Idézet (Candace @ 2010.06.10. 16:22)
@Fuller: A Miley generációjához tartozó énekesnők fele csak azért hangzik jól, mert azok a bácsik és nénik, akiknek ez a dolguk, szépen felerősítik meg ilyen-olyan technikával tisztábbá teszik a hangjukat. Ezek a lányok színpadon csak lassú dalokat tudnak elénekelni meg a pörgős számok refrénjeit üvölteni és/vagy a közönséggel énekeltetni. De elfogadom, ha szerinted ez nem jó, nekem tetszik és még annyit, h Miley már talán (sőt biztos) nem a kiskamaszokhoz akar szólni a dalaival, hiszen már ő is felnőtt. Még talán kicsit meggondolatlan és talán nem egészen tudja, mit jelent felnőttnek lenni, de már akkor sem az a tinisztár, aki volt.
Nagyon nem ismerem a Miley generációjához tartozó énekesnőket, de nem is értem, hogy ezt miért nekem címezted.
Őszintén megmondva pont rossz videó lett belinkelve, a többi számmal nagyon nincs is gond (a táncot leszámítva), ráadásul ahogy nézegettem a videókat, megtetszett egy szám.
Egyetértek, hogy nem az aki volt, de még sok gyerek rajong érte, példaképnek tekinti és ahogy te is írtad meggondolatlan.
Idézet (Mari @ 2010.06.10. 17:48)
NA JÓL VAN NEKEM MÁR EBBŐL NAGYON DE NAGYON ELEGEM VAN MÁST NEM IS HALLOK MINT HOGY MILEY CYRUS MILEY CYRUS EZT MEG AZT CSINÁLTA TI MEG MÁSOK MEG KICIKIZIK MEG MINDEN HOGY EZ MILYEN SZAR MEG MINDEN.
ÉS HA Ő MONDANÁ EZT RÓLATOK AKKOR IS EZT MONDANÁTOK?
MERT SZERINTEM NEKTEK SEM TETSZENE HA ILYENEKET ÍRNÁNAK RÓLATOK!
NEM?
AMIÓTA MEGY A HANNAH MONTANA ÉN AZÓTA SZERETEM A ZENÉIT A RUHÁIT SEMMI BAJOM SINCS VELE.
ÉS MÁR RÉGÓTA MEGY A HANNAH MONTANA DE ÉN FEL TUDOM FOGNI HOGY IDŐSEBB LESZ ÉS FELNŐ.
TI SEM VISELHETTEK ÉS VISELKEDHETTEK BABA RUHÁT MEG ÁLANDÓAN A KIS BARBIE BABÁTOKKAL JÁTSZOTOK.
NEM, NINCS IGAZAM?
GONDOLKOZHATNÁTOK MÁR EGY KICSIT IDŐSEBB ÉSSZEL.
ÉN MÁR NEM GYEREK AGGYAL GONDOLOK VÉGIG MINDENT BÁR 12 VAGYOK.
ÉS EGY 17 ÉVES AGYÁVAL GONDOLKOZOM.
Egy 17 éves lány nem kiabál.