Egy hónapon belül másodszor pusztítanak folyóink és kisebb patakjaink az ország egész területén. A legkritikusabb helyzet Borsod megyében van. Azon belül is Edelény, Ócsanálos, Szendrő, Sajóecseg, Arnót és Felsőzsolca településeken.
Emellett a Duna is áradásnak indult és a Dunántúlon is több település víz alá került.
A teljes cikkhez kattints ide!
Segíts Te is a bajbajutottakon!
2010. június 05. 18:37
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Végre egy értelmes cikk! Köszönöm
2010. június 05. 18:58
Ha a többi sztáros nem értelmes akkor ne regisztrálj egy sztáros lapra, és ennyi! Egyébként szép gesztus volt a cikk:)
2010. június 05. 19:13
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nem tudom, h hol írtam azt h a többi sztáros cikk nem értelmes, de bevallom, néha nem érdekel Lady GaGa pattanása vagy Bieber tetkója. Ezzel legalább segíteni lehet egy csomó bajbajutott embernek, és gondolom h Gaga pattanása nem segít ennyit.
2010. június 05. 21:50
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
remélem hamar vége lesz ennek a katasztrófának.szörnyű belegondolni,hogy mi történik ott,milyen lehet annak akinek ott kell hagyni a saját szülővárosát,faluját..az emberek éjjel nappal dolgoznak..egy nagyon szép gesztus volt egy ilyen cikket írni.=)..Aki tud segítsen!=)=(
2010. június 06. 01:38
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Még a hét elején küldtem egy sms-t, ha csak ennyivel is, de remélem segítettem. Ilyenkor áldom az eget, hogy Békés megyében élek, ahova nem jut el az árvíz. Bele se merek gondolni milyen lehet ha el kell hagyni az otthonod és nincs hova menned.
Köszi a cikket!
Köszi a cikket!
2010. június 06. 07:41
Szorítok nekik,hogy minden minél hamarabb jobbra forduljon.Mert nem szép látványa sok elöntött ház amit a TV-ben látunk és rengetegen vannak veszélyben.Remélem hamar vége lesz ennek a pokoli időszaknak.
2010. június 06. 07:47
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Nagyon szép dolog, h egy ország segít a bajabjutottakon
2010. június 06. 10:18
|
|
Nana98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 127748 offline
|
Rossz belegondolni amíg mi már a nyaralásról beszélünk ők meg arról h hogyan éljék túl ezt az egészet.Sajnálatra méltó. az a legrosszabb amikor nincs biztosítás a házon és össze dől, de eggyáltalán h elkell hagynod a saját házad úgy hogy az összes érték ott maradt.
2010. június 06. 10:24
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
szerintem is szép gesztus volt ez a cikk
főleg, hogy az én nagymamám Kazincbarcikán lakik (Borsod megye, Miskolc mellett) és nem is olyan rég volt meglátogatni az egri kórházban a testvérét és visszafelé busszal jött és mesélte, hogy milyen nagy volt az árvaz... de sztem ennek már hamarosan vége lesz (:
főleg, hogy az én nagymamám Kazincbarcikán lakik (Borsod megye, Miskolc mellett) és nem is olyan rég volt meglátogatni az egri kórházban a testvérét és visszafelé busszal jött és mesélte, hogy milyen nagy volt az árvaz... de sztem ennek már hamarosan vége lesz (:
2010. június 06. 10:38
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Felsőzsolcán tegnap 550 embert kellett kitelepíteni, ma reggelre ez újabb 300 fővel nőtt. Felsőzsolca alsó részén, a főúton 80-90 cm víz áll, helyenként derékig is ér. És kósza hírek alapján az sem kizárt, hogy hamarosan elrendelhetik a város teljes kitelepítését, ugyanis a Hernád folyóra két újabb árhullámot várnak rövid időkülönbsággel, és ha ez megtörténik, akkor a Felsőzsolcát elöntött Sajó, és Bódva visszaduzzadhat.
A cikkben szerepel Arnót is, mivel jómagam itt élek, azt tudom elmondani, hogy tegnap délután három óra körül az Arnótra bevezető utat egy kb. 80 cm magas homokzsák-gáttal zártuk el. A víz viszonylag közel van a lakóházakhoz, de a falu eljén lévő házaknak leginkább csak a kertjei vannak közvetlenül víz alatt. Viszont Arnót középső részén, a katolikus templom már teljesen körül van véve homokzsákokkal, mert ott a víz sokkal feljebb van. Az orvosi rendelő mögötti utca viszont teljesen el van vágva, ott a házak jó egy méteres vízben állnak, megközelíteni csak csónakkal lehet őket.
Egy fotós barátom készített képeket, amint ezek a rendelkezésemre fognak állni, teszek föl belőle néhányat, mert elképesztő amennyi víz itt van.
A cikkben szerepel Arnót is, mivel jómagam itt élek, azt tudom elmondani, hogy tegnap délután három óra körül az Arnótra bevezető utat egy kb. 80 cm magas homokzsák-gáttal zártuk el. A víz viszonylag közel van a lakóházakhoz, de a falu eljén lévő házaknak leginkább csak a kertjei vannak közvetlenül víz alatt. Viszont Arnót középső részén, a katolikus templom már teljesen körül van véve homokzsákokkal, mert ott a víz sokkal feljebb van. Az orvosi rendelő mögötti utca viszont teljesen el van vágva, ott a házak jó egy méteres vízben állnak, megközelíteni csak csónakkal lehet őket.
Egy fotós barátom készített képeket, amint ezek a rendelkezésemre fognak állni, teszek föl belőle néhányat, mert elképesztő amennyi víz itt van.
2010. december 24. 10:49
ÓÓÓÓÓÓóó szegények!!! Kár hogy akkor még nem volt x-faktor , mert akkor lehet hogy több mint 8.000.000. FT gyűlt volna össze!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: