Idézet (Zsanó @ 2010.07.27. 22:46)
Már én is ráálltam az ügyre, hogy minden filmjét megnézzem.. Láttam már tőle a Rekviem egy álomért,ami az egyik favoritom.Hihetetlenül jó film lett persze a hangulata nem valami vidám,de szerintem nem is baj.
Nagyon jó. A könyv is iszonyat jó lett. Akkor ott van még A Nagy Sándor, a Fegyvernepperek, Chapter 27, Rémségek könyve,Highway, Amerikai pszicho,Pánikszoba és a Gyilkos szerelem ami a másik kedvencem. Nagyon tetszik a története és persze Jared is nagyon jól játszotta a karakterét. Igaz,hogy egy kicsit furán nézz ki a filmben,de szeretem az a filmet.
Jahhh..és nem utolsó sorban a Mr.Nobody. Amúgy régebben olvastam hogy a Mr.Nobody-t itthon is bemutatják a moziba olyan augusztus környékén,de most nem tudom hogy egyáltalán igaz-e még.. 
Augusztus 26. a nagy nap!
Én a Gyilkos szerelem mellett a Rémségek könyvét se láttam még, valahogy nem vonz, de Jared miatt csak sort kell rá keríteni. A Prefontaine a napokban jött le, de felirat hiányában nehézkesen indul a megnézése. A Basil-t meg már nagyon rég megakarom szerezni, de egyszerűen nem találom.

0 felhasználónak tetszik: