Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 18:26)
megkóstolni nem lehetne valahogy?
hát, szerintem borzasztó fura volt kék szemekkel, és a barna sokkal jobb neki.
am, ha már kate felemlegette a Blackpoolt: egy fórumon olvastam, hogy fent van a neten egy csomó mp3 fájl a sorozatban lévő számokkal, DE le lett keverve egy programmal a hanganyag úgy, hogy csak a színészek énekelnek rajta. na most nekem jelenleg az elsőszámú vágyam lenne az alábbi dalt hallani úgy, hogy csak David énekel, a hülye énekes csaj nem. valakinek nincs meg esetleg?
hát, szerintem borzasztó fura volt kék szemekkel, és a barna sokkal jobb neki.
am, ha már kate felemlegette a Blackpoolt: egy fórumon olvastam, hogy fent van a neten egy csomó mp3 fájl a sorozatban lévő számokkal, DE le lett keverve egy programmal a hanganyag úgy, hogy csak a színészek énekelnek rajta. na most nekem jelenleg az elsőszámú vágyam lenne az alábbi dalt hallani úgy, hogy csak David énekel, a hülye énekes csaj nem. valakinek nincs meg esetleg?
Megkóstolni?
Valóban van fent MP3 lista nekem természetesen fent van, de csak olyan amiben DT énekel olyan sajnos nem létezik, a Gambler című dalrészlet van meg videóban (amikor Blackpool közepén egy napozóágyban ül, napszemcsi fel és beleénekel a fagyiba) azt konvertáltam át MP3-ba de azis sajnos csak fél perc körül van

0 felhasználónak tetszik: