Justin Bieberből nem lesz úriember, ez a mondat kicsúszott pár ember száján, amikor megtudták, hogy nem személyesen szakított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin telefonon szakított
2010. június 06. 22:49
hát nem tom elhiggyem-e...én szeretem Justint, és lehet, hogy csajozós nagyon jó kis dolgokat csinál, ami pont nem ezt a kis girnyó oldalát mutatja, ami szerintem nincs is, szóval én inkább nem hiszem el ezt:)
na és most jöjjön a ti véleményetek
ui:normálisan fogalmazni, és nem szidni őt mert kettészedem a szemöldököd:P:P:P
ui:normálisan fogalmazni, és nem szidni őt mert kettészedem a szemöldököd:P:P:P
2010. június 06. 22:51
Hát remélem az élet tartogat neki pár Istenes pofont , hátha attól észhez tér.
2010. június 06. 22:56
Látjátok milyen érzékeltlen a drága sztárotok, kedves Bieber-rajongók...
2010. június 06. 22:58
hát... én nem örülnék neki ha telefonon szakítanának velem, az tuti! szal az a tanácsom Justinnak iet többbet ne tegyé xd
2010. június 06. 23:13
már nem azért de ki a sz*rt érdekel? lányok! nem veletek szakított ráadásul ez a húzás már meg sem kottyan olyanoknak, mint én vagyok (anti) . Szóval szerintem nem kéne minden 'hírt' megosztani...az alsógatya méretét nem tudja valaki?
2010. június 06. 23:33
|
|
luthienistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 3 Azonosító: 121770 offline
|
nem szép...
2010. június 07. 06:27
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
ja nem volt szép...de h a mamája azt mondta neki h 16 éves kora előtt ne randizzon..az engem jobban kiakaszt x'D..na ez se legyen az én anyám xDD
2010. június 07. 06:31
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
nem szerettem eddig sem, ezután sem
2010. június 07. 07:14
|
|
klodi10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 126848 offline
|
Szerintem nem volt szép tőle,de azért nem kéne leharapni a fejét...
meg katiegirl15 nem kéne ki is mondanod nyíltan kimondani hogy nem szereted,így szól egy ősi kínai mondás:"Aki nem szereti ne szeresse,de más lába elé ne vesse!"
meg katiegirl15 nem kéne ki is mondanod nyíltan kimondani hogy nem szereted,így szól egy ősi kínai mondás:"Aki nem szereti ne szeresse,de más lába elé ne vesse!"
2010. június 07. 08:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
omg. anyuci pici fiacskája jajj hát felnősz, és itt hagysz engem? jajjj de sajnállak. te szerencsétlen. 16 évesen nem szabad még randizgatni. brühühühühü
-.-"
-.-"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: