Brasch Bence rajongót csókolt!
2010. június 13. 01:17
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
jajjj hagyjuk már!ma néztem meg a videóját!tuti a műsor része volt!!!!!!ennyi....meg egy babiiiiiiiii xD
2010. június 21. 20:51
|
|
Panyekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 124203 offline
|
Nem bántam volna ha az a csaj én vagyok ... szivesen lettemvolna a csaj helyéban de ez nazért nagyon hülye kérdés 3000 sikitozó rajongótol hogy: Ki lesz az?Bár a csajnak iszonyat nagy szerencséje volt azért kicsit durva hogy a rajongást így akarta megköszönni!Csak egy lányt csokolt meg!Oszthatott volna a parkolóban puszit !Én is beáltam volna a sorba!
2010. június 23. 22:17
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Basszus!Ezt nem hittem volna!Bence lesmárol egy vadidegen csajt?Na ne!Ez kész röhej!Na ez elég alattomos.Azért mert nem hoz elég pénzt neki az éneklés...Még a legrosszabb álmomban se képzeltem vola,hogy ilyenre vetemedik!Ezell nem tesz szert még nagyobb rajongói körre...
2010. június 28. 10:03
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
ez biztos h beépitett ember volt.mert ha tényleg egy rajongóval teszi ezt,akkor a csajszi sikitott volna vagy vmi,de ő semmit sem csinált.de legalább tényleg rajongóval tette volna meg.hát ezzel most eléggé "leégette" magát.
2010. július 07. 01:00
Hát igen, a hírnév megbolondít.
Pedig tök értelmesnek tűnik, meg tehetséges, feleslegesek az ilyen műbalhék, ne Kiszel Tündéskedjen. Énekeljen!
2010. július 24. 12:31
a csajnak volt egy jó napja 
de amugy nemcsókol meg mindenkit csak úgy, lehet olyanvolt vagy éppen bekattant vagy nemtudom.. hiányzik neki a szerelem
de amugy nemcsókol meg mindenkit csak úgy, lehet olyanvolt vagy éppen bekattant vagy nemtudom.. hiányzik neki a szerelem
2010. július 26. 21:43
|
|
Helcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 131680 offline
|
an ugy lattam a videon mintha vamit sugott volna a fulebe!!szentem azt sugta h ezt csak a kozonsegert tette vagy lehet hogy azt hogy a koncert utan talalkozzanak?!!nm toom de szivesen lettem volna a hejeben!!:x:-*
2010. augusztus 12. 22:34
|
|
konczbernyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133098 offline
|
Én ott voltam , tényleg sokkoló volt ...
De azért még szeretem Bencét !! <3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: