Justin telefonon szakított
2010. június 09. 20:57
|
|
veres.klaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 126202 offline
|
"húúúú de nagy baj ak én se leszek "uri hölgy"énis dobtam a pasilyaimat telon és ak mi van én szeretem justint szoval sztem akik itt vannak a feletek telon szakitot szoval igazad van cappy007!
2010. június 11. 14:22
Jaaaj, aztán mentegetőzik... Én ha csaj lennék, és így szakítanának velem megöletném a kis ****t. Egyre jobban rühellem ezt a kölköt. Klaudia tanulj meg helyesen írni, aztán írhatsz értelmes véleményt... Köszi!
2010. június 13. 17:39
|
|
veres.klaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 126202 offline
|
Szerintem itt a FORUMON majdnem a feletek telon szakitot én SZERETEM JUSTIN BIEBERT és megis védem szóval nem tök mind 1,hogy hogyan szakit,mert hát igazábol ez CSAK RÁ tartozik és ara a csajra akivel szakitot én sajnálom meg minden de ez az ő dolguk!Szoval az a lényeg biztos vólt valami KOMOLY oka,hogy mért szakitotak szóval...Ennyi erövel belölem nem lesz "uri hölgy",és külömbenis ez 1...pletyka!(Lehet,hogy nemis Justin szakitot telefonon hanem forditva szóval ez 1 pletyka és a pletykék MOCSKOS dolgok!!!!!
2010. június 13. 17:53
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Ez még talán nem is naon nagy gáz hogy telefonon szakítot vele!
De azért jobb lett volna ha személyesen szakít vele mert talán úgy nem fájt volna annyira a lánynak a szakítás!
Delegalább beismert hogy hiba volt a lánnyal telefonon szakítani!
De azért jobb lett volna ha személyesen szakít vele mert talán úgy nem fájt volna annyira a lánynak a szakítás!
Delegalább beismert hogy hiba volt a lánnyal telefonon szakítani!
2010. június 13. 17:56
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Én ettől még ugyan úgy IMÁDOM Justin meg sztem nem is nagy baj hogy telefonon szakított vele!
2010. június 13. 18:12
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
csak azért véditek mert imádjátok. én pl. nem szakítottam még telón. és nem is fogok. az elég gáz lenne az én részemről is nem csak azzal akivel tenném de nem fogom és ennyi. annak idején joe jonas taylor swiftel is így szakított és én azért védtem akkor joe-t mert a rajongója VOLTAM(múlt idő) szal ti is ezért véditek de most már belátom tőle is szemétség volt. azért egy lánynak csak rosszabul esik az ilyen mint egy srácnak. és sztem ezzel justin azt hitte hogy ettől hű de menő lesz pedig egyáltalán nem ez csak komolytalan 10 éves kinézetű majom. és lehet hogy a dali jók de sztem csakis akkor lennének azok ha nem ő énekelné el... a rajongók meg támadhatnak. nyugodtan szóljatok be nem érdekel én is visszaszólok előre megmondom
xD
és ááh nagyon utálom ezt a bieber kölyköt ezt minden koment után odaszoktam írni. nagyon ronda és csajos tehetség és külső szempontjábol is. ennyi. béke veletek.
és ááh nagyon utálom ezt a bieber kölyköt ezt minden koment után odaszoktam írni. nagyon ronda és csajos tehetség és külső szempontjábol is. ennyi. béke veletek.
2010. június 14. 12:51
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
en ettol meg jobban utalom
2010. június 15. 09:30
na és??? Ööö...engem...nem zavarrr...ökkhhm...nem ám....ja. ennyi. kk
2010. június 15. 09:31
am meg kit izgat megérdemli ha 1x megbántotta Justinkámat...
2010. június 16. 12:06
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
Szentem ez nem gáz...meg nagyon nem is érdekel azt kész..szentem ebbe nincs semmi gáz vagy nem tom xD
2010. június 17. 22:49
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
durvaO_o
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: