candace igazad van.
én pl régen is szerettem amíg nem ilyen stílusa volt.és most is szeretem h máá kicsit keményebbre váltot.
bár arra évek óta rá akarok jönni h miért kell folyton lefikázni?? egyszerű féltékenység??vagy esetleg Miley tett személyesen ellenük valami rossz dolgot??
és ha valakit annyira nem érdekelne MIley nem keresne ráá az interneten.nem irna kommenteket.ez csak azt bizonyítja :
h a Mily-utálók egyik fele csak azért jön fel h bosszantsa a rajongókat
másik fele pedig azért mert valamilyen szinten érdeklődik Miley iránt.
sztem nagy szánalom ha vkit csak azért szólunk le mert nem szimpi. ez csak annyit mutat h mennyire gyerekes az illető.
amugy Miley keményen dolgozik az álmaiért (nem kaphat meg senki semmit ingyen)
ő még gyerekkorában is dolgozott egyszer h egy kis pénzt szerezzen mert valahol eltévedt és nem tudott volna hazamenni mert nem volt pénze.nem kivételeztek vele.pedig az apja már akkor is híres volt.
sőt az iskolatársai ugyanugy piszkálták mint más hétköznapi gyereket.
ez csak azt bizonyítja h erős és talpra tud állni.lehet h segítséggel de legalább tesz is valamit.
nem akarok senkit hozzá hasonlítani,de vannak olyan tinisztárok akiknek fele ennyit nem kellett dolgozni és nem kellett szmbenéznie ennyi utálójával. :S -.-
Miley Cyrus - Robot
2010. június 12. 12:22
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.06.11. 18:54)
@Fuller: Ezt nekem írtad, nem? 
De, csak nem értem a választ, hogy most véded Miley-t vagy épp ellenkezőleg. Kicsit zavaros. Mármint miért hoztad fel a Miley generációjához tartozó énekesnőket?
2010. június 13. 17:03
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.06.13. 15:12)
Fuller, védem természetesen, szeretem őt. A Miley generációjához tartozó énekesnőket azért hoztam fel, mert szerintem Miley jobb a legtöbbnél.
A saját generációjában szerintem is. Bár nagyon sok mindenkit nem ismerek még ebben a korban. Selena, Demi talán.
Idézet (Candace @ 2010.06.13. 15:13)
Ugyanakkor nem vagyok totál elvakult rajongó, tudom, h csinál butaságokat, ezért is írtam, h sz'tem még nem egészen tudja, mit jelent felnőttnek lenni.
2010. június 14. 14:33
|
|
Adam Lambert fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 131 Csatolások: 3 Azonosító: 127799 offline
|
Ez egy nagyon jó szám lett!
2010. június 20. 00:19
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én szeretem Miley-t mint színész,és a zenéit is imádom,de a koncertjei elég furcsák.Meg a ruhák és a mozgása. Hát szerintem nem igazán áll jól neki. A régebbi stílusa amikor vissza fogott volt,meg minden,az sokkal jobban állt neki szerintem. De ez csak az én véleményem.=)
2010. június 20. 00:20
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
De szerintem jobb haja senkinek sincs mint Miley-nak.
2010. június 21. 18:56
|
|
Sarah Jessicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 59 Csatolások: 178 Azonosító: 129630 offline
|
Én eddig bírtam Mileyt de ez az új stílus nekem nem jön be.
Sztem nem áll jól neki.
Ő még csak 17 úgy is kéne viselkednie
Sztem nem áll jól neki.
Ő még csak 17 úgy is kéne viselkednie
2010. június 23. 11:36
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem önmagában a szám nagyszerű. Legalábbis nekem tetszik. Szó, ami szó, az előadás módja felül múlja a kislány imidzs szót.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: