Starity

David Tennant

100 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. július 22. 17:41 #221
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.22. 17:04)
Azért belehaluzni Davidet egy filmbe, az már nem semmi  rohog.gif 
Nem tud parkolni? laugh.gif ...hát igen, szegény David még a Tardist is nehezen tudta navigálni, nem meglepő akkor  rohog.gif 
ja és ha megengeditek (remélem ezt nem moderálják ki  laugh.gif ), de egy cseppet khm felizgultam ezen  blush.gif  rohog.gif 

pff, nem engedi beágyazva megnézni  dry.gif na nem baj,még jó, hogy továbbít a youtube-ra  tongue.gif

Nos, igen, soha nem láttam még ennyi képet róla. 2szer ránéztem a képernyőre és ott állt egy krapek magas, barna, barna hosszú kabáttal, naná hogy Davidre emlékeztetett _nevet.gif Nyílván nem szószerint mondtam hogy David fejeket látok a filmben _nevet.gif
Videó. Hát nem nagyszerű? Ismerős az érzés, nekem megvan az egész műsor, végig röhögtem de ennél a résznél enyhén szólva is elöntött az irigység blush.gif _nevet.gif Már van tőle autogrammom most már csak hajbatúrást akarok és teljes lenne az életem rohog.gif
A lány, Frankie felregelt a DT fórumra és elmondott mindent részletesen. Azt mondta hogy 2 héttel a műsor előtt telefonáltak neki a produkciótól hogy tehet fel egy kérdést Davidnek, gondolkozzon rajta. A Friday Night Project ELMÉLETILEG 16 éven felülieknek való műsor a benne lévő felnőttes szavak és dolgok miatt. Rajta kívül 1 nő kérdezett még értelmeset, a másik 3 ember olyat kérdezett, amire inkább nem térnék ki (ismét kihangsúlyozom a 16-os karika miatt). Ő nem tudta mit kérdezzen, ennél jobb kérdés nem jutott eszébe thumbsup.gif Szerencsés csajszi. Beletúrt a hajába, utána visszaült a helyére és David mondott valami átvitt értelemben nagyon csúnyát rolleyes.gif biggrin.gif, szünet volt és David leült mellé a lépcsőkre hogy megkérdezze tőle hogy miért mondja mindenki hogy jól áll a haja ("ugyan már, soha nem áll úgy ahogyan én akarom, ez minden csak nem szexi") utána elkezdtek beszélgetni, David kérdezte milyen napja van, mondta hogy ellopták a pénztárcáját benne a pénzzel és kártyákkal, a szünet után kiválasztotta őt mint játszótárs és David nyert neki egy 1 hetes utat, a műsor végén puszit is kapott Davidtől. Az élet olyan nyomorultul kegyetlen reklamalo.gif mad.gif biggrin.gif
Megint hosszú voltam pedig mennyi mindent írt még le rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. július 22. 18:08 #222
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.07.22. 17:41)
Nos, igen, soha nem láttam még ennyi képet róla. 2szer ránéztem a képernyőre és ott állt egy krapek magas, barna, barna hosszú kabáttal, naná hogy Davidre emlékeztetett  _nevet.gif Nyílván nem szószerint mondtam hogy David fejeket látok a filmben  _nevet.gif 
Videó. Hát nem nagyszerű? Ismerős az érzés, nekem megvan az egész műsor, végig röhögtem de ennél a résznél enyhén szólva is elöntött az irigység  blush.gif  _nevet.gif Már van tőle autogrammom most már csak hajbatúrást akarok és teljes lenne az életem  rohog.gif 
A lány, Frankie felregelt a DT fórumra és elmondott mindent részletesen. Azt mondta hogy 2 héttel a műsor előtt telefonáltak neki a produkciótól hogy tehet fel egy kérdést Davidnek, gondolkozzon rajta. A Friday Night Project ELMÉLETILEG 16 éven felülieknek való műsor a benne lévő felnőttes szavak és dolgok miatt. Rajta kívül 1 nő kérdezett még értelmeset, a másik 3 ember olyat kérdezett, amire inkább nem térnék ki (ismét kihangsúlyozom a 16-os karika miatt). Ő nem tudta mit kérdezzen, ennél jobb kérdés nem jutott eszébe  thumbsup.gif Szerencsés csajszi. Beletúrt a hajába, utána visszaült a helyére és David mondott valami átvitt értelemben nagyon csúnyát  rolleyes.gif  biggrin.gif, szünet volt és David leült mellé a lépcsőkre hogy megkérdezze tőle hogy miért mondja mindenki hogy jól áll a haja ("ugyan már, soha nem áll úgy ahogyan én akarom, ez minden csak nem szexi") utána elkezdtek beszélgetni, David kérdezte milyen napja van, mondta hogy ellopták a pénztárcáját benne a pénzzel és kártyákkal, a szünet után kiválasztotta őt mint játszótárs és David nyert neki egy 1 hetes utat, a műsor végén puszit is kapott Davidtől. Az élet olyan nyomorultul kegyetlen  reklamalo.gif  mad.gif  biggrin.gif 
Megint hosszú voltam pedig mennyi mindent írt még le  rolleyes.gif

ahh David egy arany ember heart.gif
Igen én is irigy voltam a csajra rendesen, főleg ezután a kiegészítés után....bár ha jobban belegondolok...ha választani lehetne, hogy egy egy hetes utazást vagy a hajbatúrást válasszam....szerintem én a hajbatúrást választanám rohog.gif wub.gif blush.gif
2010. július 22. 18:27 #223
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Hahó. Vicces videó. biggrin.gif
2010. július 22. 18:51 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.22. 18:08)
ahh David egy arany ember heart.gif
Igen én is irigy voltam a csajra rendesen, főleg ezután a kiegészítés után....bár ha jobban belegondolok...ha választani lehetne, hogy egy egy hetes utazást vagy a hajbatúrást válasszam....szerintem én a hajbatúrást választanám  rohog.gif  wub.gif  blush.gif

aham rohog.gif Kinek kell egyhetes utazás Las Vegasba fizetett szállással és kajával ha cserébe beletúrhatsz David hajába? rolleyes.gif Nekem biztosan nem. Szerintem álljunk sorba, én kezdem, aki akar álljon be mögöm és valamikor majdcsak eljön a mi időnk is _nevet.gif
2010. július 22. 19:24 #225
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.07.22. 18:51)
aham  rohog.gif Kinek kell egyhetes utazás Las Vegasba fizetett szállással és kajával ha cserébe beletúrhatsz David hajába?  rolleyes.gif Nekem biztosan nem. Szerintem álljunk sorba, én kezdem, aki akar álljon be mögöm és valamikor majdcsak eljön a mi időnk is  _nevet.gif

Vegas? Ugyanmár! Semmi ahhoz képest, hogy milyen lenne beletúrni David hajába. wub2.gif
Basszus, ez jó műsor lehetett. biggrin.gif Azért kíváncsi lennék azokra a 16-os karikán felüli kérdésekre is. Meg persze a válaszra. rohog.gif
2010. július 22. 19:35 #226
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én Vegasba akkor sem mennék, ha ha totál ingyér lenne, meg minden. Sőt, úgy ámblokk Amerikába nem mennék soha. Brrr. blink.gif

Ha már Vegas-feeling, legyen inkább Blackpool. biggrin.gif És megkérném Dave-et, hogy énekeljen nekem az egyik kaszinóban és táncoljon is. biggrin.gif (Vennék neki jégkrémet is... rofl.gif )
2 felhasználónak tetszik: Bessie, kateblock
2010. július 22. 19:49 #227
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.22. 19:35)
Én Vegasba akkor sem mennék, ha ha totál ingyér lenne, meg minden. Sőt, úgy ámblokk Amerikába nem mennék soha. Brrr.  blink.gif
Ha már Vegas-feeling, legyen inkább Blackpool. biggrin.gif És megkérném Dave-et, hogy énekeljen nekem az egyik kaszinóban és táncoljon is.  biggrin.gif (Vennék neki jégkrémet is... rofl.gif )

LOL Most látom hogy az előző hozzászólásomban vétettem néhány helyesírási hibát _nevet.gif Miért nem tudom módosítani? dry.gif

Óhajod David számára parancs biggrin.gif (ha nem zavar hogy David Morrisey is táncol neked rohog.gif )

1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. július 22. 19:58 #228
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.07.22. 19:49)
Óhajod David számára parancs  biggrin.gif (ha nem zavar hogy David Morrisey is táncol neked  rohog.gif )

Hehe, pontosan erre gondoltam... tongue.gif DM nem zavar, bár én úgy képzeltem, hogy majd Velem táncol... biggrin.gif Remélem valamennyire tud táncolni, mert én nem, csak akkor egy picit, ha valaki olyan vezet, aki tud. biggrin.gif
2010. július 22. 20:09 #229
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.22. 19:58)
Remélem valamennyire tud táncolni, mert én nem, csak akkor egy picit, ha valaki olyan vezet, aki tud.  biggrin.gif

Ez a kijelentés random fact #11-ért kiált rohog.gif David nem tud táncolni. A Blackpoolban és a Doctor Who-ban is megszenvedett a keringővel is. Nézd a dolog jó oldalát. Együtt nem tudtok táncolni, ráléphettek egymás lábára és nem pofázik vissza hogy hé tanulj már meg táncolni. Milyen romantikus _nevet.gif
2010. július 22. 20:13 #230
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
szegény David....már annyi mindent felsoroltál, hogy mit nem tud biggrin.gif inkább olyat mondj amit tud tongue.gif rohog.gif

ezt így muszáj biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, Bessie
2010. július 22. 20:19 #231
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.22. 20:13)
szegény David....már annyi mindent felsoroltál, hogy mit nem tud  biggrin.gif inkább olyat mondj amit tud  tongue.gif  rohog.gif

Tud színészkedni, hajat zselézni, futni, egyszer írt egy fanfictiont és gyerekeknek egy könyvet, állítólag jó az amerikai akcentusa, tud tollasozni és skót lévén, golfozni biggrin.gif
2010. július 22. 20:20 #232
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nem tud? Ó... Pedig már készültem egy kis boogey-woogeyra... rofl.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.22. 20:09)
Ez a kijelentés random fact #11-ért kiált  rohog.gif David nem tud táncolni. A Blackpoolban és a Doctor Who-ban is megszenvedett a keringővel is. Nézd a dolog jó oldalát. Együtt nem tudtok táncolni, ráléphettek egymás lábára és nem pofázik vissza hogy hé tanulj már meg táncolni. Milyen romantikus  _nevet.gif

2010. július 22. 20:21 #233
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.07.22. 20:19)
egyszer írt egy fanfictiont és gyerekeknek egy könyvet

Komolyan??? w00t.gif Ezekről lehetne picit bővebben..? blush.gif
2010. július 22. 20:21 #234
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.22. 20:20)
Nem tud? Ó... Pedig már készültem egy kis boogey-woogeyra... rofl.gif

Két pohárka és úgy fog neked táncolni hogy azt sem tudod merről hány méter _nevet.gif
2010. július 22. 20:22 #235
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

_nevet.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.22. 20:21)
Két pohárka és úgy fog neked táncolni hogy azt sem tudod merről hány méter  _nevet.gif

2010. július 22. 20:30 #236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.22. 20:21)
Komolyan???  w00t.gif Ezekről lehetne picit bővebben..?  blush.gif

A speciál részek DVD-jéhez adnak egy papírt amin David sztorija van. Gépelve, nem saját kézírás. Egy kis paisley srácról aki egy földönkívülivel találkozik és belebotlik valamibe ami kék és belülről nagyobb mint kívülről. De ez olyan Davides megfogalmazás és az egész történet nyilván jobban hangzik.
Könyv. Múlt évben írt egy kis könyvet nem tudom hány oldal volt, kisgyerekeknek benne aranyos kis történetekkel. Valami segélyszervezet kapja a felvásárolt darabok után a pénzt. A főhős apja meghal egy csatában, édesanyjával él, megjelennek a manók meg földönkívüliek olyan E.T.-s -azt mondják-
2010. július 22. 20:30 #237
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Egyébként most, hogy nézegettem róla képeket, így eszembe jutott, hogy én amíg nem tudtam, meg voltam győződve róla, hogy David egy olyan alacsony pasi lehet, max 175 centi... Aztán ahogy néztem, magasabb... Arcról olyan 170párcintisnek gondolná az ember, nem? Ti nem alacsonyabbnak gondoltátok először?
2010. július 22. 20:33 #238
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Köszi, érdekesnek tűnik. A special díszdobozt tervezem beszerezni, úgyhogy az talán meglesz... A könyv meg majd kiderül... Majd utánanézek. biggrin.gif Hátha van itthon is valahol... Könyvtárban például... biggrin.gif
2010. július 22. 20:39 #239
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.22. 20:30)
Egyébként most, hogy nézegettem róla képeket, így eszembe jutott, hogy én amíg nem tudtam, meg voltam győződve róla, hogy David egy olyan alacsony pasi lehet, max 175 centi... Aztán ahogy néztem, magasabb... Arcról olyan 170párcintisnek gondolná az ember, nem? Ti nem alacsonyabbnak gondoltátok először?

David is pont ezt mondta múlt évben. Emberek kisebbnek gondolják, ezért mindig óriás méretű pólókat küldözgetnek neki ami rá nem jó unsure.gif
2010. július 22. 20:57 #240
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.07.22. 19:24)
Azért kíváncsi lennék azokra a 16-os karikán felüli kérdésekre is. Meg persze a válaszra.  rohog.gif

Biztos? rolleyes.gif
100 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok