Starity

David Tennant

100 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 08. 18:34 #461
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 18:26)
megkóstolni nem lehetne valahogy? tongue.gif 
hát, szerintem borzasztó fura volt kék szemekkel, és a barna sokkal jobb neki.
am, ha már kate felemlegette a Blackpoolt: egy fórumon olvastam, hogy fent van a neten egy csomó mp3 fájl a sorozatban lévő számokkal, DE le lett keverve egy programmal a hanganyag úgy, hogy csak a színészek énekelnek rajta. na most nekem jelenleg az elsőszámú vágyam lenne az alábbi dalt hallani úgy, hogy csak David énekel, a hülye énekes csaj nem. valakinek nincs meg esetleg?  blush.gif 

Megkóstolni? biggrin.gif Nem tudom kérdezd meg. De ha igent mond, én leszek utánad a második biggrin.gif
Valóban van fent MP3 lista nekem természetesen fent van, de csak olyan amiben DT énekel olyan sajnos nem létezik, a Gambler című dalrészlet van meg videóban (amikor Blackpool közepén egy napozóágyban ül, napszemcsi fel és beleénekel a fagyiba) azt konvertáltam át MP3-ba de azis sajnos csak fél perc körül van sad.gif
2010. szeptember 08. 18:35 #462
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 18:34)
Megkóstolni?  biggrin.gif Nem tudom kérdezd meg. De ha igent mond, én leszek utánad a második  biggrin.gif 
Valóban van fent MP3 nekem természetesen meg van, de csak olyan amiben DT énekel olyan sajnos nem létezik, a Gambler című dalrészlet van meg videóban (amikor Blackpool közepén egy napozóágyban ül, napszemcsi fel és beleénekel a fagyiba) azt konvertáltam át MP3-ba de azis sajnos csak fél perc körül van  sad.gif
2010. szeptember 08. 18:36 #463
- törölt felhasználó -    
Megint kétszer ment bocs reklamalo.gif
2010. szeptember 08. 18:47 #464
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 18:34)
Megkóstolni?  biggrin.gif Nem tudom kérdezd meg. De ha igent mond, én leszek utánad a második  biggrin.gif 
Valóban van fent MP3 lista nekem természetesen fent van, de csak olyan amiben DT énekel olyan sajnos nem létezik, a Gambler című dalrészlet van meg videóban (amikor Blackpool közepén egy napozóágyban ül, napszemcsi fel és beleénekel a fagyiba) azt konvertáltam át MP3-ba de azis sajnos csak fél perc körül van  sad.gif

igen, azt is megtaláltam már...
egyébként elmennek a jó ... jó messzire, miért kell csak így alá vágni? :S most komolyan, ennyi erővel akár tátoghattak volna... am, én úgy értettem, h egy rajongó lekeverte valahogy vmi audió mixer programmal. ahogy néha a sima dalokból szokás instrumentális, vagy acapella verziót csinálni.
2010. szeptember 08. 18:50 #465
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 18:47)
igen, azt is megtaláltam már...
egyébként elmennek a jó ... jó messzire, miért kell csak így alá vágni? :S most komolyan, ennyi erővel akár tátoghattak volna... am, én úgy értettem, h egy rajongó lekeverte valahogy vmi audió mixer programmal. ahogy néha a sima dalokból szokás instrumentális, vagy acapella verziót csinálni.

Tudom hogy mire gondolsz, énis kerestem de ilyen hivatalosan nem készült. A producer azt mondta hogy a hangjuk nem jó (és tényleg nem) ezért az aláfestés. Ha értenék hozzá biztosan megvágnám az összeset úgyhogy csak az ő hangja legyen hallható de sajnos nem értek ehhez unsure.gif
2010. szeptember 08. 18:54 #466
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 18:50)
Tudom hogy mire gondolsz, énis kerestem de ilyen hivatalosan nem készült. A producer azt mondta hogy a hangjuk nem jó (és tényleg nem) ezért az aláfestés. Ha értenék hozzá biztosan megvágnám az összeset úgyhogy csak az ő hangja legyen hallható de sajnos nem értek ehhez  unsure.gif

a producer dugja fel magának az aláfestést xD inkább hallgatnám mindegyikük "nem jó" hangját, csak hallhassam Davidet is xD
egyébként, a pasi, aki a kaszinó tulajdonost alakítja, és itt is benne van a videó végén, nem ugyanaz, aki volt az egyik special-ben, aki a dokinak képzelte magát? ez csak így most tudatosult bennem tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 08. 18:55 #467
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 18:54)
a producer dugja fel magának az aláfestést xD inkább hallgatnám mindegyikük "nem jó" hangját, csak hallhassam Davidet is xD
egyébként, a pasi, aki a kaszinó tulajdonost alakítja, és itt is benne van a videó végén, nem ugyanaz, aki volt az egyik special-ben, aki a dokinak képzelte magát? ez csak így most tudatosult bennem tongue.gif

De. David Morrisey alakította Jackson lake-t és Ripley Holdent is a Blackpoolban, ezért is örültem annyira mikor megtudtam hogy megint együtt forgatnak. Davidek együtt hatalmasak, ha végignézed a Blackpoolt majd rájössz biggrin.gif
2010. szeptember 08. 18:58 #468
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 18:55)
De. David Morrisey alakította Jackson lake-t és Ripley Holdent is a Blackpoolban, ezért is örültem annyira mikor megtudtam hogy megint együtt forgatnak. Davidek együtt hatalmasak, ha végignézed a Blackpoolt majd rájössz  biggrin.gif

huhh, akkor majd egyszer tongue.gif
2010. szeptember 08. 19:04 #469
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 17:58)
Random fact #26. Davidnek a Casanovában kék szeme volt és szerinte neki az a szemszín jobban áll mint a barna  110.gif

Az a baj, hogy én erre nem tudnék rendes választ adni. Ha nem tudnám, hogy David barna szemű, és elém tennének EGYSZERRE róla egy képet, ahol kék, és egyet ahol barna, akkor megmondanám, hogy melyik a jobb, de így... Annyira megszoktam a barnát, hogy a kéket alapból furcsállom nála... Lehet, hogy igaza van... De lehet, hogy nem. biggrin.gif

Amúgy én is megkóstolnám azt a cseresznyés kis ajkát, de csak ha szingli lennék. Ami ugye nem vagyok. Szóval marad a nagyon halványsárgaságom az irigységtől GM felé. tongue.gif

Chris nem használ semmit? Róla nincsenek random factek? biggrin.gif (az ide tartozó feleleteket szeretettel várom Mr. Fantastic topikjába... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 08. 19:07 #470
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Sally: nem rég volt egy cikk, hogy kit bocsátanának meg a párjuknak a férfiak és a nők xD sztem Davidet simán hozzá lehetne adni ahhoz a listához tongue.gif
2010. szeptember 08. 19:10 #471
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.08. 19:04)
Az a baj, hogy én erre nem tudnék rendes választ adni. Ha nem tudnám, hogy David barna szemű, és elém tennének EGYSZERRE róla egy képet, ahol kék, és egyet ahol barna, akkor megmondanám, hogy melyik a jobb, de így... Annyira megszoktam a barnát, hogy a kéket alapból furcsállom nála... Lehet, hogy igaza van... De lehet, hogy nem.  biggrin.gif 
Amúgy én is megkóstolnám azt a cseresznyés kis ajkát, de csak ha szingli lennék. Ami ugye nem vagyok. Szóval marad a nagyon halványsárgaságom az irigységtől GM felé.  tongue.gif 
Chris nem használ semmit? Róla nincsenek random factek? biggrin.gif (az ide tartozó feleleteket szeretettel várom Mr. Fantastic topikjába...  biggrin.gif

Én Chris karrierjét ennyire mélyen nem követem mint a Davidét úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni. sad.gif

Irigység? Állj be te is a sorba, lehetsz utánam a harmadik. Imádkozzunk hogy azt mondja 'kóstoló van humans, lehet jönni' rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 08. 19:12 #472
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 19:07)
Sally: nem rég volt egy cikk, hogy kit bocsátanának meg a párjuknak a férfiak és a nők xD sztem Davidet simán hozzá lehetne adni ahhoz a listához tongue.gif

smileeee.gif

Igen, ahhoz a cikkhez én is kommenteltem és egyetértettem azokkal, akik azt vallják, hogyha valakit szeretünk, azt NEM CSALJUK MEG. És hogy a sztár is csak ember, szóval vele félrelépni is ugyanolyan rossz...

Plusz hozzátettem, hogy Brad Pitt nekem akkor sem kéne, ha könyörögne nekem... _nevet.gif

Davidet bevállalnám mindenképpen, de csak tényleg akkor, ha nem lenne senkim. smileeee.gif Kate-tel már korábban beszéltük, hová mehetnék vele randizni... rohog.gif Ha jól rémlik, a sziklás skóciai tengerpart nyert... blush.gif biggrin.gif
2010. szeptember 08. 19:15 #473
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 19:10)
Én Chris karrierjét ennyire mélyen nem követem mint a Davidét úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni.  sad.gif :

cray.gif Kár. Pedig amennyit tudok róla, Ő is egy nagyon klassz ember lehet... Nagyon szimpatikus... blush.gif

Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 19:10)
Irigység? Állj be te is a sorba, lehetsz utánam a harmadik. Imádkozzunk hogy azt mondja 'kóstoló van humans, lehet jönni'  rohog.gif  _nevet.gif

rohog.gif
2010. szeptember 08. 19:15 #474
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.08. 19:12)
smileeee.gif 
Igen, ahhoz a cikkhez én is kommenteltem és egyetértettem azokkal, akik azt vallják, hogyha valakit szeretünk, azt NEM CSALJUK MEG. És hogy a sztár is csak ember, szóval vele félrelépni is ugyanolyan rossz...
Plusz hozzátettem, hogy Brad Pitt nekem akkor sem kéne, ha könyörögne nekem...  _nevet.gif 
Davidet bevállalnám mindenképpen, de csak tényleg akkor, ha nem lenne senkim. smileeee.gif Kate-tel már korábban beszéltük, hová mehetnék vele randizni...  rohog.gif Ha jól rémlik, a sziklás skóciai tengerpart nyert...  blush.gif  biggrin.gif

Ebben egyetértek. Ha szeretünk valakit, nem csaljuk meg, nem smárolunk le mást.
Igen, Skóciát beszéltünk.
Azért álmodozni még lehet? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. szeptember 08. 19:19 #475
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

smileeee.gif 
Ha jól rémlik, a sziklás skóciai tengerpart nyert...  blush.gif  biggrin.gif

hármasban, vagy külön-külön? xD
2010. szeptember 08. 19:19 #476
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 19:15)
Azért álmodozni még lehet?  rohog.gif

w00t.gif biggrin.gif Naná... Pfú, micsoda csók... Bár én nem ilyen nagy közönség előtt esnék túl egy ilyenen... rohog.gif
2010. szeptember 08. 19:22 #477
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.08. 19:19)
w00t.gif  biggrin.gif Naná... Pfú, micsoda csók... Bár én nem ilyen nagy közönség előtt esnék túl egy ilyenen...  rohog.gif

Ha nagyközönség kellene ahhoz hogy lenyomjon a földre, akkor nem bánnám biggrin.gif

Ha már itt tartunk. Random fact #27. Arabella Weir komikus adott DT-nek szállást mikor David még 20 sem volt. Nála lakott egy darabig. Arabella szerint a barátnőivel fogadtak egymás között hogy mennyire gay a pasas _nevet.gif És mint kiderült, mind vesztettek rohog.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 08. 19:27 #478
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

smileeee.gif 
Igen, ahhoz a cikkhez én is kommenteltem és egyetértettem azokkal, akik azt vallják, hogyha valakit szeretünk, azt NEM CSALJUK MEG.

egyébként, nem megcsalásra gondoltam, egy csók nem számít annak, és jelen esetben a megkóstolás szintje nálam csak annak felel meg tongue.gif
2010. szeptember 08. 19:28 #479
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.08. 19:22)
Arabella szerint a barátnőivel fogadtak egymás között hogy mennyire gay a pasas  _nevet.gif És mint kiderült, mind vesztettek  rohog.gif  biggrin.gif

Ez most komoly???! blink.gif Szerintem 20 évesen sem nézett ki úgy, mint aki... De genyák, de most tényleg... Nem elég a menyétezés, még ez is...

Most bezzeg mit meg nem adnának a nők, ha Davidnek szállás kellene valahol... rolleyes.gif
2010. szeptember 08. 19:28 #480
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 19:27)
egyébként, nem megcsalásra gondoltam, egy csók nem számít annak, és jelen esetben a megkóstolás szintje nálam csak annak felel meg tongue.gif

Nálam már az is megcsalás... mellow.gif Különösen, ha nyelves... dry.gif
100 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok