Brasch Bence rajongót csókolt!
2011. január 07. 22:17
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
-.-"
2011. augusztus 22. 10:04
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Azta de durva!!!!!!!!_XD
2012. február 04. 12:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Tudom,hogy ez már egy rég lerágott téma,de azért leírom a véleményem.Nos én itt utáltam meg a csávót,pedig előtte tényleg szerettem.Az esetről annyit,hogy szerintem meg volt rendezve.Gondolkozzatok logikusan:Felhívja a csajt,megkérdezi,hogy lesmárolhatja e,és ha azt mondta volna,hogy nem,vagy jó pofon vágja (normális ember szerintem ezt csinálta volna)?Egyébként meg nem kellene hülyének néznie az embereket.Ki az a hülye,aki elhiszi,hogy azért csinálta,hogy így hálálja meg a rajongói szeretetét?Ezt médiafogásból csinálta,hogy pár napig a középpontba legyen.Amúgy meg ha tényleg szerette volna a rajongóit,akkor nem csinált volna ilyet.Igen,a Robbie Williams meg az Enrique Iglesias is ezt csináltak,de ők világsztárok,Amerikában nem negy cucc,ha egy előadó ezt megcsinálja.Bencuska meg SZÁNALMAS,hogy így akarta felhívni magára a figyelmet.Pedig régebben tényleg szerettem,de nálam ezzel elásta magát.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: