Starity

David Tennant

100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 02. 20:59 #341
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.08.02. 18:59)
én  a sötét hajárt (ami lehetőleg dús és csapzott, esetenként enyhén zselézett legyen biggrin.gif) és a zöld szemért vagyok oda  wub.gif 
fekete hosszú hajjal?  blink.gif kb mint egy vámpír szerintem  _nevet.gif

A jelenlegi állás szerint mégsem vámpír, hanem vámpírszakértő lesz, ami már nem ugyanaz, habár nálam semmivel sem javít a helyzeten. November környékén kezdődik a forgatás számára, akkor majd látunk róla képeket, addig pedig marad a Retreat, kopaszon vagy nagyon nagyon kis hajjal mellow.gif
2010. augusztus 02. 22:07 #342
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
vagy egy vámpírszakértő , aki vámpír lesz biggrin.gif ...

Sally: Olvastam, hogy David vámpírnak "készül", azért írtam, hogy hát azzal a fekete hosszú hajjal valóban vámpírnak is nézne ki smileeee.gif

Egyébként meg ne buzerálják a haját az lenne a legjobb, mindenki jól járna vele, főleg én _nevet.gif ...na jó, de most komolyan, merénylet lenne az ellen a haj ellen, a hosszabbítás/vágás/festés.Bár amennyire megtudtam David-nek nem jelent sokat a haja sad.gif bolond ember, nem is tudja milyen értékes wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. augusztus 02. 22:15 #343
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.08.02. 22:07)
vagy egy vámpírszakértő , aki vámpír lesz biggrin.gif ... 
Sally: Olvastam, hogy David vámpírnak "készül", azért írtam, hogy hát azzal a fekete hosszú hajjal valóban vámpírnak is nézne ki smileeee.gif
Egyébként meg ne buzerálják a haját az lenne a legjobb, mindenki jól járna vele, főleg én  _nevet.gif ...na jó, de most komolyan, merénylet lenne az ellen a haj ellen, a hosszabbítás/vágás/festés.Bár amennyire megtudtam David-nek nem jelent sokat a haja sad.gif bolond ember, nem is tudja milyen értékes  wub.gif

Talán nincs veszve minden. Szerintem nem vágathatja le a haját ha engem kérdezel. Davidből kinézem, egy szerepért bármit (random fact #17. David a Recovery kedvéért még fogyott, amúgyis vékony, de csak azzal a feltétellel kapta meg a szerepet ha megszabadul néhány 'plusz' kilótól)
Szerintem a Fright Nightban fontos lesz a haja, bár nem tudom meghosszabbítják vagy parókát kap, de a későbbi projektjeinek komolyan keresztbe tehet, ha képes levágattatni a haját ...
2010. augusztus 03. 12:27 #344
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.08.02. 22:15)
Szerintem a Fright Nightban fontos lesz a haja, bár nem tudom meghosszabbítják vagy parókát kap, de a későbbi projektjeinek komolyan keresztbe tehet, ha képes levágattatni a haját ...

Szerintem paróka lesz. Egyszerűbb és David is önmaga maradhatna. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. augusztus 03. 14:53 #345
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.03. 12:27)
Szerintem paróka lesz. Egyszerűbb és David is önmaga maradhatna. smileeee.gif

Ámen smileeee.gif
Tegnap keresgéltem azt a képet, amit még régebben beígértem nektek, de nem találom sehol. Amit webcamon keresztül csináltam a David Tennant Breakfast Showban, mikor megpróbál gépelni de nem tud, csak úgy ha mindkét kezét feltartja a billentyűzet felé.Nem gúnyolódásból, valami nagyon cuki, de tényleg. Egyem meg a kis szívét olyan cukorfalat blush.gif De a képet nem találom sehol sem blink.gif reklamalo.gif
2010. augusztus 03. 18:36 #346
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
David meg a plusz kilók, ez elég nevetséges...nemtudom, azért néha elég irreális követelményeik vannak a producereknek. unsure.gif

Amúgy azon röhögtem, hogy az összes David Tannentes topicban fellelhető Kate, Sally, Bassie hozzászólása rohog.gif vagy legalábbis, ha nem is mind a hármotok, de legalább egyikőtök ott van...meg úgy kb az összes DT topic szerves része ez a 3 ember rohog.gif kiegészítve velem blush.gif mondjuk tény, hogy ebből is a legnagyobb fan Kate és Sally biggrin.gif
viszont amire képtelen vagyok az az, hogy megnézzem a Harry potter-t...abban talán láthatnék is David-et, de annyira irritatív a főszereplő csávesz (HP) feje/személyisége, hogy képtelen vagyok megnézni, akár egy Hp filmet is :S tudom, ez az én hülyeségem, de ez van blush.gif 110.gif

Képet?azt hittem azt nem lehet ide berakni blush.gif rohog.gif 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. augusztus 03. 19:23 #347
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sixy @ 2010.08.03. 18:36)
mondjuk tény, hogy ebből is a legnagyobb fan Kate és Sally  biggrin.gif [...] annyira irritatív a főszereplő csávesz (HP) feje/személyisége, hogy képtelen vagyok megnézni, akár egy Hp filmet is :S tudom, ez az én hülyeségem, de ez van  blush.gif  110.gif

Köszi. biggrin.gif rohog.gif

Nem vagy egyedül, én sem szeretem a Harry Potter filmeket. Egyet láttam egészben moziban, azt is csak azért, mert két volt osztálytársnőm eccer elrángatott rá... OMG. w00t.gif biggrin.gif
2010. augusztus 04. 08:17 #348
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.03. 19:23)
Köszi.  biggrin.gif  rohog.gif 
Nem vagy egyedül, én sem szeretem a Harry Potter filmeket. Egyet láttam egészben moziban, azt is csak azért, mert két volt osztálytársnőm eccer elrángatott rá... OMG.  w00t.gif  biggrin.gif

Én az első 3 HP filmet szerettem. A negyediktől fogva már olyan más volt. Csippantom a hatodikat, végre voltak benne a Weasleyk többször. wub.gif A Weasleyk annyira elnyomásban vannak a filmekben.

Tényleg furcsa amúgy hogy csak mindig mi szólunk hozzá. Lehetne arra fogni hogy mindenki a DW-ból ismeri, de van több mint 500 rajongója, hol van mindenki? Ha csak a fele azóta nem jár fel és kiesett a sorból, akkor is hol van mindenki?

Jó/rossz hír, kinek mi, hogy tegnap megvolt a Single Father első két részének privát vetítése, és az illetők szerint -nevet nem mondok- 2 csomag papírzsepit használtak el a második epizód végéig. Merlin szakállára, pedig 4 részes lesz a sorozat. Talán ideje megvásárolni egy 100-as zsepit? ohmy.gif blink.gif
2010. augusztus 04. 13:42 #349
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.08.04. 08:17)

Jó/rossz hír, kinek mi, hogy tegnap megvolt a Single Father első két részének privát vetítése, és az illetők szerint -nevet nem mondok- 2 csomag papírzsepit használtak el a második epizód végéig. Merlin szakállára, pedig 4 részes lesz a sorozat. Talán ideje megvásárolni egy 100-as zsepit?  ohmy.gif  blink.gif

Ajaj. ohmy.gif Akkor ez nagyon sírós produkció lesz.
2010. augusztus 04. 13:57 #350
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.08.04. 13:42)
Ajaj.  ohmy.gif Akkor ez nagyon sírós produkció lesz.

Ők csak a munkájukat végezték és közben kezdtek el sírni. Mi lesz akkor a fanokkal? Hallottam néhány érdekes dolgot a forgatással kapcsolatban (mindig gyerekeket kell kérdezni, ők nem hazudnak neked és őszinték rohog.gif ) ami alapján biztos voltam abban hogy nem ússzuk meg zsepi nélkül plusz tudom mi van a forgatókönyvben, de arra nem számítottam hogy ennyire sírós lesz blink.gif ohmy.gif
2010. augusztus 04. 16:05 #351
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (kateblock @ 2010.08.04. 08:17)

Jó/rossz hír, kinek mi, hogy tegnap megvolt a Single Father első két részének privát vetítése, és az illetők szerint -nevet nem mondok- 2 csomag papírzsepit használtak el a második epizód végéig. Merlin szakállára, pedig 4 részes lesz a sorozat. Talán ideje megvásárolni egy 100-as zsepit?  ohmy.gif  blink.gif

és azt nem tudni, hogy nagyközönség előtt mikor mutatják be? ... mondjuk mire annak felirata lesz meg minden blink.gif
2010. augusztus 04. 16:18 #352
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.08.04. 16:05)
és azt nem tudni, hogy nagyközönség előtt mikor mutatják be? ... mondjuk mire annak felirata lesz meg minden  blink.gif

Azt mondják 2010 ősze. Trailer is lement már, és az első 2 rész akkor össze is van már vágva, hang, effektek meg minden. Ha most nem találtak benne hibát, akkor vághatják a többit is [ha még nincsenek megvágva]. 1 vagy 2 hónapot mondok. Aztán ki tudja, kinézem belőlük hogy karácsonyra kiteszik, 4 héten keresztül 4 rész, heti 1.
Szerintem ez kijön majd DVD-n, reméljük felirat is lesz hozzá, nekem is kelleni fog. Állítólag úszkálunk majd a skótoknál használatos szavakban szóval ideje előkutatnom a skót-angol szótárt _nevet.gif
2010. augusztus 05. 15:09 #353
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.08.04. 16:18)
Azt mondják 2010 ősze. Trailer is lement már, és az első 2 rész akkor össze is van már vágva, hang, effektek meg minden. Ha most nem találtak benne hibát, akkor vághatják a többit is [ha még nincsenek megvágva]. 1 vagy 2 hónapot mondok. Aztán ki tudja, kinézem belőlük hogy karácsonyra kiteszik, 4 héten keresztül 4 rész, heti 1. 
Szerintem ez kijön majd DVD-n, reméljük felirat is lesz hozzá, nekem is kelleni fog. Állítólag úszkálunk majd a skótoknál használatos szavakban szóval ideje előkutatnom a skót-angol szótárt  _nevet.gif

Akkor ezt én se fogom érteni. biggrin.gif Nekem sajnos nincs skót szótáram. unsure.gif blush.gif
2010. augusztus 05. 15:22 #354
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.08.05. 15:09)
Akkor ezt én se fogom érteni. biggrin.gif Nekem sajnos nincs skót szótáram.  unsure.gif  blush.gif

Nem is létezik, de vannak külön erre a célra szakosodott oldalak. Annyit már a DT féle Takin Over The Aslyum-ból is megtanultam hogy náluk nem nagyon van 'Yeah' 'Yes' hanem 'Aye' és a 'Message' nemcsak 'üzenet', hanem 'bevásárlólista' is _nevet.gif
2010. augusztus 06. 11:58 #355
- törölt felhasználó -    
Eltelt egy kis idő amióta felregeltem, ezért mégegyszer felteszem a kérdést. Látott itt valaki (azóta is) valami Davides filmet ami nem a Harry Potter volt? (És nem DW)
2010. augusztus 06. 18:16 #356
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (kateblock @ 2010.08.06. 11:58)
Eltelt egy kis idő amióta felregeltem, ezért mégegyszer felteszem a kérdést. Látott itt valaki (azóta is) valami Davides filmet ami nem a Harry Potter volt? (És nem DW)

Nem unsure.gif
2010. augusztus 06. 18:55 #357
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.08.06. 11:58)

Én már válaszoltam erre a kérdésedre. biggrin.gif De azóta sikerült belenéznem még pár filmjébe. (végig még egyiket sem láttam sajnos, mert időm nincs túl sok - amúgy tényleg, kérdezted is priviben, csak valahogy elfeledkeztem válaszolni sad.gif )

Szóval: Doctor Who, Casanova, Hamlet, Harry Potter, Secret smile, Recovery, Jude, Blackpool (imádom heart.gif wub.gif ), Einstein and Eddington... Remélem nem hagytam ki semmit. biggrin.gif
2010. augusztus 06. 19:04 #358
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (kateblock @ 2010.08.05. 15:22)
Nem is létezik, de vannak külön erre a célra szakosodott oldalak. Annyit már a DT féle Takin Over The Aslyum-ból is megtanultam hogy náluk nem nagyon van 'Yeah' 'Yes' hanem 'Aye' és a 'Message' nemcsak 'üzenet', hanem 'bevásárlólista' is  _nevet.gif

ha már brit akcentus, egy kis példa az "Aye"-ra biggrin.gif
kis szivem nagyon édes és vicces és persze szexi a haja wub.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. augusztus 06. 19:40 #359
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.06. 18:55)
Én már válaszoltam erre a kérdésedre.  biggrin.gif De azóta sikerült belenéznem még pár filmjébe. (végig még egyiket sem láttam sajnos, mert időm nincs túl sok - amúgy tényleg, kérdezted is priviben, csak valahogy elfeledkeztem válaszolni sad.gif )
Szóval: Doctor Who, Casanova, Hamlet, Harry Potter, Secret smile, Recovery, Jude, Blackpool (imádom heart.gif  wub.gif ), Einstein and Eddington... Remélem nem hagytam ki semmit.  biggrin.gif

Akkor erről majd még beszélünk, később.

Random fact #19. David és a Learners. A Learners egy film, amiben Christ, egy autóvezető oktatót játszik és CSÚNYA, kifejezetten nem David, bár szerintem a csúnya nem szép kifejezés, igazán nem volt szép a kritikusoktól hogy ilyet mondtak de mindegy, ez van. Főszerepben Jessica Stevenson (Joan a DW-ból) és a férje Sam (Rose néha halott apja,Pete a DW-ból) és DT. 2007-es film, akkoriban sok más ajánlattal is bombázták, mégis ezt a kisebb költségvetésű ITV drámát választotta hogy bebizonyítsa, ő NEM SZÉP. Több interjúban el is mondta ezt a fanoknak nagyon bejött, David meg is volt lepődve rajta, a kritikusok pedig porig alázták davidet, mondván csak játssza magát és figyelmet akar magának reklamalo.gif

A filmben Jessica karaktere szeretne megtanulni vezetni, de nincs pénz órákra, mert az idegbeteg férje elissza és kacatokra költi, ezért férjétől vesz órákat de soha nem megy át a kresszen, ezért titokban jár oktatóhoz, akire rá is mászik de Chris visszautasítja. Angol humor felsőfokon a kritikusok kétszer is lehúzták mert 'David semmit nem csinált' a filmben reklamalo.gif
2010. augusztus 12. 20:34 #360
- törölt felhasználó -    
Úgy tűnik David kiesett ebből a brit thrillerből és valaki más van helyette. blink.gif Mint derült égből villámcsapás unsure.gif Nem elég hogy Jason Isaacs is kiesett két hete, majd megszakadt érte a szívem most meg David ..
Davidnél egy projekt felmondása semmi jót nem jelent de nézzük a dolog jó oldalát. Legalább megmarad a szép haja és nem fog amerikai félholt katonát játszani rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok