David adatlapja az enyééééééém.
David Tennant
2010. szeptember 18. 13:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.09.18. 11:52)
Gratulálok.
1 felhasználónak tetszik:
rheuska
2010. szeptember 18. 15:36
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jó ez a videó is...
Bessie
2010. szeptember 18. 19:32
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Elmézést a hirtelen kitörésért, de nagyon megörültem. Hirtelen ezt a képet tettem ki. Az adatlapon pedig javítani fogok még.
Sally Sparrow
2010. szeptember 18. 20:13
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.09.18. 11:52)
huh és kit kellett érte megölnöd?
jó az új profilkép David adatlapján, legalábbis az előzőnél mindenképp jobb
2010. szeptember 18. 20:20
Idézet (Sixy @ 2010.09.18. 20:13)
mondjuk egy olyan kép lenne az igazi amin hangsúlyosabb a haja
csak azt nem tudom, hogy azok közül melyik lenne jó profilképnek, ez ami most van kint az profilképes profilkép 
Én javasoltam neki egy képet amin jó volt a haja de beszéltük Bessievel hogy sajnos nem szemtől szembe néz rá és napszemcsi van rajta. A haja nagyon de hjaj de nagyon jó. Ha én szerkeszteném az adatlapot és nem lenne megszabva hogy csak profilkép lehet akkor sem tenném ki mert nagyon smexy képek. Valaki odatéved azt hinné hogy David csak valami hülye eyecandy. Összenyálaznák a billentyűzetet és nem azért kellene kedvencnek adni mert jól néz ki
Sally Sparrow
2010. szeptember 19. 10:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
S.O.S. FELHÍVÁS:
Ha valaki tud olyan képet, ami megfelel a szabályzatnak (lehetőleg profilkép, szemtől szembe - de ha nagy nem baj, akkor átszerkesztem, hogy jó legyen
) és DT-os hair ruffle-s akkor kéretik megosztani, és lecserélem a mostani képet villámsebességgel.
(Kis kép maximum mellig érhet.
Ezt még úgy ahogy megengedik
)
Ha valaki tud olyan képet, ami megfelel a szabályzatnak (lehetőleg profilkép, szemtől szembe - de ha nagy nem baj, akkor átszerkesztem, hogy jó legyen
(Kis kép maximum mellig érhet.
2010. szeptember 19. 10:41
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Sixy @ 2010.09.18. 20:13)
Szerencsére senkit.
Azért csak nem hagyhattam, hogy 2008 óta ne legyen frissítve az adatlapja. David nem rossz színész.
2010. szeptember 19. 11:16
|
|
|
Nos, így első blikkre ez a három javaslatom lenne profilképnek...
Személy szerint a legelsőre voksolnék leginkább. Nem teljesen profilkép, de iszonyú édes rajta, jól sikerült a fotó, és láttam már máshol is hasonló képeket profilképként.
Szerk: a harmadik kép be sem jön.
Személy szerint a legelsőre voksolnék leginkább. Nem teljesen profilkép, de iszonyú édes rajta, jól sikerült a fotó, és láttam már máshol is hasonló képeket profilképként.
Bessie
2010. szeptember 19. 11:38
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.09.19. 10:41)
Szerencsére senkit.
2 moderátornak írtam egy nagyon szép levelet, hogy próbálkoztam elkérni, vagy legalábbis frissítésre kérni, de még csak nem is válaszolt a tag. Átadni rögtön nem tudták, mert az akkori szerkesztője nagyon régi, kiemelt tag volt. Azt mondta az egyik modi, hogy megbeszélik a többiekkel, de próbál segíteni.
Azért csak nem hagyhattam, hogy 2008 óta ne legyen frissítve az adatlapja. David nem rossz színész.
Egy ideig eltartott, de végülis, csak sikerült.
Köszönet érte Brittanynek! 
höhö, én is írtam a szerkesztőjének, de nekem sem válaszolt... hát ejnyebejnye xD
2010. szeptember 19. 12:57
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.19. 11:16)
Nos, így első blikkre ez a három javaslatom lenne profilképnek...
Hű, ezek tényleg jó képek.
2010. szeptember 19. 14:36
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
én is találtam pár alternatívát
najó, mondja el valaki, hogyan lehet értelmesen berakni ide képeket?
most ez az újítás mindent összekuszált, megpróbáltam belinkelni a képet web-ről, megnéztem előnézetben és baromira nagyban rakta ki és széthúzta az oldalt..bár meg kell, hogy mondjam, szerintem nagyon jól nézett ki
2010. szeptember 19. 15:17
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Sixy @ 2010.09.19. 14:36)
én is találtam pár alternatívát
most ez az újítás mindent összekuszált, megpróbáltam belinkelni a képet web-ről, megnéztem előnézetben és baromira nagyban rakta ki és széthúzta az oldalt..bár meg kell, hogy mondjam, szerintem nagyon jól nézett ki 
próbáld feltenni őket ide, ez az oldal csinál előnézeti képeket, és kiadja a kódot ^^
2010. szeptember 19. 16:15
Idézet (rheuska @ 2010.09.19. 12:53)
ezen még sokadik nézésre is annyit tudok röhögni xD
A régi jó öreg Twittersode
Én azt hittem leesek a székről mikor hallottam. Már a kezdetek kezdetétől azt hajtogatta David hogy ez lesz a karrierje vége közben pedig nem is volt az
Nekem megvan mind a 3 napi műsor, zenékkel, hírekkel együtt 12 óra 3 napra lebontva. A zenéket David válogatta, a hírek pedig azért maradtak benne mert DT ágya megcsinálta az Absolute radio híreket
Milyen régi szép emlékek. A konferencia hívás, a reggeli ébresztések és az ágy sztori, de gondolom DT 'come and gone' ágyáról mindenki hallott már
2010. szeptember 19. 17:13
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.19. 16:15)
Nekem megvan mind a 3 napi műsor, zenékkel, hírekkel együtt 12 óra 3 napra lebontva.
igazi, megszállot fan *büszkeségtől könnycseppeket morzsol*
én azon röhögtem nagyon hogy "mi ez a hang effect? ez nem a tardis! ez egy vécé, mikor lehúzzák!" xD
mostantól már vécézés után is a DW jut majd eszembe xD
2010. szeptember 19. 17:42
Ki volt az a hülye aki azt írta be hogy 'I'm sexier than Billie Piper and Freema Agyeman together'
Akárki is osztotta ezt a szöveget a biztonságisra, nem volt magánál. De milyen kreatívak voltak a fanok nem? Radio galaxy meg Gallifrey travel
Azt sajnálom hogy a Merlines meg a Jude Law-os verzió nem került bele. De David jó ember, nem süllyed le Jude Law szintjére és sérteget másokat
Azt sajnálom hogy a Merlines meg a Jude Law-os verzió nem került bele. De David jó ember, nem süllyed le Jude Law szintjére és sérteget másokat
2010. szeptember 19. 17:48
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.19. 17:42)
Ki volt az a hülye aki azt írta be hogy 'I'm sexier than Billie Piper and Freema Agyeman together'
Akárki is osztotta ezt a szöveget a biztonságisra, nem volt magánál. De milyen kreatívak voltak a fanok nem? Radio galaxy meg Gallifrey travel
JUDE LAW DID WHUUUT??
*megy, legyilkolja a feleségcsaló homigyereket*
Idézet
"There was another production recently of Hamlet in London and the skull they used belonged to a guy who had been in the theatre and he had bequeathed it after he died to be used in the production," Law said. "There was a lot of press about it and the guy who was playing Hamlet got a bit fed up with the way the skull was upstaging him, so he changed the skull."
ezaz? o.O
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.