David Tennant
2010. július 27. 20:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
ÁÁáá... Menyét??!
Azért ez kicsit túlzás... És milyen bunkó dolog már ilyet mondani egy srácnak, aki csak próbál kedves lenni... (Gondolom Dave "nyomulása" már akkor sem volt az a tapló-fajta nyomulás.) Nekem is udvarolt valaki egyszer, nagyon csúnya volt szegény és elég buta, de nem mondtam rá semmi rondát, csak finoman próbáltam hárítani.
Amúgy tökjó, hogy David így gondolkozik. Az ilyen pasikat szeretem...
Akik nem a 'bizonyos' után mennek, hanem az agyuk meg a szívük után.
De azért az egy kicsit érdekes, hogy az eddigi barátnői nagyjából szöszik voltak.
(Vagy lehet, hogy csak festett szőkék?
)
De azért az egy kicsit érdekes, hogy az eddigi barátnői nagyjából szöszik voltak.
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 20:18)
régebben nem mert nyomulni a csajokra, akiket kinézett azok dobták mert szerintük úgy nézett ki mint egy menyét (ha jól emlékszem ezt mondta). Mennyire bánhatják már

2010. július 27. 20:26
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nekem is. Bár az angolok kifejezetten csúnyák általában...
De legalább van kisugárzásuk!
Idézet (Bessie @ 2010.07.27. 20:21)
Van valami az angol pasikban ami tetszik.
Persze nem mind, de van pár aki bejön. 
2010. július 27. 20:29
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.27. 20:26)
Nekem is. Bár az angolok kifejezetten csúnyák általában...
De legalább van kisugárzásuk! 
Kinek mi a szép.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. július 27. 20:30
|
|
|
És ez bizony így is van!
Idézet (Bessie @ 2010.07.27. 20:29)
azt vettem észre, hogy a legtöbb jó színész mind angol.
2010. július 27. 20:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.27. 20:24)
ÁÁáá... Menyét??!
Azért ez kicsit túlzás... És milyen bunkó dolog már ilyet mondani egy srácnak, aki csak próbál kedves lenni... (Gondolom Dave "nyomulása" már akkor sem volt az a tapló-fajta nyomulás.) Nekem is udvarolt valaki egyszer, nagyon csúnya volt szegény és elég buta, de nem mondtam rá semmi rondát, csak finoman próbáltam hárítani.
)
Elég bunkó megnyilvánulás volt a nő (vagy lány) részéről.
Egyébként azokra is nyomul aki néha agyilag szőke?
2010. július 27. 20:34
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.27. 20:24)
ÁÁáá... Menyét??!
)
Én csak arra tudok gondolni, hogy a neveltetés miatt lett ilyen. Nos, én láttam a fiatal Davidet, még 1980-as évekre visszamenőleg, cuki gyerek volt, nem Casanova, de édes. Nem volt szerencséje.
Nos, utolsó kérdésed a magánélet kategóriát pedzegeti, amiről nem szoktam beszélgetni. Az hivatalos, hogy volt neki egy barna és egy szőke hajú barátnője, és a mostani is szőke. A többiről nem tudok, ilyen mélyen nem érdekel a magánélete.
2010. július 27. 20:40
Idézet (Bessie @ 2010.07.27. 20:31)
Egyébként azokra is nyomul aki néha agyilag szőke?
Azt nem tudom, szerintem nem bár ki tudja
A brit pasik amúgy szépek és udvariasabbak. John Simm, Rupert Grint, Jason Isaacs, Ralph Fiennes stb de a skótok a legjobbak. David és Ewan McGregor
2010. július 27. 20:43
|
|
|
Sosem kedveltem. Akkor volt egy pillanatnyi elmezavarom, mikor szerepelt a Star Warsban...
(Baljós árnyak) De akkor még kicsi voltam...
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 20:40)
Ewan McGregor
Bessie
2010. július 27. 20:50
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 20:40)
Azt nem tudom, szerintem nem bár ki tudja
A brit pasik amúgy szépek és udvariasabbak. John Simm, Rupert Grint, Jason Isaacs, Ralph Fiennes stb de a skótok a legjobbak. David és Ewan McGregor
Én szeretem mindkettőt.
David meg hát...
2010. július 27. 20:54
Úgy látom random fact #13 és #14 nyerő volt, a mai napra az utolsó random fact. Szitkozódás. David néha beszél csúnyán, de azt is skótul
Van a skótoknál egy szó amit nem írok le, de azt szokta használni ha káromkodik. Apja lelkész volt, de megengedték neki hogy eldöntse hisz-e Istenben. Nem, nem tudom hogy vallásos-e. Most keresek egy 2000-es vallásos interjút abból talán megtudom a választ.
Szóval ez volt random fact #15. Van egy audiokönyve, ami 5 és fél óra és úgy káromkodik benne hogy sérti az emberi fület. Rögtön úgy kezdődik hogy 'Jesus és egy f betűs szó' de gyakran használja az f betűs szót mögötte ilyen szavakkal mintpéldául TARDIS
stb ...
Meglehetősen vicces, nem tudom komolyan venni, a történet sem komoly, a légyott jelenetek káromkodással pedig a legviccesebb dolgok, amit David valaha mondott
Szóval ez volt random fact #15. Van egy audiokönyve, ami 5 és fél óra és úgy káromkodik benne hogy sérti az emberi fület. Rögtön úgy kezdődik hogy 'Jesus és egy f betűs szó' de gyakran használja az f betűs szót mögötte ilyen szavakkal mintpéldául TARDIS
Meglehetősen vicces, nem tudom komolyan venni, a történet sem komoly, a légyott jelenetek káromkodással pedig a legviccesebb dolgok, amit David valaha mondott
Bessie
2010. július 27. 20:58
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 20:54)
Úgy látom random fact #13 és #14 nyerő volt, a mai napra az utolsó random fact. Szitkozódás. David néha beszél csúnyán, de azt is skótul
Van a skótoknál egy szó amit nem írok le, de azt szokta használni ha káromkodik. Apja lelkész volt, de megengedték neki hogy eldöntse hisz-e Istenben. Nem, nem tudom hogy vallásos-e. Most keresek egy 2000-es vallásos interjút abból talán megtudom a választ.
stb ...

És az a szó nem a fact.
2010. július 27. 21:23
|
|
|
A fa többesszáma, na... Nem kell szépíteni...
Bessie
2010. július 27. 21:50
|
|
|
Köszi a képeket, nagyon jók!
Ami az eltűnést illeti, én sem leszek...
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 21:40)
Oké, eltűnök pár napra de nem szeretnék úgy visszatérni hogy azt látom senki nem írt semmit
Hagyok nektek dolgokat, amin tudtok csámcsogni.
2010. július 27. 21:52
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 21:40)
Oké, eltűnök pár napra de nem szeretnék úgy visszatérni hogy azt látom senki nem írt semmit
Igenis!
Te is Sally?
2010. július 27. 21:58
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.27. 21:50)
Köszi a képeket, nagyon jók!
Vigyél magaddal DW DVD-ket
Óh nagyon sok van még ott ahonnan ezek jöttek.
Kellemes utazást akárhová is mész vigyázz magadra és fürkészd az eget, hátha 10 beléd botlik
Bessie
2010. július 27. 22:29
|
|
|
Hiába viszek, ahová megyek, még videó sincs, nem hogy DVD lejátszó, és tévécsatorna is azt hiszem van összesen 5..?
Amúgy csak látogatóba megyek, és rövid az út is.
Ja, és persze, fürkészem... Ahh, de jó is lenne... És még az angolnemtudásom sem lenne akadály, mer' a TARDIS mindent lefordít...
Te is érezd jól magad!
Amúgy csak látogatóba megyek, és rövid az út is.
Ja, és persze, fürkészem... Ahh, de jó is lenne... És még az angolnemtudásom sem lenne akadály, mer' a TARDIS mindent lefordít...
Te is érezd jól magad!
Idézet (kateblock @ 2010.07.27. 21:58)
Vigyél magaddal DW DVD-ket
Kellemes utazást akárhová is mész vigyázz magadra és fürkészd az eget, hátha 10 beléd botlik
2010. július 28. 09:00
|
|
|
Nemsokára indulok, de addig még benéztem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.