Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.06. 18:55)
Én már válaszoltam erre a kérdésedre.

De azóta sikerült belenéznem még pár filmjébe. (végig még egyiket sem láttam sajnos, mert időm nincs túl sok - amúgy tényleg, kérdezted is priviben, csak valahogy elfeledkeztem válaszolni

)
Szóval: Doctor Who, Casanova, Hamlet, Harry Potter, Secret smile, Recovery, Jude, Blackpool (imádom

), Einstein and Eddington... Remélem nem hagytam ki semmit.

Akkor erről majd még beszélünk, később.
Random fact #19. David és a Learners. A Learners egy film, amiben Christ, egy autóvezető oktatót játszik és CSÚNYA, kifejezetten nem David, bár szerintem a csúnya nem szép kifejezés, igazán nem volt szép a kritikusoktól hogy ilyet mondtak de mindegy, ez van. Főszerepben Jessica Stevenson (Joan a DW-ból) és a férje Sam (Rose néha halott apja,Pete a DW-ból) és DT. 2007-es film, akkoriban sok más ajánlattal is bombázták, mégis ezt a kisebb költségvetésű ITV drámát választotta hogy bebizonyítsa, ő NEM SZÉP. Több interjúban el is mondta ezt a fanoknak nagyon bejött, David meg is volt lepődve rajta, a kritikusok pedig porig alázták davidet, mondván csak játssza magát és figyelmet akar magának
A filmben Jessica karaktere szeretne megtanulni vezetni, de nincs pénz órákra, mert az idegbeteg férje elissza és kacatokra költi, ezért férjétől vesz órákat de soha nem megy át a kresszen, ezért titokban jár oktatóhoz, akire rá is mászik de Chris visszautasítja. Angol humor felsőfokon a kritikusok kétszer is lehúzták mert 'David semmit nem csinált' a filmben