Starity

David Tennant

100 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 02. 08:36 #421
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 08:28)
blink.gif  ohmy.gif 
Nem nagyon nem jön be.  biggrin.gif Helyes meg minden de nem jó pasi. Mintha Captain jack Sparrow regenerálódott volna és félúton átment Russel Brandbe  _nevet.gif 
Apropó, valaki tweetelte Russel Brandnek a képet, várjuk a válaszát  rohog.gif  biggrin.gif

Azért Dave jobb pasi mint Johnny Depp... Szerintem. biggrin.gif
2010. szeptember 02. 08:40 #422
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 08:36)
Azért Dave jobb pasi mint Johnny Depp... Szerintem.  biggrin.gif

Persze hogy jobb ez nem is kérdéses. Oké, kiröhögtem magam vegyük komolyan. Peter nem szexi (nekem) nem tetszik de jó pasi. Kecskeszakáll és bajusz nélkül rövidebb hajjal kifjezetten sexy lett volna de mindegy, késő bánat _nevet.gif _nevet.gif
2010. szeptember 02. 08:47 #423
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 08:40)
Persze hogy jobb ez nem is kérdéses. Oké, kiröhögtem magam vegyük komolyan. Peter nem szexi (nekem) nem tetszik de jó pasi. Kecskeszakáll és bajusz nélkül rövidebb hajjal kifjezetten sexy lett volna de mindegy, késő bánat  _nevet.gif  _nevet.gif

smileeee.gif Én viszont "beindulok" a körszakáll(szerű) dolgoktól... És az utóbbi időben a hosszú haj sem zavar. Korábban nem tetszett, most viszont olykor kifejezetten tetszik. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 02. 08:48 #424
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 08:47)
smileeee.gif  Én viszont "beindulok" a körszakáll(szerű) dolgoktól... És az utóbbi időben a hosszú haj sem zavar. Korábban nem tetszett, most viszont olykor kifejezetten tetszik. smileeee.gif

Akkor Isten áldja azt aki kitalálta hogy ez 3D-ben legyen, nem? biggrin.gif

*még mindig nevet _nevet.gif *
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 02. 08:48 #425
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogyha ez a film moziba kerül, akkor a sok kis csitri tinilány, majd mind "belészeret", hogy a "szexi vámpír", jajj... Már most is vannak kiakasztó rajongói, hát akkor mi lesz Vele... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 02. 08:55 #426
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 08:48)
Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogyha ez a film moziba kerül, akkor a sok kis csitri tinilány, majd mind "belészeret", hogy a "szexi vámpír", jajj... Már most is vannak kiakasztó rajongói, hát akkor mi lesz Vele...  unsure.gif

Már túl késő, elindult az őrület, már régebben. A sok hülye tini úgy fogja majd isteníteni mint Robert pattinsont vagy a Taylor nevű gyereket de szerintem ezzel David is tisztában volt.
Nem kell őt sajnálni, ő akarta így, egye meg amit főzött magának dry.gif
2010. szeptember 02. 09:08 #427
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 08:55)
Már túl késő, elindult az őrület, már régebben. A sok hülye tini úgy fogja majd isteníteni mint Robert pattinsont vagy a Taylor nevű gyereket de szerintem ezzel David is tisztában volt.
Nem kell őt sajnálni, ő akarta így, egye meg amit főzött magának  dry.gif

Ez is igaz... Csak tök rossz érzés, hogy van egy kedvenced, aki valamiért különleges, meg tényleg tehetséges, nem ismerik olyan sokan, de akik ismerik, azok általában nagyon szeretik, stb. és akkor bedobják a "cápáknak", igaz búvárruhában és (gyenge) rácsfülkében, de... Szegény Dave... Én azért kicsit sajnálom. Nem tudom nem sajnálni. A magánéletét is szét fogják cincálni, mert ha beindul ez, akkor a tinilányok nem fogják békén hagyni... sad.gif
2010. szeptember 02. 09:16 #428
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 09:08)
Ez is igaz... Csak tök rossz érzés, hogy van egy kedvenced, aki valamiért különleges, meg tényleg tehetséges, nem ismerik olyan sokan, de akik ismerik, azok általában nagyon szeretik, stb. és akkor bedobják a "cápáknak", igaz búvárruhában és (gyenge) rácsfülkében, de... Szegény Dave... Én azért kicsit sajnálom. Nem tudom nem sajnálni. A magánéletét is szét fogják cincálni, mert ha beindul ez, akkor a tinilányok nem fogják békén hagyni... sad.gif

Erről tépem a számat több hónapja. Kényelmes székből fogjuk véginézni david karrierjének és magánéletének a hanyatlását. unsure.gif
Talán nincs itt akkora gond. Egy ideje már gondolkozom ezen és a következő fontos, döntő lépés az lesz hogy mit csinál a jövőben. Belső forrásaim úgy tudják hogy David az Emmy után az HBO afterparty-jára ment tehát az HBO akar tőle valamit és ha az az, amit már régebben hallottam akkor lesz az még rosszabb is mint a Fright Night. Sokkal de sokkal rosszabb. Ha most valamit az UK-ban csinálna, mutatná hogy nem szándékozik az iparban maradni végig, csupán egy kis kiugró volt. Itt rá sem lehet ismerni, a piacra dobandó Fright Night radír, toll, füzet stb-n Petert lehet majd látni, nem davidet szóval végül is nem akkora nagy a baj, szerintem. Azon imádkozzatok hogy valami jót csináljon a jövőben mert én jó forrásból tudom hogy David castingolt egy vámpír szerepre, david itt pedig bűvész és vámpírszakértő de nem vámpír. Hosszú, nem megyek bele, de szerintem az a True Blood lesz amúgy (szintén nem csak úgy kitaláltam az infót)
unsure.gif
2010. szeptember 02. 09:21 #429
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 09:16)
szerintem az a True Blood lesz amúgy (szintén nem csak úgy kitaláltam az infót)
unsure.gif

ODM, OMG, WTF. God knows... blink.gif mellow.gif sad.gif
Remélem nem. Vagy ha mégis, remélem nem kapja meg a szerepet... Dave, húzz már vissza UK-ba plííííz... reklamalo.gif
2010. szeptember 02. 11:30 #430
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 09:21)
ODM, OMG, WTF. God knows...  blink.gif  mellow.gif  sad.gif
Remélem nem. Vagy ha mégis, remélem nem kapja meg a szerepet... Dave, húzz már vissza UK-ba plííííz...  reklamalo.gif

Akkor te sem tartoznál azok közé akik azt mondják az epizód végén hogy 'Oh, David, szívd ki az én véremet is' biggrin.gif rohog.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 02. 15:36 #431
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
David a True Blood-ban? biggrin.gif hát nem tudom, hogy ennek most örüljek e vagy sem? biggrin.gif mármint...szeretem mind a kettőt, de vegyítve nem tudom milyen lenne unsure.gif úgy értem két különböző dolog amit szeretünk, nem feltétlen jó együtt is...

Hát igen, a vámpírsztorik mostanság elég népszerűbbek, vagyis úgy is mondhatnám, hogy újra népszerűek, vagy még népszerűbbek biggrin.gif én is most rajongok a vámpírsztorikért (kivéve a Twillight, annak a története valahogy annyira nem hatott meg...)
Mondjuk nekem a legjobb vámpír akkor is Ian Sommerhalder rolleyes.gif ...utána következhet Alexander Skarsgard...szóval akik tényleg JÓK, maga az, hogy "vámpír" nálam még nem okoz térdremegést tongue.gif

nah, azért Johnny Depp jó pasi, legalábbis nem rugdosnám ki az ágyamból rohog.gif
2010. szeptember 02. 15:40 #432
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.09.02. 15:36)
David a True Blood-ban? biggrin.gif hát nem tudom, hogy ennek most örüljek e vagy sem? biggrin.gif mármint...szeretem mind a kettőt, de vegyítve nem tudom milyen lenne  unsure.gif úgy értem két különböző dolog amit szeretünk, nem feltétlen jó együtt is...
Hát igen, a vámpírsztorik mostanság elég népszerűbbek, vagyis úgy is mondhatnám, hogy újra népszerűek, vagy még népszerűbbek biggrin.gif én is most rajongok a vámpírsztorikért (kivéve a Twillight, annak a története valahogy annyira nem hatott meg...)
Mondjuk nekem a legjobb vámpír akkor is Ian Sommerhalder  rolleyes.gif ...utána következhet Alexander Skarsgard...szóval akik tényleg JÓK, maga az, hogy "vámpír" nálam még nem okoz térdremegést tongue.gif
nah, azért Johnny Depp jó pasi, legalábbis nem rugdosnám ki az ágyamból  rohog.gif

Helyes, akkor ebben is egyetértünk. biggrin.gif Vidd Johnnyt, David pedig marad nekem _nevet.gif biggrin.gif

Vártam a riadt fejes smileyt és a 'mi történt a hajával?' kérdésedet de ma akkor nem érdemes lottóznom rohog.gif

És elfelejtettem mondani Sallynek hogy a körszakáll és a bajusz csak kellék. Peternek parókája van, a szakálla és a bajusza is csak kellék valamint a tetkó sem igazi (sem Daviden, sem Peteren) az csak egy póló, amin van egy tetkó, amit miután lejön a színpadról, levesz. Lehet hogy ezeknélkül kimondottan helyes rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 02. 17:40 #433
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 15:40)

Vártam a riadt fejes smileyt és a 'mi történt a hajával?' kérdésedet de ma akkor nem érdemes lottóznom  rohog.gif

Nehogy már ennyire kiszámítható legyek biggrin.gif amúgy már akkor kiröhögtem magam amikor még csak szavakkal vázoltad fel a küllemét biggrin.gif meg egyébként is jobb szeretek a SZÉP hajról beszélni és ódákat zengeni tongue.gif

Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 15:40)

Helyes, akkor ebben is egyetértünk. biggrin.gif Vidd Johnnyt, David pedig marad nekem _nevet.gif biggrin.gif

Jah, tetszene mi? biggrin.gif
2010. szeptember 02. 17:50 #434
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nekem tetszett a kép. biggrin.gif Persze nem a megszokott David, de akkor is. rolleyes.gif Bár nem nagyon rajongok a szakállas pasikért, de ez a promókép nekem tetszik. biggrin.gif

A TB-s hír picit nekem is sok volt. unsure.gif Ezt nem kéne David! acute.gif

Egyébként Kate, szerintem igazán írhatnál híreket Davidről. Olyan szívesen olvasnám. smileeee.gif Persze itt is jó, de úgy legalább ezek a tinik is megismernék (talán) őt. Szerintem mindenki felkapná a fejét a TB-s infóra. biggrin.gif Persze többen szívrohamot is kapunk miatta, de hát ez van. pardon.gif
2010. szeptember 02. 20:09 #435
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.09.02. 17:40)

Jah, tetszene mi? biggrin.gif

rohog.gif

Ódákat akarsz zengeni a szép hajról? Nem volt elég a pénteki hair ruffle picsspam? biggrin.gif Belinkeltem neked minden képet ami a témához kapcsolódik (és azóta találtam még pár animációt a Friday Night Projectből *ahem* rohog.gif )

Kedves Bessie, ez a kép a filmben látható promo lesz, tehát nem magát a filmet hivatott reklámozni, hanem a filmbéli Peter műsorát. Nekem még mindig nem tetszik, továbbra is bántja a szemeimet de nem is foglalkozom vele mert most jobb dolgom is van ennél. laugh.gif

A True Blood-os infó még nem 100% szóval senki ne vegye biztosra. Hosszú, nem mennék bele hogy miért de davidnél soha nem lehet tudni, van olyan, hogy egy nap több helyre is megy castingolni blink.gif így nehéz számon tartani.

Akkorát röhögnék ha a Twilight filmbe castingolták volna be. biggrin.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 02. 20:43 #436
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 20:09)
Akkorát röhögnék ha a Twilight filmbe castingolták volna be.  biggrin.gif  _nevet.gif

Jaj, csak azt ne, mert akkor kénytelen leszek megnézni! rohog.gif
2010. szeptember 02. 20:52 #437
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 20:43)
Jaj, csak azt ne, mert akkor kénytelen leszek megnézni!  rohog.gif

Micsoda áldozat lenne tőlünk, ezért elvárunk egy Köszönöm-öt, legalább. _nevet.gif rohog.gif
Én amúgy tényleg nem lennék meglepve. Még nincs ok megijedni, semmi ilyenről nem tudok. Mikor azt hiszem hogy David semmi hülyeségre nem képes, mindig csinál/bejelent valamit ami bizonyítja az ellenkezőjét. Fejrázás után pedig olyan jó érzés hallani hogy visszatér az UK-ba és a kedvenc szórakozó helyén, a SOHO House-ban (Random fact #23?) tölti a napjait, ami a színészek és producerek kedvelt szórakozóhelye. Talán van kilátásban valami brit komédia/dráma?
Sajnos nem én vagyok David menedzsere de figyelem a BBC press oldalt és én már két másik tv sorozatba is betettem volna _nevet.gif tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 02. 21:00 #438
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.09.02. 20:52)

Sajnos nem én vagyok David menedzsere de figyelem a BBC press oldalt és én már két másik tv sorozatba is betettem volna  _nevet.gif  tongue.gif

És miért nem? w00t.gif Kate-et kérjük David menedzserének!! reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif Aztán egy randit kérünk, amikor jól beletúrhatunk abba a drága, dús hajába. drool.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. szeptember 02. 21:13 #439
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.09.02. 21:00)
És miért nem?  w00t.gif Kate-et kérjük David menedzserének!! reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif Aztán egy randit kérünk, amikor jól beletúrhatunk abba a drága, dús hajába. drool.gif  wub.gif

Kezdjetek petíciót. 5000 aláírás felett már elgondolkodtató lehet a dolog. rohog.gif Az egyik egy sci-fi show lett volna Alex Kingstonnal (River Song) a másik pedig egy dokudráma sorozat amiben csillagászatot tanítana buta kis csitriknek akik nyálcsorgatva nézik és hallgatják ahogyan a skót akcentusával kimondja a következő szavakat: planet, sky, moon stb rohog.gif
Tudnám én hogy mi a jó biggrin.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/DTFNP-HairRuffle.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. szeptember 07. 19:56 #440
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, ki látta már ezt a csodát? biggrin.gif rohog.gif

http://a.imageshack.us/img691/1086/frightnightpvcu.jpg
100 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok