... "És lesz valami édesség?" rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: rheuska
2010. szeptember 24. 18:54 #613
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
ohh Man in the Mirror, de szeretem heart.gif smileeee.gif

oké, ha másnak "nem kell" 10. , akkor stipi-stopi rolleyes.gif
2010. szeptember 24. 19:55 #614
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.24. 18:34)
Ugye?  rohog.gif Azért néha rosszalkodik és megfordul 1-2 nőszemély után az utcán, de összességében rendesen viselkedik. biggrin.gif
Grillezésre? És vörösbor? Ejj, nem is gondoltam volna...  _nevet.gif De ott leszünk természetesen. Csak legyen desszert... Peter nagyon édesszájú... Ez volt amúgy az első kérdése... "És lesz valami édesség?"  rohog.gif

Persze hogy lesz édesség. Peter szereti a vattacukrot úgyhogy lesz vattacukor csináló masina. Ha szabad ilyet mondani, a párod kezében nagyon jól mutat a vattacukor rohog.gif Kis édesszájú, vattacukor meg nyalóka ...
Brendan a csokit szereti nagyon, van csokiszökőkút a nappaliban _nevet.gif _nevet.gif thumbsup.gif biggrin.gif

Idézet (Sixy @ 2010.09.24. 18:54)
ohh Man in the Mirror, de szeretem heart.gif smileeee.gif
oké, ha másnak "nem kell" 10. , akkor stipi-stopi  rolleyes.gif

Oké, márcsak Bessie hiányzik a sorból. Ha megragadod 10-et, Bessie-nek még mindig ott marad 10.2 thumbsup.gif De ti tudjátok, döntsétek el rohog.gif

Úgy látom le vagyunk maradva a Random fact-ekkel mint a borravaló. Random fact #31. David a fekete kávét szereti, jó erősen, cukor nélkül. Nincs oda a teáért de szokott inni Irn Bru-t. Ejha, de meglepő .. Mit kapsz ha Davidet keresztezed a skót energiaitallal az Irn Bru-val??
Skót duracell nyuszi biggrin.gif _nevet.gif

Pólónyomtatás UPDATE! Ma telefonált a csóka, hogy egy nappal késik a 'szállítmány' és a fiúk a nyomdában nem a jól összevágott képet tették a pólóra. Ezért újravágták a képet és a fószer beszólt a többieknek hogy ezek után az a legkevesebb ha a képről a hátteret rendesen kivágjátok, ügyelve a hajra, hozzá ne érjetek ez volt a parancs rofl.gif rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 25. 02:44 #615
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.24. 08:40)
Barty elkelt. Az Úr és a Szentlélek nevében mostantól 1 pár vagytok. Szeresd őt jóban rosszban (néha figyeld a karját illetve tanítsd meg neki hogy emberek között nem nyújtugatunk nyelvet és nem avada kedavra-zunk mert azt nem szabad) Remélem adsz rá valami normális ruhát  rohog.gif

Hjaj, nem bír magával ez a fiú, valami hihetetlen! Már sikerült rávennem, hogy lefürödjön (nélkülem) és voltunk vásárolni is, de azt hiszem, megrögzött fekete-mániás. Mint valami vámpír, komolyan! Pár órája elkértem a varázspálcáját (azt, ami fából van! _nevet.gif ) de mikor megjegeyeztem, h "it could be more sonic" kiakadt... hát ki érti ezt? xD
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. szeptember 25. 08:55 #616
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.25. 02:44)
Hjaj, nem bír magával ez a fiú, valami hihetetlen! Már sikerült rávennem, hogy lefürödjön (nélkülem) és voltunk vásárolni is, de azt hiszem, megrögzött fekete-mániás. Mint valami vámpír, komolyan! Pár órája elkértem a varázspálcáját (azt, ami fából van!  _nevet.gif ) de mikor megjegeyeztem, h "it could be more sonic" kiakadt... hát ki érti ezt? xD

És mekkora a varázspálcája? Ha jól emlékszem a könyvben azt írták hogy a halálfalóknak mindig valamivel nagyobb varázspálcájuk van rohog.gif rohog.gif
Oh, ugyanmár, vegyél neki egy sonic-ot az ebayról hogy legyen boldog. Majd ha ráérsz, játszhattok a sonicusával meg a varázspálcájával rohog.gif _nevet.gif (Na jó, ez ütött most így reggel, nagyon meg kellene innom egy kávét rohog.gif )

Jó hír. David karakterének a Fright Nightban angol az akcentusa. És az jó mert azt szeressem rohog.gif
(Kérettetik ezt is kommentálni nehogy azt mondják hogy nem beszélgetünk semmi érdekesről és csak a helyet foglaljuk. Apropó helyfoglalás, megkérdezte valaki lehet-e/kell-e új topicot nyitni kedves barátunknak? rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. szeptember 25. 11:51 #617
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.25. 08:55)
És mekkora a varázspálcája? Ha jól emlékszem a könyvben azt írták hogy a halálfalóknak mindig valamivel nagyobb varázspálcájuk van  rohog.gif  rohog.gif

hááát, tényleg nagy... és elképesztő, miket tud művelni vele *perverz szmájli*

Idézet (kateblock @ 2010.09.25. 08:55)
Jó hír. David karakterének a Fright Nightban angol az akcentusa. És az jó mert azt szeressem  rohog.gif 

azt én is .__. meg egyébként David-et is xD vagy... ezt már mondtam? xD
2010. szeptember 25. 11:57 #618
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.25. 11:51)
hááát, tényleg nagy... és elképesztő, miket tud művelni vele *perverz szmájli*

10 inch? _nevet.gif A végén még kiderül hogy Billie tényleg tudott valamit rohog.gif

Idézet (rheuska @ 2010.09.25. 11:51)
azt én is .__. meg egyébként David-et is xD vagy... ezt már mondtam? xD

Még nem mondtad hogy csippantod Davidet, fogalmunk sem volt. Azt hittük azért írkálsz ebbe a topikba mert ez van mindig legfelül rohog.gif _nevet.gif
2010. szeptember 25. 11:59 #619
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.25. 11:57)
10 inch?  _nevet.gif A végén még kiderül hogy Billie tényleg tudott valamit  rohog.gif 
Még nem mondtad hogy csippantod Davidet, fogalmunk sem volt. Azt hittük azért írkálsz ebbe a topikba mert ez van mindig legfelül  rohog.gif  _nevet.gif

Billie eléggé alábecsülte... ahhoz képest ez semmi cool.gif

Hát... most, hogy így mondod, annyira kíváncsi voltam, hogy mit írogathattok ide, nem is tudom, ki ez... xD de most már kezdem megszeertni, lehet, hogy nemsokára egy filmjét is megnézem... 110.gif
2010. szeptember 25. 12:27 #620
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.25. 11:59)
Billie eléggé alábecsülte... ahhoz képest ez semmi  cool.gif 

Ennyi. Mostantól már csak a szememnek hiszek. Várd meg a hivatalos FN promokat vagy küldj üzit nekem és elküldöm a képeket. Billienek nagyon kellene egy szemüveg, egy olyan fekete keretes brainy specs rohog.gif _nevet.gif

Random fact #32. Tudod hogy a menta felrobban a Coca Colában? David és filmbéli gyerekei a Single Father forgatásán azzal szórakoztak hogy mentát és sót dobáltak a Coca Colás üvegbe és láss csodát a menta felrobbant a Colában. rohog.gif
100 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok