Starity

David Tennant

100 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 22. 21:08 #381
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.08.22. 20:46)
Üdv újra köztünk Kate, örülök, hogy jobban vagy smileeee.gif
Én komolyan nem értem néha az amerikaiakat, néha elég fura ízlésük van, nem egy film, meg sorozat volt, amit Európában szerettek (itthon is, én is szerettem), sikere volt, de mivel amerikai gyártású volt elkaszálták, mert az amerikaiak nem szerették  reklamalo.gif 
amúgy meg nem értem miért kéne megváltoztatni az akcentusát? :S David azzal az angol akcentussal jó ahogy van smileeee.gif ...meg persze azzal a hajjal  rolleyes.gif 
ez olyan, mint hogy aki a sztárvilágba kerül és európai neve van pl, meg kell változtatnia a nevét, hogy minél amerikaiasabb legyen és a rajongók is könnyen megjegyezzék :S nem tudom ti , hogy vagytok vele, de én szeretem a szokatlan neveket  laugh.gif

Gondolom azért mert az amcsik nem szoktak hozzá ahhoz hogy 'létezik más út is'. Szerintem az akcentus változtatása kimondottan stratégiai lépés. Amerikában olyan sok film és sorozat van, elfoglaltak, rohannak, és feltételezem, nem szívesen néznének egy brit thrillert, valamiért nincsenek hozzászokva ezekhez a dolgokhoz és nem nagyon szeretik a kifejezetten brit filmeket/sorozatokat vagy nem hallottak róluk, kell bele valami amerikai, csak hogy legyen. Eleinte még arról volt szó, hogy Amerikában forgatják, így ésszerű hogy váratlanul odakerül az ajtóba egy félholt amerikai katona, de azóta változott a helyzet és Írországban forgatnak, így talán már nem ésszerű hogyan kerül oda egy félig halott amerikai az ajtóküszöbre ..
Az egész film nagyon zavaros bolond.gif
2010. augusztus 22. 21:35 #382
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Minek kell ennyit variálni? blink.gif Hát nem tudom, hogy a film így mennyire lesz sikeres, vagy nézett. dry.gif
2010. augusztus 22. 21:38 #383
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.08.22. 21:35)
Minek kell ennyit variálni?  blink.gif Hát nem tudom, hogy a film így mennyire lesz sikeres, vagy nézett.  dry.gif

vagy lesz-e belőle egyáltalán valami _nevet.gif
2010. augusztus 22. 21:42 #384
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (kateblock @ 2010.08.22. 21:38)
vagy lesz-e belőle egyáltalán valami  _nevet.gif

Ennyi variálás után? biggrin.gif Kétlem.
2010. augusztus 22. 22:00 #385
- törölt felhasználó -    
Emberek, a nap videója/audiója. Ez már pár napos sztori de úgy gondolom nem hallottátok még. David azt szeretné ha magadra vennél néhány ruhát rohog.gif biggrin.gif
Emlékeztek még az 'öltözz fel jobban és akkor talán lehetsz kísérő' DT interjúra? biggrin.gif Valami ehhez hasonló történt nemrég. David most Új Mexikóban van tehát nem élőben ment, de egy BBC rádióműsorban színészeket kérdeztek arról hogy szerintük min kellene változtatniuk a mai fiataloknak.
David hozta a formáját. Igaz, csak másfél perces audió, de Dave megmondta hogy "Itt David Tennant és azért vagyok itt hogy megtanítsam nektek hogyan kell felöltözni. Tényleg, csak ne lógjanak már ki" _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. augusztus 23. 19:48 #386
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.08.22. 22:00)
"Itt David Tennant és azért vagyok itt hogy megtanítsam nektek hogyan kell felöltözni. Tényleg, csak ne lógjanak már ki" _nevet.gif

rofl.gif
2010. augusztus 24. 00:37 #387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.23. 19:48)
rofl.gif

Jó ez a smiley Sally thumbsup.gif

Random fact #21? David és a Barrowmann ökölrázás biggrin.gif
Decemberben, David állandóan az öklét rázta és barrowmanezett az egyik BBC2-ös műsorban (Nevermind the Buzzcocks) Ezt látni kell, másképpen nem mond sokat a leírás ...

Ez a műsor zenei, zeneszámokat, előadókat kell felismerni, folytatni (inkább Catherine Tate volt toppon aznap, de ő nagyon _nevet.gif ) és David poénkodott a Sugababessel, Muse-zal, hülyeségeket beszélt, utána mindig öklöt rázott és barrowmanezett. A dolog azóta annyira felkapott lett, hogy a facebookos csoporthoz két nap leforgása alatt több ezren csatlakoztak, emberek a világ különböző pontjairól küldenek képet magukról, ahogyan rázzák az öklüket a metrón, étteremben, iskolában, utcán piacon stb. Már lehet venni bögréket, pólókat és baseball sapikat és ne felejtsük el hogy maga John Barrowman is tweetelt magáról egy képet amin rázta az öklét. Cardiffban erről egy cikk is megjelent, miszerint egyre több ember használja ezt a fajta kifejezésmódot az OMG és az OMFG helyett thumbsup.gif

David le sem tagadhatná hogy az ő ötlete. A műsor egyébként úgy kezdődik hogy befüstölnek és előugrik az asztal alól majd kérdez (Ez volt a TARDIS effekt? Beszélhetek már? _nevet.gif )

Kellemes fél órás kikapcsolódás, habár Catherine Tate sokkal nagyobbat alakított mint David, de azért az sem volt semmi, amikor Catherine nagy nehezen felismerte Kylie egyik számát és ezt megünnepelvén David rögtönzött és imitált egyfajta hangot - no comment biggrin.gif (aki elmúlt 16 és érdekli az küldjön üzenetet)

Most ezt nézem, és eszembe jutott hogy erről még nem írtam, gondoltam valakit talán érdekel smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow, Sixy
2010. augusztus 24. 13:35 #388
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (kateblock @ 2010.08.24. 00:37)

Erre is csak David képes! biggrin.gif Divatot teremt. laugh.gif Imádnivaló pasii wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. augusztus 24. 14:17 #389
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.08.24. 00:37)
Catherine nagy nehezen felismerte Kylie egyik számát és ezt megünnepelvén David rögtönzött és imitált egyfajta hangot - no comment  biggrin.gif (aki elmúlt 16 és érdekli az küldjön üzenetet)

Vedd úgy, hogy küldtem. tongue.gif És becsszó, hogy elmúltam sixteen. biggrin.gif
2010. augusztus 24. 16:30 #390
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
bolond ember _nevet.gif hmm azért én Catherine-re is kíváncsi lennék ezek után, de hacsak nincs felirat hozzá, szerintem nem igazán élvezném sad.gif

és én is elmúltam 16 *angyalfej* (nicsen angyalsmile? biggrin.gif)...már rééééég (sajnos sad.gif biggrin.gif)
2010. augusztus 24. 19:01 #391
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Sixy @ 2010.08.24. 16:30)
bolond ember  _nevet.gif hmm azért én Catherine-re is kíváncsi lennék ezek után, de hacsak nincs felirat hozzá, szerintem nem igazán élvezném sad.gif
és én is elmúltam 16 *angyalfej* (nicsen angyalsmile? biggrin.gif)...már rééééég (sajnos sad.gif biggrin.gif)

Én is elmúltam siyteen. angel.gif Jócskán. Kérjük az infót. yes.gif

(az angyal smileyt az angel szóval tudod létrehozni. wink.gif )
2010. augusztus 24. 20:51 #392
- törölt felhasználó -    
Oké, akkor mindenkinek megy majd a mail, meg Sixynek egy kis mellékes szöveg arról hogy mi történik a videóban. A mai nap megtaláltam a nap fotóját, és alaposan lesokollt, bár ez csak photoshopolt kép. David karaktere a Fright Nightban, Peter egy las vegasi bűvész, Chris Angel külsőjére épül és valaki volt szíves egy borzasztó képet csinálni, amin láthatjuk hogy KÖRÜLBELÜL hogyan fog kinézni David a filmben. Én azóta megszólalni sem tudok. Chris Angel és a photoshopolt verzió (CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK SAJÁT FELELŐSSÉGRE)
itt

Megjegyzés. A felsőtest nem Davidé, hanem Chrisé, akinek kidolgozottabb felső teste van, David vékony és alkaltra sem hasonlít rá, de sebaj poénnak jó biggrin.gif

Van valakinek erről OLYAN véleménye ami kifejhető a fórumon és nincs tele csillagokkal? laugh.gif biggrin.gif
2010. augusztus 25. 23:07 #393
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
na jó, most nem tudom, hogy sírjak -e vagy nevessek, de inkább nevetek nevet2.gif borzalmas ez az emo-style, az a haj, fear.gif én kitérek a hitemből bad.gif ultra gáz, ennél még a vékonka test is jobb, de ez a látvány ez...semmi esete se kellene rohog.gif remélem nem voltam túl negatív biggrin.gif végül is 90%-ban nem ő van rajta, szóval mindegy biggrin.gif
2010. augusztus 25. 23:15 #394
- törölt felhasználó -    
Tehát nem vagyok ezzel egyedül. Nézem a képet és arra gondolok hogy ez akár smexy is lehetne (olyan rosszfiús, ami nekem általában bejön), de mindig ráébredek hogy nem. Elképzelem David fejével és a filmjeiben használatos tennantastic mozdulatokkal, arckifejezesékkel és röhögésben török ki. És ez 3D-ben lesz, öcsém, borogass .. Ezt a testet meg fejet, 3D-ben, közelről látni blink.gif
Van egy olyan érzésem hogy ettől lesznek rossz álmaim, ami furcsa mert a Secret Smile-tól nem voltak rémálmaim pedig az igazán sokkoló volt ohmy.gif
2010. augusztus 30. 08:42 #395
- törölt felhasználó -    
Úgy tűnik David barátunk volt tegnap az Emmyn és valaki megpróbálta ráerőltetni a saját stílusát, a végeredmény borzasztó lett, extra méretű tetőtől talpig fekete ruhában jelent meg, ami BORZASZTÓAN állt rajta és nem állt jól neki. Ez biztosan stylist műve, gondolom Emmyre csak úgy nem öltözhetnek fel, fogadni kell egy stylistot másképpen David normális ruhát viselt volna. Meg a cipő is amit viselt, honnan van? Nem hittem volna hogy ezt mondom de inkább viselte volna a függöny/pokróc összeállítást a Decoy Bride forgatásról semmint ezt a ruhának csúfolt valamit.

Csalódtam, nagyot csalódtam ... Davidben. Miért engedi meg valakinek hogy beleszóljon az öltözködésbe? Nem igaz hogy nem volt egy tükör a ruhásboltban ahol vette, nem akarom elhinni. Szegénykém olyan elveszett volt a vörös szőnyegen ... Csak sétált a háttérben, nemis igazán mosolygott csak elvolt mint hering a dobozban, néha csinált valami mosolygásnak gúnyolt valamit, de inkább csak lesett a kamerákba, jobbra meg balra. Nem tudom valaki készített-e vele interjút vagy ismerte-e egyáltalán.

Egyébként azért volt ott mert Sir Patrick Stewartot jelölték a Hamletért (Claudius) amit egyébként nem nyert meg. Nem is nézem tovább a videót, sem a képeket mert akkor sem kapok választ a kérdésemre. David, kellett ez neked? blink.gif Hogy stylist mondja meg mit vegyél fel, hogy olyan sztárokkal szerepeljél egy filmben, akik nem szégyenlik bevallani hogy isznak szünetekben,valamint drogoznak és botrányosan viselkednek. David még alig volt kint de már beleszóltak az egyedi stílusába, amit kezd elveszíteni, pedig ha ezt csinálja akkor csak 'egy sztár lesz a többi közül' számomra is. mad.gif unsure.gif reklamalo.gif
2010. augusztus 30. 12:24 #396
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Szerintem nem nagyon volt beleszólása, hogy mit vehet fel.Gondolj bele, mégis csak Amerikáról beszélünk, ott vagy abban mész ki amiben "megfelelsz" nekik vagy semmiben (azért semmiben megnézném David-et _nevet.gif )...na de érted?David még nem akkora név ott kint, hogy lehessen egyéni stílusa dry.gif hogy miért ment el ennek ellenére mégis?gondolom nem akarta, hogy rossz fényt vessen rá, hogy visszautasít egy ilyen megjelenést unsure.gif meg te magad mondtad, hogy David mindenhol jelen van, sosem pihen, ebből fakadóan gondolom nem sok mindent utasít vissza unsure.gif

Amúgy is a stilyst-ok már mindenhova befurakodták magukat, még itthon is pl a Showder klub-os fiúkat is már csak abban a ruhában engedik ki a színpadra amit ők adnak rájuk blink.gif Mondjuk a fiúk legalább annyi hasznot tudtak húzni belőle, hogy egy plusz poént belecsempésztek a műsorba a ruhájuk miatt rohog.gif
2010. augusztus 30. 12:49 #397
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.08.30. 12:24)
Szerintem nem nagyon volt beleszólása, hogy mit vehet fel.Gondolj bele, mégis csak Amerikáról beszélünk, ott vagy abban mész ki amiben "megfelelsz" nekik vagy semmiben (azért semmiben megnézném David-et _nevet.gif )...na de érted?David még nem akkora név ott kint, hogy lehessen egyéni stílusa  dry.gif hogy miért ment el ennek ellenére mégis?gondolom nem akarta, hogy rossz fényt vessen rá, hogy visszautasít egy ilyen megjelenést  unsure.gif meg te magad mondtad, hogy David mindenhol jelen van, sosem pihen, ebből fakadóan gondolom nem sok mindent utasít vissza  unsure.gif 
Amúgy is a stilyst-ok már mindenhova befurakodták magukat, még itthon is pl a Showder klub-os fiúkat is már csak abban a ruhában engedik ki a színpadra amit ők adnak rájuk  blink.gif Mondjuk a fiúk legalább annyi hasznot tudtak húzni belőle, hogy egy plusz poént belecsempésztek a műsorba a ruhájuk miatt  rohog.gif

Ha enged Amerikának, akkor meg is érdemli hogy ilyen ruhákat viseljen és kibeszéljék amiért hagyja magát. mellow.gif
A képeken borzasztóan néz ki, a nap jobban kiemeli a ráncait, karikák vannak a szemei alatt de azt be kell ismerni, talán felszedett pár kilót unsure.gif
Attól függetlenül bárki szemébe megmondom hogy ezek a képek nem tetszenek. David nem is önmaga a képeken, nem tetszik és ha nagyon őszinte akarok lenni szerintem David nem szép unsure.gif Ezt nem a ráncok miatt mondom, de összehasonlítgatva a többi képpel (apropó kép, megjelent az első kép Single Father-ból, nem is akármelyik. DT sír egy ágy mellett és/vagy azon gondolkozik hogyan mondja meg a kislányának hogy az anyja autóbalesetben meghalt, vagy a felesége mellett van, aki a pillanatban hal meg. Nagyon szomorú kép, már ettől elszomorodik az ember sad.gif ) megviseltebbnek tűnik, ami nem csoda, időzónák közti repülés nem lehet semmi blink.gif
2010. augusztus 30. 20:59 #398
- törölt felhasználó -    
Jó, ki akar Single Father képet látni? biggrin.gif rolleyes.gif
2010. augusztus 30. 21:05 #399
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (kateblock @ 2010.08.30. 20:59)
Jó, ki akar Single Father képet látni?  biggrin.gif  rolleyes.gif

Ilyet kérdezni!! rolleyes.gif
2010. augusztus 30. 22:00 #400
- törölt felhasználó -    
http://img826.imageshack.us/img826/2464/sfdavid1.jpg
1 felhasználónak tetszik: Bessie
100 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok