"well, four things, well, four things and a lizard" és h a well-t mindig olyan furin mondja
David Tennant
2010. szeptember 08. 20:16
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
az egyik kedvencem, ahogy hangsúlyoz a Blink végén, hogy
"well, four things, well, four things and a lizard" és h a well-t mindig olyan furin mondja
2010. szeptember 08. 20:21
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 20:16)
az egyik kedvencem, ahogy hangsúlyoz a Blink végén, hogy
Nálam az R betűje jön be nagyon... Bár ez azt hiszem része David igazi akcentusának. Annyira szeretem hallani ahogyan DT szitkozódik mert az olyan vicces
2010. szeptember 08. 20:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 20:21)
Nálam az R betűje jön be nagyon... Bár ez azt hiszem része David igazi akcentusának. Annyira szeretem hallani ahogyan DT szitkozódik mert az olyan vicces 
jaj, igen xD mint pl a Christmas Invasionben kérdezi a Sycorax, hogy "Or?" és válaszol DT, h "Or?" és kb úgy hangzik, h "Óóóóóoo?" és az R-t alig hallani
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 08. 20:30
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 20:29)
jaj, igen xD mint pl a Christmas Invasionben kérdezi a Sycorax, hogy "Or?" és válaszol DT, h "Or?" és kb úgy hangzik, h "Óóóóóoo?" és az R-t alig hallani
milyen durva, h ilyenekre emlékszem o.O
Biztosan a Tennantofília teszi amire nincs gyógyszer
2010. szeptember 08. 21:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 20:41)
A Tennantifis sem semmi fertőző nyavalya 
Doki néni elmagyarázná a Tennantifis panaszait, tüneteit?
2010. szeptember 08. 21:26
Idézet (Bessie @ 2010.09.08. 21:17)
Doki néni elmagyarázná a Tennantifis panaszait, tüneteit?
Kíváncsi vagyok, hogy egyezik-e az enyémmel. 
Mrs 10th akartad mondani
Mikor meglátod vagy meghallod DT-t, mosolyogsz egyből, ha sír, te is sírsz, ha nevet visszanevetsz, képeket/videókat nézel róla, helyesnek találod és írkálsz a topikjaiba akkor bizony elkaptad ezt a nyavalyát amire ajánlatos mégtöbb DT-t 'szedni', meg nem oldja a problémát de enyhíti az ideiglenes tüneteket.
A betegtájékoztatót olvassa el és bővebb információkért kérdezze meg gyógyszerészét vagy DOKTORÁT
2010. szeptember 08. 21:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 21:26)
Mrs 10th akartad mondani
Mikor meglátod vagy meghallod DT-t, mosolyogsz egyből, ha sír, te is sírsz, ha nevet visszanevetsz, képeket/videókat nézel róla, helyesnek találod és írkálsz a topikjaiba akkor bizony elkaptad ezt a nyavalyát amire ajánlatos mégtöbb DT-t 'szedni', meg nem oldja a problémát de enyhíti az ideiglenes tüneteket.
A betegtájékoztatót olvassa el és bővebb információkért kérdezze meg gyógyszerészét vagy DOKTORÁT
2010. szeptember 08. 21:47
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 21:26)
Mrs 10th akartad mondani
ahh, akkor nálam ez krónikus o.O nálam olyan is, volt, hogy angolórán külső jellemzőket soroltunk, és valaki megkérdezte, hogy van a pajesz, mire a tanár, h sideburns... én pedig vigyorogni kezdtem rajta és abba sem hagytam, míg haza nem értem, és meg nem néztem a napi DT adagomat <3
2010. szeptember 08. 21:48
Idézet (Bessie @ 2010.09.08. 21:44)
Vigyed, de én akkor tünetenyhítésre lefoglalom a Mastert
2010. szeptember 09. 07:19
Most olvastam el a sciptet és egy elemző véleményét aki azt állítja hogy David játssza Peter Vincent unokatesóját Arthurt is a Fright Nightban. Atya gatya
2010. szeptember 09. 17:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.09. 07:19)
Most olvastam el a sciptet és egy elemző véleményét aki azt állítja hogy David játssza Peter Vincent unokatesóját Arthurt is a Fright Nightban. Atya gatya 
Mi a manó. Tennanduo lesz? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én bírom, ha két DT is van a vásznon egyszerre...
2010. szeptember 09. 21:07
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.09. 17:47)
Mi a manó. Tennanduo lesz? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én bírom, ha két DT is van a vásznon egyszerre...
(legalább "mindenkinek jut egy"
)
dupla ájuldozás. Fantastic!
Sally Sparrow
2010. szeptember 11. 10:52
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tegnap kora este, mikor átmentem a páromhoz, épp le volt pakolva nála az összes boxset az ágyára, én meg mindet gyorsan megtapiztam, hogy dejó, hogy megvannak...
2010. szeptember 12. 11:22
|
|
BessieJung Kook |
|
A filmes topikban létrehoztam a Single father topikját.
Kate, ha gondolod leírhatod a film tartalmát.
Te úgyis rengeteget tudsz róla.
2010. szeptember 12. 20:14
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.09. 17:47)
(legalább "mindenkinek jut egy"
)
Azért ne örüljünk ennyire. Az eredeti filmben sem volt sok jelenete és az sem biztos hogy a végleges verzióban benne marad. Ki tudja hogy vágják meg a filmet
Mint David 'soha nem leszek managere' jó ötletnek találom a 2 DT-t egy filmben, de nem ilyen filmben. Egy Blackpoolhoz hasonlító nyomozós sztoriban DT ikrek
2010. szeptember 13. 08:15
|
|
|
Sziasztok, bocsi hogy eltűntem, de a szokásosnál is kevesebb időm volt a hétvégén. Mondhatni 0. Vettem új ruhásszekrényt és azt raktuk össze.
Szerintetek lesz április vége felé valamilyen esemény, ami kapcsán DT Londonban fog tartózkodni? Vagy valamelyik DW szereplő?
Szerintetek lesz április vége felé valamilyen esemény, ami kapcsán DT Londonban fog tartózkodni? Vagy valamelyik DW szereplő?
2010. szeptember 13. 08:37
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.13. 08:15)
Sziasztok, bocsi hogy eltűntem, de a szokásosnál is kevesebb időm volt a hétvégén. Mondhatni 0. Vettem új ruhásszekrényt és azt raktuk össze.
TARDIS formájú a szekrény?
Április? Nem éppen a legjobb időpont ha szeretnél vele találkozni. Amióta végzett a DW-val sajnos semmi garancia nincs arra hogy szembejön veled London utcáin. Minden második hetét az USA-ban tölti ami neked (sem) jó ebből a szempontból de lehet mázlid lesz, mert a szülinapja Április 18 és ennek apropóján hazatér a családhoz és ne felejtsük el hogy Április végén ünneplik Shakespeare szülinapját Stardford Upon Avon-ben (és gondolom Londonban is) szóval ki tudja?
DW szereplőkkel kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani hogy úgy tudom, valamikor a közeljövőben kezdik el forgatni a hetedik évadot de azt is inkább Cardiffban. Azt sajnos nem tudom meg mondani hogy a DW szereplők közül ki mikor hol lesz. Barrowman forgatja a 'This is the night'-ot és állít meg random embereket az utcán, ki tudja, talán Sally benne lesz a tévében
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.