Starity

David Tennant

100 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 19. 18:03 #581
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.19. 17:48)
JUDE LAW DID WHUUUT??
*megy, legyilkolja a feleségcsaló homigyereket*

Jude Law elintézte hogy Davidnek már most rossz hírneve legyen odakint. A Jimmy Fallon Showban volt és szóba került akkor a Hamlet. Közel egyidőben csinálták a Hamletet, David Londonban, Jude meg Amerikában. Felmerült ez a koponya dolog. Az RSC néhány előadáshoz egy igazi koponyát használt, az emberkének az volt az utolsó kívánsága hogy az RSC-nél maradjon a koponyája (azt hiszem zongorista volt) és a rossz indulató cikkek miatt ezt fel kellett függeszteni. Jude pedig azt mondta hogy a cikkek azért íródtak mert David díváskodik és neki egy sima egyszerű koponya nem jó, így akarja felhívni magára a figyelmet. És ha ez nem volt még elég, a nevét sem volt hajlandó kinyögni, így hívta 'the guy who was playing Hamlet'. dry.gif No comment.

Most vagy ilyen hülye vagy csak be akarta égetni szegény Davidet amiért a kritikusok pozitívabban nyilatkozta az RSC féle Hamletről mint a Jude féléről. David amúgyis böki már a csőrét egy ideje, nem tetszett neki a DT és Shakespeare fanok
petíciója, aminek köszönhetjük a DVD-t és az sincs ínyére hogy egy nagyobb színházi díjat ugyan megnyert a Hamletért de több újságban több kritikus is lehozott olyan cikkeket hogy David jobban megérdemelte volna a díjat,de neki esélye sem volt indulni a hát/gerinc műtéte miatt nem szerepelt eleget ahhoz hogy felkerüljön a listára. Again, no comment. mellow.gif

Szerk: láttam megtaláltad a mondatokat.

Bessie: Ezt a képet tedd ki rohog.gif rohog.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/dw52.jpg

lol
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 19. 18:53 #582
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
én ezt úgy értelmeztem, h azt mondta, David akarje leváltani azt az eredeti koponyát, mert annyit foglalkoztak csak magával a koponyával az újságok, hogy Jude szerint David attól félt, "lejátssza őt a színpadról" a koponya xD
2010. szeptember 19. 18:56 #583
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.19. 18:53)
én ezt úgy értelmeztem, h azt mondta, David akarje leváltani azt az eredeti koponyát, mert annyit foglalkoztak csak magával a koponyával az újságok, hogy Jude szerint David attól félt, "lejátssza őt a színpadról" a koponya xD

Szerintem David ilyet biztosan nem tenne. Ha egyszer az volt a csóka utolsó kívánsága hogy az RSC Hamletjében használják .. különben is Davidről beszélünk, ő mindig azt csinálja amit mondanak neki. smileeee.gif

Bessie: Találtam jó képet, ha ezt nem teszed ki, elbőgöm magam _nevet.gif _nevet.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/various%20projects/07mug2.png
2 felhasználónak tetszik: Bessie, rheuska
2010. szeptember 19. 20:09 #584
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.19. 18:56)
Szerintem David ilyet biztosan nem tenne. Ha egyszer az volt a csóka utolsó kívánsága hogy az RSC Hamletjében használják .. különben is Davidről beszélünk, ő mindig azt csinálja amit mondanak neki.  smileeee.gif 
Bessie: Találtam jó képet, ha ezt nem teszed ki, elbőgöm magam  _nevet.gif  _nevet.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/various%20projects/07mug2.png

tudom, h David nem tenne ilyet, de Jude egy k*csög, és ő nem tudja.
ez a kép meg... halál xD
2010. szeptember 19. 20:39 #585
- törölt felhasználó -    
Vannk új Single Father képeim ide már nem kellene mégtöbb képet feltölteni úgyhogy ha valaki látni akarja őket kommentáljon az SF topikhoz cool.gif

Random fact #29. (Ha már rheuska felhozta a Twittersode videót)
David tavaly Novemberben a Christian O'Connell Breakfast Showban (amit az ő könyörgésére David Tennant Breakfast Shownak neveztek át) felajánlotta az ágyát a Children In Need jótékonykodásra. Az ágyat 15 éve vette, állítólag összedőlőben volt, rozoga, matracos, rettentően megviselt. Mindössze 2 ember telefonált be míg a harmadik és egyben DT utolsó napján a szervezők beszervezték a műsor főszponzorát a British Gas-t hogy licitáljanak rá. Ha jól emlékszem 5000Ł-ot adtak érte és a fejes azt mondta hogy a lánya DT fan, de nem engedi meg neki hogy azon az ágyon aludjon ezért ha máshol nem találnak neki helyet, akkor legfeljebb fűtenek vele elvégre ők a Britsh Gas rofl.gif
Pedig az akarat megvolt, a műsorvezető állandóan azt hajtogatta hogy 'ha azok a matracok mesélni tudnának'. Kis perverz barátunk egyből rávágta hogy 'soha nem feküdt több mint két ember azon az ágyon' _nevet.gif mire a műsorvezető azt mondta hogy ő nem is arra gondolt _nevet.gif Aztán tovább feszegették tovább a témát, szegény nagyon rosszul érezte magát és bizonygatta az igazát mire végül megszólalt 'Oké, tényleg volt már olyan hogy több nő is ült rajta' Christian szerint az az ágy 'come and gone' David szerint TERMÉSZETESEN nem
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 20. 09:45 #586
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Bessie @ 2010.09.19. 12:57)
Hű, ezek tényleg jó képek. wub.gif Már csak meg kell keresnem picit nagyobb méretbe, mert ezek aprók. A profilkép mérete pedig 200x300. blush.gif

Bessie, ha ennek a topiknak a legelejére tekersz, ott már betettem ezeket a képeket nagyobb méretben is. biggrin.gif
2010. szeptember 20. 09:46 #587
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (rheuska @ 2010.09.19. 13:15)
mit szólsz ehhez?
http://suckerforvampires.files.wordpress.com/2010/06/david-tennant.png

Ez a kép nem rossz, de a haja sajnos nem teljes... Pedig az az egyik legjobb... biggrin.gif
2010. szeptember 20. 15:31 #588
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.19. 20:39)
Vannk új Single Father képeim ide már nem kellene mégtöbb képet feltölteni úgyhogy ha valaki látni akarja őket kommentáljon az SF topikhoz  cool.gif 
Random fact #29. (Ha már rheuska felhozta a Twittersode videót)
David tavaly Novemberben a Christian O'Connell Breakfast Showban (amit az ő könyörgésére David Tennant Breakfast Shownak neveztek át) felajánlotta az ágyát a Children In Need jótékonykodásra. Az ágyat 15 éve vette, állítólag összedőlőben volt, rozoga,  matracos, rettentően megviselt. Mindössze 2 ember telefonált be míg a harmadik és egyben DT utolsó napján a szervezők beszervezték a műsor főszponzorát a British Gas-t hogy licitáljanak rá. Ha jól emlékszem 5000Ł-ot adtak érte és a fejes azt mondta hogy a lánya DT fan, de nem engedi meg neki hogy azon az ágyon aludjon ezért ha máshol nem találnak neki helyet, akkor legfeljebb fűtenek vele elvégre ők a Britsh Gas  rofl.gif 
Pedig az akarat megvolt, a műsorvezető állandóan azt hajtogatta hogy 'ha azok a matracok mesélni tudnának'. Kis perverz barátunk egyből rávágta hogy 'soha nem feküdt több mint két ember azon az ágyon'  _nevet.gif mire a műsorvezető azt mondta hogy ő nem is arra gondolt  _nevet.gif Aztán tovább feszegették tovább a témát, szegény nagyon rosszul érezte magát és bizonygatta az igazát mire végül megszólalt 'Oké, tényleg volt már olyan hogy több nő is ült rajta' Christian szerint az az ágy 'come and gone' David szerint TERMÉSZETESEN nem 
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

2 ember??? én tutira betelefonáltam volna xD
2010. szeptember 20. 15:34 #589
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.20. 15:31)
2 ember??? én tutira betelefonáltam volna xD

Miért is? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: rheuska
2010. szeptember 20. 16:07 #590
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.09.20. 15:34)
Miért is?  rohog.gif

Come & gone. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: rheuska
2010. szeptember 20. 16:09 #591
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.09.20. 16:07)
Come & gone. rohog.gif

Jah bocs. Hogyne. Hogy én erre miért nem gondoltam? _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, rheuska
2010. szeptember 20. 20:24 #592
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

http://i268.photobucket.com/albums/jj29/Tennantively/opticalillusion.jpg

csak sztem olyan, mintha a Doki be akarná kapni Davidet? _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie, Sally Sparrow
2010. szeptember 20. 20:55 #593
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.20. 20:24)
http://i268.photobucket.com/albums/jj29/Tennantively/opticalillusion.jpg
csak sztem olyan, mintha a Doki be akarná kapni Davidet?  _nevet.gif

rofl.gif rofl.gif
2010. szeptember 21. 15:57 #594
- törölt felhasználó -    
El kell mesélnem életem első DT póló készítés történetét. Választottam egy képet amit még Bessie töltött fel anno.Feltöltve a saját tárhelyemre és ma bevittem a csókához aki csinálja a pólókat. Egyből az volt az első kérdése, hogy 'ez most nő vagy férfi? Férfi, nem?' blink.gif
Most úgy őszintén, akár fan az illető akár nem, hogy lehet Davidet nőnek nézni? Vagy szemüveges csak nem vette fel? dry.gif
Mindegy, túltettem magam a dolgon, és megegyeztünk a színben erre pedig megszólalt hogy olyan hülyén mutat egy téglalap egy fekete pólón, mondtam alakíts akkor rajta. Azt mondta vagy a 'gyopárt' (idéztem) vagy a 'hátteret' veszi ki, semmi perc alatt megvan. Mondtam vágd ki a hátteret mire azt mondta semmi probléma, nézd ezt a csúnya barna kabátot szépen ki lehet vágni viszont elképzelhető hogy a hajjal gondok lesznek. _nevet.gif Nem volt benne biztos hogy minden hajszálat meg tud úgy hagyni, ahogyan van, na most akkor mi legyen. Mondtam hogy ne 'merészeljen' hozzányúlni a hajhoz mert az úgy jó ahogyan van rohog.gif _nevet.gif
Kicsit sem nézett hülyének, sebaj, már akkor bolondnak titulált mikor elmondtam neki kit láthatunk a képen. Amúgy jó fej srácnak tartottam, de már első alkalommal is erőltetni akarta a Twilightos pólókat amire én egyenes NEM választ adtam pedig azt állítja abból helyből is tudna adni, havonta 30-40-et is készíttetnek nála olyat.
Micsoda világban élünk 110.gif _nevet.gif biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 21. 19:20 #595
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.21. 15:57)
El kell mesélnem életem első DT póló készítés történetét. Választottam egy képet amit még Bessie töltött fel anno.Feltöltve a saját tárhelyemre és ma bevittem a csókához aki csinálja a pólókat. Egyből az volt az első kérdése, hogy 'ez most nő vagy férfi? Férfi, nem?'  blink.gif 
Most úgy őszintén, akár fan az illető akár nem, hogy lehet Davidet nőnek nézni? Vagy szemüveges csak nem vette fel?  dry.gif 
Mindegy, túltettem magam a dolgon, és megegyeztünk a színben erre pedig megszólalt hogy olyan hülyén mutat egy téglalap egy fekete pólón, mondtam alakíts akkor rajta. Azt mondta vagy a 'gyopárt' (idéztem) vagy a 'hátteret' veszi ki, semmi perc alatt megvan. Mondtam vágd ki a hátteret mire azt mondta semmi probléma, nézd ezt a csúnya barna kabátot szépen ki lehet vágni viszont elképzelhető hogy a hajjal gondok lesznek.  _nevet.gif Nem volt benne biztos hogy minden hajszálat meg tud úgy hagyni, ahogyan van, na most akkor mi legyen. Mondtam hogy ne 'merészeljen' hozzányúlni a hajhoz mert az úgy jó ahogyan van  rohog.gif  _nevet.gif 
Kicsit sem nézett hülyének, sebaj, már akkor bolondnak titulált mikor elmondtam neki kit láthatunk a képen. Amúgy jó fej srácnak tartottam, de már első alkalommal is erőltetni akarta a Twilightos pólókat amire én egyenes NEM választ adtam pedig azt állítja abból helyből is tudna adni, havonta 30-40-et is készíttetnek nála olyat. 
Micsoda világban élünk  110.gif  _nevet.gif  biggrin.gif  rohog.gif

Hehehehe... Micsoda sztori... Nagyon helyes, hogy kiálltál minden hajszáláért! biggrin.gif Egyébként milyen lett/lesz végülis a póló? Én úgy oldottam volna meg a helyetekben egyébként, hogy egy ilyen "tojás" alakban vágom ki belőle a lényeget. Vagy... A hátteret kivágom, és meghagyom Dave körvonalainál vékonyan a hátteret... smileeee.gif
2010. szeptember 21. 19:37 #596
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.21. 19:20)
Hehehehe... Micsoda sztori... Nagyon helyes, hogy kiálltál minden hajszáláért!  biggrin.gif

biggrin.gif Sixy nagyon büszke lenne rám rohog.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.21. 19:20)
Egyébként milyen lett/lesz végülis a póló? Én úgy oldottam volna meg a helyetekben egyébként, hogy egy ilyen "tojás" alakban vágom ki belőle a lényeget. Vagy... A hátteret kivágom, és meghagyom Dave körvonalainál vékonyan a hátteret... smileeee.gif

Úgy egyeztünk meg hogy kivágja a 'gyopárt. Tényleg igaza volt, rosszul mutatott úgy hogy a háttér ki volt vágva. Én pedig ragaszkodtam ehhez a képhez. Megcsinálta nekem gyorsan a laptopján hogyan fog kinézni és így tényleg sokkal jobban néz ki smileeee.gif
Alig várom már hogy mindenki lássa és akkor kérdezgessék: 'ez ki?' vagy a pasim szúrkálódjon megint hogy 'a kócos skót haverod, már megint?' _nevet.gif rohog.gif
Egy ideig gaynant-nak hívta, utána torzomborz-nak, most pedig kócos skót haver-nak. Micsoda fejlődés. rohog.gif _nevet.gif biggrin.gif
2010. szeptember 21. 19:39 #597
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.21. 19:37)
biggrin.gif Sixy nagyon büszke lenne rám  rohog.gif 
Úgy egyeztünk meg hogy kivágja a 'gyopárt. Tényleg igaza volt, rosszul mutatott úgy hogy a háttér ki volt vágva. Én pedig ragaszkodtam ehhez a képhez. Megcsinálta nekem gyorsan a laptopján hogyan fog kinézni és így tényleg sokkal jobban néz ki  smileeee.gif 
Alig várom már hogy mindenki lássa és akkor kérdezgessék: 'ez ki?' vagy a pasim szúrkálódjon megint hogy 'a kócos skót haverod, már megint?'  _nevet.gif  rohog.gif 
Egy ideig gaynant-nak hívta, utána torzomborz-nak, most pedig kócos skót haver-nak. Micsoda fejlődés.  rohog.gif  _nevet.gif  biggrin.gif

Ha elkészült a póló, mi is kérünk róla egy képet! biggrin.gif
2010. szeptember 21. 19:52 #598
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.21. 19:39)
Ha elkészült a póló, mi is kérünk róla egy képet!  biggrin.gif

Fogok. Jövő héten lesz kész thumbsup.gif
Hoztam egy random factet, ha más nem is fogja értékelni, te biztos rohog.gif
Random fact #30. A Single Father forgatásán David karakterén Dave-nek a legkisebb lánya (azt hiszem Sarah) még iskolába sem jár, alakítója viszont már igen. A kiscsaj átrendezte a trailerjét és mindent bevitt ami rózsaszín volt, rajzok, vázák, virágok, párnák, barbiek, teakészlet, egyéb tányérok, poharak stb. Ezeket otthonról hozta és tiszta rózsaszín volt minden. Ezekután meghívókat küldözgetett ki, és meghívta Davidet is, a filmbéli családját és a producert is (teadélutánra). És David elfogadta a meghívást. _nevet.gif _nevet.gif

Addig nem akarok meghalni amíg nem látok erről egy képet. Ahogyan David ül egy rózsaszín trailerben, kezében rózsaszín teáscsészével, kiskanállal, legkisebb újját eltartja a csésze fülétől azt mondja 'Let's drink' rofl.gif

Szinte látom magamelőtt ahogyan a kiscsaj kinyitja az ajtót, David lehajol hozzá és kérdezi ' 'Scuse madam, can I come in?'
'Invitation?'
'Oh yes sorry' -matat a zsebében és kiveszi a meghívót a zsebéből, a kislány beengedi, David helyet foglal és azt kérdezi: 'Wha are we drinkin'? laugh.gif _nevet.gif
2010. szeptember 22. 01:01 #599
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Kicsit offolok. biggrin.gif
Néhány random fact:
1# Starityn, a sztároknál ez a topik a legnépszerűbb, és ide írtak a legtöbbet
2# Ami csoda, hisz csak nagyon kevesen vagyunk igazi rajongók. biggrin.gif (Egy kezemen meg tudom számolni.)
3# Ha így megy hamarosan nem lehet ide többet írni, és meg kell nyitni a következő topikot. rohog.gif
4# Amikor átvettem Dave-et, az 522-ik helyen állt a Starity ranglistán. Pár nappal később 518-ik volt, most pedig az 505-ik helyen áll. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sixy, Sally Sparrow
2010. szeptember 22. 07:57 #600
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.09.22. 01:01)
Kicsit offolok. biggrin.gif
Néhány random fact: 
1# Starityn, a sztároknál ez a topik a legnépszerűbb, és ide írtak a legtöbbet
2# Ami csoda, hisz csak nagyon kevesen vagyunk igazi rajongók.  biggrin.gif (Egy kezemen meg tudom számolni.)
3# Ha így megy hamarosan nem lehet ide többet írni, és meg kell nyitni a következő topikot. rohog.gif 
4# Amikor átvettem Dave-et, az 522-ik helyen állt a Starity ranglistán. Pár nappal később 518-ik volt, most pedig az 505-ik helyen áll.  biggrin.gif

lol

És hány oldal után kell új ropicot nyitni? Előfodult már ilyen valaha? biggrin.gif Ha nem, meg kellene kérdezni valakit hogy ilyenkor mi a teendő _nevet.gif
Szerintem is érdekes hogy DT topikja a leglátogatottabb mikor csak ennyien vagyunk és mi írunk hozzá a legtöbbet. rohog.gif
David büszke lenne ránk. rohog.gif Én örülök hogy David már az 505-ik, jól tetted hogy kitettél egy másik képet és megírtad az életrajzát mert így sokkal jobban néz ki a profilja. Remélem a jövőben többen is leszünk. Márcsak azért is mert játszani szeretnék majd 'fogadj örökbe egy DT karaktert' játékot de ehhez még nem vagyunk elegen _nevet.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
100 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok