ki tart velem?
Katie Cassidy
2010. június 07. 09:13
Idézet (rheuska @ 2010.06.07. 08:21)
oh, apropó: az AXN a közeljövőben műsorra tűzi a Harper szigetet, úgyhogy, aki még nem látta...
Én még nem láttam, pedig már megvan minden része, majd valamikor rászánom magam arra, hogy megnézzem.
Katie
2010. június 07. 12:38
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.06.07. 09:13)
Én még nem láttam, pedig már megvan minden része, majd valamikor rászánom magam arra, hogy megnézzem.
Katie
Katie
én imádom azt a sorozatot .____. és Katie gyönyörűszép benne
2010. június 07. 17:08
Idézet (rheuska @ 2010.06.07. 12:38)
én imádom azt a sorozatot .____. és Katie gyönyörűszép benne 
Nem csak abban, hanem a Supernaturalban is.
2010. június 07. 17:12
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Láttam a Harpert, még tavaly eredetiben, és nekem tetszett, és Katie is nagyon jó volt! Supernat-ban pedig az ő Ruby alakítása volt a legmeggyőzőbb, sajnáltam, hogy helyette jönnie kellett másnak!
2010. június 07. 17:14
Ha már Supnat, nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jön ki a 4. évad szinkronosan? Vagy már kijött, csak nekem kerülte el a figyelmemet?
Katie
Katie
2010. június 07. 22:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.06.07. 17:14)
Ha már Supnat, nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jön ki a 4. évad szinkronosan? Vagy már kijött, csak nekem kerülte el a figyelmemet?
Katie
Katie
nem tudom, de őszintén? engem nem is izgat...
2010. június 08. 18:31
Idézet (rheuska @ 2010.06.07. 22:53)
nem tudom, de őszintén? engem nem is izgat...
utálom a szinkronhangokat... nem... nem is a hangokat, hanem a szövegeket, a fordításokat
Pedig szerintem a Supnatosoknak nagyon jól eltalálták a szinkronhangot. És hát én nem tudok angolul, feliratot meg nem komálom, ezért én mindent csak szinkronosan nézek. De valahogy a 4. évadot nem akarja nyomatni a magyar televízió
2010. június 08. 18:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Jó volt a Harper sziget! Nagyon bírtam benne Katie-t. Sajnos a Melrose Placet még nem néztem meg, de előbb-utóbb azt is megnézem.
Ja és ki ne hagyjam a most vetített rémálmot.
Abban is nagyon jó. A takent pedig már beterveztem, hogy leszedjem.
Szerintem is ő volt a legjobb Ruby. Kár, hogy csak egy évadig szerepelt.
2010. június 08. 18:49
Idézet (Bessie @ 2010.06.08. 18:36)
Jó volt a Harper sziget! Nagyon bírtam benne Katie-t. Sajnos a Melrose Placet még nem néztem meg, de előbb-utóbb azt is megnézem.
Ja és ki ne hagyjam a most vetített rémálmot.
Abban is nagyon jó. A takent pedig már beterveztem, hogy leszedjem.
Kár, hogy nem bírom az elm utcás filmeket, meg úgy ált. semmilyen horrorfilmet, így ezt kihagyom. Még Katie miatt sem fogom megnézni
2010. június 08. 18:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.06.08. 18:49)
Kár, hogy nem bírom az elm utcás filmeket, meg úgy ált. semmilyen horrorfilmet, így ezt kihagyom. Még Katie miatt sem fogom megnézni
jó annak aki bírja a horrorfilmeket.
Én imádom. Sokáig féltem megnézni a bárányok hallgatnak filmet, mert tudtam, hogy Anthony Hopkins kannibált játszik benne. Aztán rávettek, és jót nevettem magamon. Nem durva. Inkább thrillernek mondanám. Van néhány film ami nekem is sok. Például a sziklák szeme 1, Texasi láncfűrészes, stb...
Persze ezektől is van rosszabb, de azokkal nem foglalkozom.
Most jut eszembe láttam Davidtől még egy filmet.
2010. június 08. 19:09
Idézet (Bessie @ 2010.06.08. 18:56)
Én imádom. Sokáig féltem megnézni a bárányok hallgatnak filmet, mert tudtam, hogy Anthony Hopkins kannibált játszik benne. Aztán rávettek, és jót nevettem magamon. Nem durva. Inkább thrillernek mondanám. Van néhány film ami nekem is sok. Például a sziklák szeme 1, Texasi láncfűrészes, stb...
Szerepel az egyik holló részben. A Sátán szállja meg, de amúgy is gonoszt alakít Tara Reiddel. A film+on láttam.
Egyébként pocsék film. Sajnos ezen még David sem változtat.
Én nem bírom az ilyen filmeket, állandóan rémálmom van tőlük (csak nehogy jöjjön Freddy Krueger). 19 voltam amikor láttam először a Péntek 13-at, a mai napig félek tőle. Van amikor a fürdőből alig merek kijönni, folyton az van a szemem előtt, hogy ahogy kinyitom az ajtót ott fog állni velem szemben Jason.
Tényleg azt a filmet én is láttam film+on, bár nem az elejétől, és nagyon nem tetszett benne David. Nem a 4. rész volt?
Jaj hát kicsit eltértünk Katie-től
2010. június 08. 19:14
|
|
|
Idézet (hanita @ 2010.06.08. 18:31)
Pedig szerintem a Supnatosoknak nagyon jól eltalálták a szinkronhangot. És hát én nem tudok angolul, feliratot meg nem komálom, ezért én mindent csak szinkronosan nézek. De valahogy a 4. évadot nem akarja nyomatni a magyar televízió 
hát, sztem a magyar felirat, amit seth_greeven csinál hozzá nagyon jó, más sorozatok felirataihoz képest...
2010. június 08. 19:16
Idézet (rheuska @ 2010.06.08. 19:14)
hát, sztem a magyar felirat, amit seth_greeven csinál hozzá nagyon jó, más sorozatok felirataihoz képest...
Hát nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok finnyás, de én nem tudom egyszerre a filmet is nézni meg még a feliratot is olvasni.
2010. június 08. 20:45
|
|
BessieJung Kook |
|
Seth nagyon jó feliratokat csinál, és gyorsan.
Egyébként eredeti hanggal ezerszer jobb. Sokkal jobban beleélik magukat a színészek a szerepbe, mint egy szinkronhang. De a szinkronizálás kontra eredeti hang már off téma.
(Szerintem egy mesét még meg lehet nézni szinkronnal, de horror, thriller, kalandfilm eredetin az igazi. Ég és föld a különbség.)
Egyébként eredeti hanggal ezerszer jobb. Sokkal jobban beleélik magukat a színészek a szerepbe, mint egy szinkronhang. De a szinkronizálás kontra eredeti hang már off téma.
(Szerintem egy mesét még meg lehet nézni szinkronnal, de horror, thriller, kalandfilm eredetin az igazi. Ég és föld a különbség.)
2010. június 09. 20:40
|
|
|
az Index.hu kritikájából a Rémálom az Elm utcában-ról... SPOILER SPOILER SPOILER
sztem ez olyan undorító... fos a film, és egyből a legyilkolt szőke a hibás... Katie egy nagyon jó színésznő, különben is, nem értem, hogy egy legyilkolt szőkét hogy lehet jól eljátszani...
Idézet
A szereplőgárda is mellényúlás. A 84-es eredetiben Freddy a Bundesliga-frizurás, 20 éves Johnny Deppet [7] és barátait gyilkolászta, és oké, egyikük sem nyújtott Oscart érő alakítást sikoltozás közben, de legalább nem hatszor bukott, túlkoros gimnazistáknak néztek ki. A remake-ben Katie Cassidy [8] minden idők leggyengébb film elején megölt szőkéje, Thomas Dekker [9] annyira kőarcú, mintha a Terminátor-tévésorozatban John Connor helyett a Halálosztót játszotta volna, Rooney Marának [10] meg alig jut játékidő, pedig elvileg ő ugyanaz a Nancy [11] aki 84-ben is legyőzte Freddyt.
sztem ez olyan undorító... fos a film, és egyből a legyilkolt szőke a hibás... Katie egy nagyon jó színésznő, különben is, nem értem, hogy egy legyilkolt szőkét hogy lehet jól eljátszani...
2010. június 10. 03:11
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Na ne már! Katie volt a film egyik pozitívuma, legalábbis én így látom. A film maga szörnyű volt, most komolyan, milyen horror az, amelyiknél nem félek a gyilkostól, hanem vele örülök?
Márpedig én átlag félni szoktam..
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Orális szex miatt lehetett rákos Michael Douglas
Orális szex miatt lehetett rákos Michael Douglas
A színész megosztotta a tüneteket.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Kés alá feküdne Schóbert Lara
Kés alá feküdne Schóbert Lara
Elárulta, melyik testrészével nem elégedett maradéktalanul.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.

0 felhasználónak tetszik: