Starity

Jake Gyllenhaal

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 16. 01:10 #121
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Q96jeucqJtI
http://www.youtube.com/watch?v=1hgsNFXVQSs

1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2010. július 21. 09:38 #122
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Fuller @ 2010.06.09. 23:01)
Mocsok MTV nem akarja megosztani az interjút.  dry.gif 
De még az a videó sincs sehol, az összevágott, nem hogy a teljes interjú. Még a honlapon se találok semmit, pedig mondták, hogy vágatlan interjúk az http://mtvatthemovies.comon.  mellow.gif

Áh szeretnek az istenek. Na mit találtam? thumbsup.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Eve87, Domcicc
2010. július 21. 13:10 #123
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (Fuller @ 2010.07.21. 09:38)
Áh szeretnek az istenek. Na mit találtam?  thumbsup.gif 
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Szeretnek bizony wink.gif
Ezer köszönet érte, a legjobb videó. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Az a komoly fej... hogy nem röhögi el magát ohmy.gif w00t.gif
Gemma is nagyon aranyos ahogy mondja hogy ha visszamenne akkor bulizna. Bírom az akcentusát laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 21. 13:26 #124
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Fuller @ 2010.07.21. 09:38)
Áh szeretnek az istenek. Na mit találtam?  thumbsup.gif 

_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif
Hogy forgatja a szemét, meg hogy visszamenne 8 éves korába..
Ez nagyon jó kis videó meghajolo.gif

SU2C-s videók is aranyosak. wink.gif
2010. július 23. 02:40 #125
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Unalmamban Jake interjúkat nézegettem most, gondoltam legyen Jimmy Kimmel, méghozzá a 2009-es. Beteszem, még nem volt, na meg a hátán lévő tetkót is.

2 felhasználónak tetszik: Fuller, Eve87
2010. július 23. 17:08 #126
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.07.23. 02:40)
Unalmamban Jake interjúkat nézegettem most, gondoltam legyen Jimmy Kimmel, méghozzá a 2009-es. Beteszem, még nem volt, na meg a hátán lévő tetkót is.

Uh, ezt a videót de rég láttam már. Itt nagyom vékonynak (pedig amikor felhúzza a pólóját, látszik, hogy nem egy gebe alkat, nem tudom miért mondja, hogy mindig is vékony volt rolleyes.gif) és fiatalnak tűnik, kicsit a Bubble Boy-ra emlékeztet és lám még emlegeti is. thumbsup.gif
Amikor kérdezi Kimmel, hogy teljesen vagy filmesen (most hirtelen nem találtam jobb szót rá blush.gif) voltak meztelenek, akkor utána hogy keresi a szót Jake, amivel a mondatot kezdi. wub3.gif
Aranyosan magyarázza azt az izét, nem értem a szót (mörken vagy mi). Ha valaki tudja, hogy írjuk akkor wink.gif meghajolo.gif
Idézet
I learned that from Wikipedia.

_nevet.gif
Úgy látom nagyon szeret nőket utánozni. rohog.gif És az a női sikoly w00t.gif _nevet.gif
A tetkó no comment, még jó hogy nem igazi. smileeee.gif
A 3. videóban JK szövegein jöt röhögtem. rohog.gif
Köszi a videókat. meghajolo.gif
A Love and Other Drugs-ot meg látni akarom most, nem bírok novemberig várni. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2010. július 23. 17:53 #127
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Azt én se értettem tisztán, még vissza is tekertem, de áh.. rolleyes.gif
Tegnap megnéztem a Brothers-t, úristen de jól játszottak benne a színészek. w00t.gif
2010. augusztus 09. 17:52 #128
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
http://x17online.com/celebrities/jake_gyllenhaal/x17_xclusive_jake_gyllenhaal_introduces_new_girl_to_h...ly-08072010.php

itt a link smileeee.gif de azok a kommentek dry.gif
2010. augusztus 09. 19:24 #129
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (bötti @ 2010.08.09. 17:52)

Köszi. meghajolo.gif
Az a szakál borzalmas, már megijedtem, hogy ki tud vele így randizni, de megint csak az asszisztensével volt vagy ki az. laugh.gif
A kommentek meg reklamalo.gif
2010. szeptember 18. 20:46 #130
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Fú, gondoltam begépelem nektek ezt az khm interjút biggrin.gif A Metropolban volt, köszönet innen a találatért Sixynek. meghajolo.gif Én jókat röhögtem. biggrin.gif Sajnos nem tudom beszkennelni blush.gif

Jake Gyllenhaal egy számítógépes játék főhősét alakította a Perzsia hercege című filmben.
Azért vállalta el a Perzsia hercege főszerepét, mert ez a film kicsit más, mint amiket korábban csinált?
– Azért vállaltam, mert kedvelem az ilyen filme ket. Nehéz megállni, hogy ha lehetőség van arra, hogy olyan filmben játsszak, amit magam is szívesen megnéznék, ne vállaljam el. A színészmesterséget nagyon sok mindenért lehet szeretni, de annak, aki hozzám hasonlóan szeret aktív lenni a vásznon, igazi öröm, ha házakról ugrálhat, lóra ülhet, kardpárbajt vívhat és harcolhat. Nagyon élveztem. A másik dolog pedig az, hogy ha nagy filmet csinál az ember, érdemes olyan rendezővel dolgoznia, aki ért az ilyesmihez. Jerry Bruckheimer pedig ilyen ember.

Dasztán (röhögőgörcs az Ikea közepén rohog.gif ) a jelenetek egy részében olyan egy kicsit, mint Indiana Jones. Egyetért?
– Igen, ez szándékunk volt. Tetszik, hogy ilyen szarkasztikus a humora, szinte mindig úgy gondolja, hogy neki van igaza.

Sok olyan szerepet alakított már, amelyet létező személyekről mintáztak. Mit kezd Jake Gyllenhaal akkor, amikor egy elképzelt, hatodik századi perzsa herceget kell megformálnia?
– Utána kellett olvasnom, de először is a kiejtéssel kezdeném, és azzal, hogy a hangommal is meg kellett tanulnom játszani Dasztán kedvéért. Amikor ilyen filmet forgat az ember, meg kell dolgoztassa a torkát is. Volt egy beszédtanárom is, Los Angeles ben egy medencénél gyakoroltunk. Ő állt az egyik végén, én a másikon, és át kellett hogy vigye a hangom a távolságot. Olyan volt, mintha színházban játszanék. Több tűz volt ettől bennem, tényleg igazi harcosnak éreztem magamat. És természetesen edzenem is kellett.

Mennyit?
– A fizikai felkészülés fél évig tartott. Minden, amit csináltam, olyasmi volt, amit a jelenetek valamelyikében élesben is meg kellett csinálni. Fel kellett készülnöm arra is, hogy karddal a kezemben, nehéz vértezetben futok majd.

Nem merült fel, hogy egy kaszkadőr majd megoldja ezeket a dolgokat ön helyett?
– Nem, mert mindig annyi akciójelenetre vágyom, amennyire csak képes vagyok! A harcjelenetekben pedig tökéletességre törekszem. ( wub.gif wub.gif wub.gif )

Az egész film grandiózusabb, mint bármi, amit korábban csinált... egyetért?
– Igen, már az első díszlettervek is elképesztőek voltak, és ez a jelmezekre is igaz. Mindenre gondolt a csapat: olyan részletek is tökéletesen ki voltak dolgozva, amelyek előtt lehet, hogy sosem forgattunk – viszont meglett volna erre is a lehetőség.

Ezen kívül volt beszúrva egy PoP-s kép és rögtön alatta, hogy kijött a DVD, a Love and other Drugs említése meg, hogy "Harcolni is megtanult a film kedvéért". És egy istentudjamelyik premieren készült kép is be volt szúrva (minimális szakáll, szerencsére) és idézve amihez a wubokat nyomtam. biggrin.gif
Najó, kikerestem, mert nem bírtam ki. blush.gif Innen van és ez a kép az. smileeee.gif Jobb lett volna, ha valami mosolygós-nevetős-cuki-megdöglök-tőle képet raknak be, de azok a szemek itt is... wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Eve87
2010. szeptember 18. 23:42 #131
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.09.18. 20:46)
Fú, gondoltam begépelem nektek ezt az khm interjút biggrin.gif A Metropolban volt, köszönet innen a találatért Sixynek. meghajolo.gif Én jókat röhögtem. biggrin.gif Sajnos nem tudom beszkennelni blush.gif

Nem mondod, hogy a Metropolban volt? Minden nap azzal kezdem a suliban, hogy beszerzek egy példányt, tuti, hogy abban a számban volt, amikor nincs suli. reklamalo.gif
Köszi, hogy begépelted! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Dasztán ohmy.gif _nevet.gif
Hát igen, egy nevetős kép azért mindent visz, de azért erre is drool.gif
Kár, hogy így el van veszve. sad.gif
2010. szeptember 19. 00:46 #132
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Fuller @ 2010.09.18. 23:42)
Nem mondod, hogy a Metropolban volt? Minden nap azzal kezdem a suliban, hogy beszerzek egy példányt, tuti, hogy abban a számban volt, amikor nincs suli. reklamalo.gif 
Köszi, hogy begépelted! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif 
Dasztán  ohmy.gif  _nevet.gif 
Hát igen, egy nevetős kép azért mindent visz, de azért erre is drool.gif
Kár, hogy így el van veszve. sad.gif

Igazából csak a 2/3-át gépeltem, mert ott meguntam, és akkor jutott eszembe rákeresni hátha. És lett! biggrin.gif Hát Sixy tegnap mondta, hogy mit fedezett fel nekem, mondtam is rögtön, na akkor ma kérem. tongue.gif Azon a Dasztánon kiakadtam elsőre. Másodjára is. Ilyen nem létezik. _nevet.gif És mégis blink.gif _nevet.gif
Na igen, olyan rég nem láttam róla már semmit, hetente felmászok én is iheartjake-re, hogy mivan, de semmi igazi friss. sad.gif
2010. szeptember 19. 00:51 #133
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.09.19. 00:46)
Igazából csak a 2/3-át gépeltem, mert ott meguntam, és akkor jutott eszembe rákeresni hátha. És lett! biggrin.gif Hát Sixy tegnap mondta, hogy mit fedezett fel nekem, mondtam is rögtön, na akkor ma kérem. tongue.gif Azon a Dasztánon kiakadtam elsőre. Másodjára is. Ilyen nem létezik. _nevet.gif És mégis blink.gif _nevet.gif 
Na igen, olyan rég nem láttam róla már semmit, hetente felmászok én is iheartjake-re, hogy mivan, de semmi igazi friss. sad.gif

Ja, értem akkor, akkor is köszi. thumbsup.gif
Amúgy melyik napon volt benne? A tegnapiba? (és az most a szombati vagy a pénteki? biggrin.gif)
Ez a Dasztán nagyon duvra. De minek kellet így írni...? blink.gif Áh nem értem az embereket. dry.gif
2010. szeptember 19. 01:10 #134
Chinty
Chinty
visszatérő vendég
Hozzászólás: 194
Csatolások: 19
Azonosító: 133594
hjaaj Jake wub.gif annyira jó szinész..imádom a Túl a barátságon c. filmjét nagy volt beenne biggrin.gif őt csk szeretni lehet biggrin.gif thumbsup.gif
2010. szeptember 19. 01:29 #135
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Fuller @ 2010.09.19. 00:51)
Ja, értem akkor, akkor is köszi. thumbsup.gif 
Amúgy melyik napon volt benne? A tegnapiba? (és az most a szombati vagy a pénteki? biggrin.gif)
Ez a Dasztán nagyon duvra. De minek kellet így írni...? blink.gif Áh nem értem az embereket. dry.gif

Péntekiben, asszem. Kissé összefolynak a dolgok. biggrin.gif
Én azt nem értem, hogy mondom valakinek, hogy Jake Gyllenhaal. "Hát az meg ki?" Mondom tuti láttad már a filmjeit, nem hiszem el, hogy ismered. És persze mindenki látta már a Bubble Boyt, a DAT-t vagy a Donnie Darkot (ez biztos, mert mindenkivel megnézettem három-négy éve biggrin.gif). De komolyan mindenkivel így van, és nem értem hogy felejthetik el, kicsoda ő, mikor látták az összes 'híresebb' filmjét... unsure.gif
2010. szeptember 19. 01:37 #136
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.09.19. 01:29)
Péntekiben, asszem. Kissé összefolynak a dolgok. biggrin.gif 
Én azt nem értem, hogy mondom valakinek, hogy Jake Gyllenhaal. "Hát az meg ki?" Mondom tuti láttad már a filmjeit, nem hiszem el, hogy ismered. És persze mindenki látta már a Bubble Boyt, a DAT-t vagy a Donnie Darkot (ez biztos, mert mindenkivel megnézettem három-négy éve biggrin.gif). De komolyan mindenkivel így van, és nem értem hogy felejthetik el, kicsoda ő, mikor látták az összes 'híresebb' filmjét... unsure.gif

Akkor esélytelen, hogy legyen saját példányom. sad.gif
Nem tudom, lehet a neve miatt. Van aki csak úgy emlegeti, hogy az a Jake Gygsehgsei (rátenyereltem a billentyűzetre), pedig olyan egyszerű a neve, ha egyszer figyelmesen megnézi az ember, nem nehéz megjegyezni. dry.gif Bár még így is sokan elírják.
2010. szeptember 19. 01:49 #137
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Fuller @ 2010.09.19. 01:37)
Akkor esélytelen, hogy legyen saját példányom. sad.gif
Nem tudom, lehet a neve miatt. Van aki csak úgy emlegeti, hogy az a Jake Gygsehgsei (rátenyereltem a billentyűzetre), pedig olyan egyszerű a neve, ha egyszer figyelmesen megnézi az ember, nem nehéz megjegyezni. dry.gif Bár még így is sokan elírják.

Kiejteni se nehéz, ha már hallottad, ahogy ő mondja. Sőt, én annyira imádom kimondani a nevét. Olyan jól hangzik, napokig tudnám csak ezt a két szót mondogatni. biggrin.gif
2010. szeptember 19. 02:07 #138
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.09.19. 01:49)
Kiejteni se nehéz, ha már hallottad, ahogy ő mondja. Sőt, én annyira imádom kimondani a nevét. Olyan jól hangzik, napokig tudnám csak ezt a két szót mondogatni. biggrin.gif

Ez aranyos, de igazad van. wub3.gif
Mondjuk az elég gáz, amikor egy trailerben nem mondják jól a nevét pl. Highway. Ráadásul ott mind a 2 főszereplő nevét rosszul ejtették... ohmy.gif reklamalo.gif
2010. szeptember 19. 02:18 #139
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Fuller @ 2010.09.19. 02:07)
Ez aranyos, de igazad van. wub3.gif
Mondjuk az elég gáz, amikor egy trailerben nem mondják jól a nevét pl. Highway. Ráadásul ott mind a 2 főszereplő nevét rosszul ejtették... ohmy.gif reklamalo.gif

Leto nevét lehet rosszul ejteni? blink.gif
Az a film is nagyon jó, csak sehol nincs hozzá normális felirat, illetve 3 hétig töltöttem mire lejött kétrészletben és valami fura formátumban rolleyes.gif És mire végignéztem rájöttem, hogy fenn van youtube-on... dry.gif
2010. szeptember 19. 02:21 #140
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.09.19. 02:18)
Leto nevét lehet rosszul ejteni? blink.gif 
Az a film is nagyon jó, csak sehol nincs hozzá normális felirat, illetve 3 hétig töltöttem mire lejött kétrészletben és valami fura formátumban rolleyes.gif És mire végignéztem rájöttem, hogy fenn van youtube-on... dry.gif

Régen én is rosszul ejtettem. blush.gif
Sajnos nincs. sad.gif Csak angol, de az is valami. Amúgy nekem is vmi fura formátum volt. laugh.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok