Selena Gomez Budapesten, Június 5, 2010
2010. június 06. 16:09
|
|
Trixi0322új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 128898 offline
|
De jó, nagyon örülök hogy találkoztál vele, beszéltetek is vele? Nem tudod hogy meddig marad az országban? Légyszi fejtsd ki egy kicsit jobban, hogy találkoztál vele
Aranyos vagy hogy feltetted ezeket a képeket!
2010. június 06. 16:41
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Trixi0322 @ 2010.06.06. 16:09)
De jó, nagyon örülök hogy találkoztál vele, beszéltetek is vele? Nem tudod hogy meddig marad az országban? Légyszi fejtsd ki egy kicsit jobban, hogy találkoztál vele
Aranyos vagy hogy feltetted ezeket a képeket!
Hát vicces sztori... 2-3 órát vártunk rá, amikor egyszer csak feltűnt Selena apja, mellette Selena és az anyukája. Eltelt egy kis idő, mire felfogtuk, hogy ez ő, addigra már jó 100 méterre elment előlünk. Aztán valahogy (nem is tudom, hogy) elkezdtünk utána futni és mire utolértem, párszor szólítgattam a nevét, hirtelen hátrafordult és mosolygott. Mondtam, hogy szeretnék vmit odaadni neki (meg voltam bízva egy ajándék átadással). Ő ezerszer megköszönte, meg minden, végig mosolygott. Aztán megkérdeztem, hogy csinálhatunk-e vele képet, természetesen igent mondott. Azt hiszem a legmázlistábbak közé tartozom, mert ennyire közelről találkozni egy tényleg ilyen híres emberrel nem semmi érzés.
Azért egyszer még összefutnék vele, amíg itt van. Úgy tudom, hogy még kb. 2 hétig lesz itt, pontos dátumot sajnos nem tudok.
(Egyébként Katie Cassidy-t is láttuk a pasijával sétálni, de épp ezért nem ment hozzá oda senki, csak köszöntünk neki. Jah és Cory Monteith is fotózkodott velünk, mielőtt egy taxival távozott.)
2010. június 06. 21:25
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2010.06.06. 16:41)
Hát vicces sztori... 2-3 órát vártunk rá, amikor egyszer csak feltűnt Selena apja, mellette Selena és az anyukája. Eltelt egy kis idő, mire felfogtuk, hogy ez ő, addigra már jó 100 méterre elment előlünk. Aztán valahogy (nem is tudom, hogy) elkezdtünk utána futni és mire utolértem, párszor szólítgattam a nevét, hirtelen hátrafordult és mosolygott. Mondtam, hogy szeretnék vmit odaadni neki (meg voltam bízva egy ajándék átadással). Ő ezerszer megköszönte, meg minden, végig mosolygott. Aztán megkérdeztem, hogy csinálhatunk-e vele képet, természetesen igent mondott. Azt hiszem a legmázlistábbak közé tartozom, mert ennyire közelről találkozni egy tényleg ilyen híres emberrel nem semmi érzés.
persze, mikor odaértünk, jött a magyar asszisztense, hogy "Szia, Kati vagyok....", de Selena nagyon közvetlen volt, úgyhogy nem volt balhé, meg semmi ilyesmi.
Azért egyszer még összefutnék vele, amíg itt van. Úgy tudom, hogy még kb. 2 hétig lesz itt, pontos dátumot sajnos nem tudok.
(Egyébként Katie Cassidy-t is láttuk a pasijával sétálni, de épp ezért nem ment hozzá oda senki, csak köszöntünk neki. Jah és Cory Monteith is fotózkodott velünk, mielőtt egy taxival távozott.)
Egy mázlista vagy
Köszi a képeket
2010. június 06. 21:46
|
|
Trixi0322új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 128898 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2010.06.06. 16:41)
persze, mikor odaértünk, jött a magyar asszisztense, hogy "Szia, Kati vagyok....", de Selena nagyon közvetlen volt, úgyhogy nem volt balhé, meg semmi ilyesmi.
Nagyon aranyos vagy, hogy elmesélted, köszönöm szépen! Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de nagyon szeretnék én is majd felmenni Pestre, hátha lesz legalább akkora szerencsém mint neked, tervezek is egy kisebb csoportot, azoknak akik egyedül nem igen akarnak felmenni, hanem többen mondjuk,de természetesen nem letámadni őt, mert az nem szép dolog. Azt még megkérdezhetem, hogy hol vártatok rá? Úgyértem forgatási helyszín vagy csak simán az utcán tünt fel, én nem vagyok pesti, szóval a képekből ítélve fogalmam sincs hogy hol van:)Akinek esetleg lenne kedve csatlakozni hozzám, hogy felmenjünk írhat a lauren222@freemail.hu címre. Nagyon szeretném látni, nekem az is elég ha csak látom...
2010. június 07. 00:16
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2010.06.06. 21:25)
Egy mázlista vagy
!!! Az ilyen sem adatik meg minden embernek...
Köszi a képeket
Köszi a képeket
igen, így utólag én is rájöttem és nagyon durva érzés..
2010. június 07. 00:46
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2010.06.07. 00:16)
igen, így utólag én is rájöttem és nagyon durva érzés.. 
kérlek, erősítsd meg, hogy nem csak én érzem így: olyan, mintha eddig nem is lettek volna annyira igaziak, aztán BUMM, ott vannak, és máris elhiszed, hogy valódiak... ugye neked is ilyen volt?
Nem is tudtam, hogy Katie pasija is itt van
ő volt az, ugye?
2010. június 07. 00:52
|
|
Kata159 |
|
Idézet (rheuska @ 2010.06.07. 00:46)
kérlek, erősítsd meg, hogy nem csak én érzem így: olyan, mintha eddig nem is lettek volna annyira igaziak, aztán BUMM, ott vannak, és máris elhiszed, hogy valódiak... ugye neked is ilyen volt?
ezután biztos, hogy egyikőjükre sem fogok tudni ugyanúgy nézni...
ő volt az, ugye?
ő volt az, ugye?
Igen, igazából az sokkolt le, hogy akit eddig a tv-ben meg itt a fórumon, képeken láttam, ott áll velem szembe és mosolyog.
És Katie pasiját pedig már csak hátulról láttam, alig hajjal és napszemcsiben. De a wikipedia szerint Jarret Stoll a neve.
2010. június 07. 06:42
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
De mázlista vagy....és ez hol volt?? én pont 5-én voltam fenn Pesten, de én a Városligetben voltam,persze nem Selenára vártam ...sajnos
2010. június 07. 07:49
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2010.06.07. 00:52)
Igen, igazából az sokkolt le, hogy akit eddig a tv-ben meg itt a fórumon, képeken láttam, ott áll velem szembe és mosolyog.
Le is fagytam pár percre, de nem azért mert olyan nagy sztár... csak hát a tény, az tény..
De valóban nem volt olyan érzésem, hogy valami földönkívülivel beszélgetek.
És Katie pasiját pedig már csak hátulról láttam, alig hajjal és napszemcsiben. De a wikipedia szerint Jarret Stoll a neve.
Igen, tudom, h úgy hívják, és izé... hokis a Kings-ben
Engem az is meglepett, hogy annyira közvetlenek
2010. június 07. 10:24
|
|
Kata159 |
|
Idézet (rheuska @ 2010.06.07. 07:49)
Igen, tudom, h úgy hívják, és izé... hokis a Kings-ben
sztem látták ők is, hogy itt nincsenek olyan őrültek, mint amcsiban xD
Mondjuk minket nem érnek olyan intenzíven ilyen sztárhatások, szóval sztem mindenki, ha meglát egy nagyobb sztárt élőben, lefagy jó pár percre és akkor már nincs idő sikitozni meg örjöngeni...
2010. június 07. 18:34
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
Mázlista vagy és köszi a képeket..
nagyon aranyos Selena, és nem is hiszed el milyen mázlista vagy..!!
nagyon aranyos Selena, és nem is hiszed el milyen mázlista vagy..!!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: