Idézet (Sixy @ 2010.08.22. 20:46)
Üdv újra köztünk Kate, örülök, hogy jobban vagy
Én komolyan nem értem néha az amerikaiakat, néha elég fura ízlésük van, nem egy film, meg sorozat volt, amit Európában szerettek (itthon is, én is szerettem), sikere volt, de mivel amerikai gyártású volt elkaszálták, mert az amerikaiak nem szerették
amúgy meg nem értem miért kéne megváltoztatni az akcentusát? :S David azzal az angol akcentussal jó ahogy van
...meg persze azzal a hajjal
ez olyan, mint hogy aki a sztárvilágba kerül és európai neve van pl, meg kell változtatnia a nevét, hogy minél amerikaiasabb legyen és a rajongók is könnyen megjegyezzék :S nem tudom ti , hogy vagytok vele, de én szeretem a szokatlan neveket
Én komolyan nem értem néha az amerikaiakat, néha elég fura ízlésük van, nem egy film, meg sorozat volt, amit Európában szerettek (itthon is, én is szerettem), sikere volt, de mivel amerikai gyártású volt elkaszálták, mert az amerikaiak nem szerették
amúgy meg nem értem miért kéne megváltoztatni az akcentusát? :S David azzal az angol akcentussal jó ahogy van
ez olyan, mint hogy aki a sztárvilágba kerül és európai neve van pl, meg kell változtatnia a nevét, hogy minél amerikaiasabb legyen és a rajongók is könnyen megjegyezzék :S nem tudom ti , hogy vagytok vele, de én szeretem a szokatlan neveket
Gondolom azért mert az amcsik nem szoktak hozzá ahhoz hogy 'létezik más út is'. Szerintem az akcentus változtatása kimondottan stratégiai lépés. Amerikában olyan sok film és sorozat van, elfoglaltak, rohannak, és feltételezem, nem szívesen néznének egy brit thrillert, valamiért nincsenek hozzászokva ezekhez a dolgokhoz és nem nagyon szeretik a kifejezetten brit filmeket/sorozatokat vagy nem hallottak róluk, kell bele valami amerikai, csak hogy legyen. Eleinte még arról volt szó, hogy Amerikában forgatják, így ésszerű hogy váratlanul odakerül az ajtóba egy félholt amerikai katona, de azóta változott a helyzet és Írországban forgatnak, így talán már nem ésszerű hogyan kerül oda egy félig halott amerikai az ajtóküszöbre ..
Az egész film nagyon zavaros

0 felhasználónak tetszik: