Starity

Miley Cyrus - Robot

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 05. 17:39 #61
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Szerintem az egy body, nem nadrág. Madonna szokott ilyesmit viselni a klipjeiben, pl a Hung Up-ban.
A szám tetszik, de a tánca tényleg fura. Megjátszottnak tűnik, nem spontánnak.
Idézet (Fuller @ 2010.06.05. 12:25)
Ez nem tudom hol valódi rock & roll, bár rá eddig is azt mondták, hogy rocksztár.  blink.gif De még ha pattogna a színpadon, de csak sétálgat, néha bevág egy előrehajolást és így is olyan a hangja, mint akit most kergettek fel a színpadra.
Sokan talán azért csalódtak, mert eddig ő volt az ártatlan kislány, most meg már nem. Ezzel jár a stílus váltás, elveszíti a régi rajongóit, de ha szerencsés talál újakat.

meghajolo.gif
2010. június 05. 19:01 #62
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
én régi rajongó vok és nekem teccik. max a kicsi 2.os és 3.os rajongókat veszti el.xD én már kezdtem "kiszeretni" belöle de csütörtökön láttam a The Last Songot és az fentasztikus és gyönyörü film azóta csak Mileyt hallgatok és nincs vele semmi bajom
2010. június 05. 20:10 #63
izabella-rozsikahpuszikah
izabella-rozsikahpuszikah
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 121071
uncsi,felénél le is állítottam
2010. június 05. 22:48 #64
nedherla
nedherla
visszatérő vendég

Státusz"Love means never having to say you’re sorry."
Hozzászólás: 102
Csatolások: 1
Azonosító: 57209
Nekem a Can't Be Tamed jobban tetszett.
2010. június 06. 07:22 #65
- törölt felhasználó -    
nem teteszik
2010. június 06. 17:09 #66
mkitty12
mkitty12
visszatérő vendég
Hozzászólás: 184
Csatolások: 29
Azonosító: 26189
Nekem a haja nagyon nem tetszik, nekem 100x jobban tetszik a régebbi, természetes szín..
2010. június 06. 19:02 #67
- törölt felhasználó -    
nem rossz a szám!! de sokkal de sokkal jobb lenne ha nem ő énekelné!! Már sorry...
amúgy meg jó kövér lett sztem tongue.gif nagyok a comjai meg látszik h oldalt is van azér fölösleg...
2010. június 07. 08:56 #68
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
szerintem nagyon jól néz ki miley, a szám elmegy. nem is kövér!nagyon csinos! így kell alkatilag kinézni 17 évesen. de a leszbi csókjai ááhhh
2010. június 07. 14:17 #69
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
"nagyok a comjai meg látszik h oldalt is van azér fölösleg... "
Eddig is combos volt biggrin.gif
2010. június 07. 14:51 #70
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
És a mozgása a Robot alatt semmi ehhez képest:

Valaki mondja meg nekem, hogy most komoly a 14 éves rajongóknak simogatja magát? ohmy.gif
2010. június 07. 18:07 #71
Hannahmiley
Hannahmiley
Britney Spears Mania!!!

StátuszMost kevesebbet vagyok a gépnél, szóval avatarokat nem tudok készíteni, SORRY!
Hozzászólás: 1414
Csatolások: 233
Azonosító: 128944
Hát vannak jobb számai is...
2010. június 10. 16:22 #72
Candace
Candace
visszatérő vendég
Hozzászólás: 446
Azonosító: 88732
@Fuller: A Miley generációjához tartozó énekesnők fele csak azért hangzik jól, mert azok a bácsik és nénik, akiknek ez a dolguk, szépen felerősítik meg ilyen-olyan technikával tisztábbá teszik a hangjukat. Ezek a lányok színpadon csak lassú dalokat tudnak elénekelni meg a pörgős számok refrénjeit üvölteni és/vagy a közönséggel énekeltetni. De elfogadom, ha szerinted ez nem jó, nekem tetszik és még annyit, h Miley már talán (sőt biztos) nem a kiskamaszokhoz akar szólni a dalaival, hiszen már ő is felnőtt. Még talán kicsit meggondolatlan és talán nem egészen tudja, mit jelent felnőttnek lenni, de már akkor sem az a tinisztár, aki volt.
És én örömmel lennék olyan "kövér" meg "combos", mint ő, Ti meg megkaphatjátok Mischa Barton "csodás" testét, haha! :Đ
2010. június 10. 17:48 #73
Mari
Mari
visszatérő vendég

Státusz2014 please be good... *-*
Hozzászólás: 270
Csatolások: 631
Azonosító: 127426
NA JÓL VAN NEKEM MÁR EBBŐL NAGYON DE NAGYON ELEGEM VAN MÁST NEM IS HALLOK MINT HOGY MILEY CYRUS MILEY CYRUS EZT MEG AZT CSINÁLTA TI MEG MÁSOK MEG KICIKIZIK MEG MINDEN HOGY EZ MILYEN SZAR MEG MINDEN.
ÉS HA Ő MONDANÁ EZT RÓLATOK AKKOR IS EZT MONDANÁTOK?
MERT SZERINTEM NEKTEK SEM TETSZENE HA ILYENEKET ÍRNÁNAK RÓLATOK!
NEM?
AMIÓTA MEGY A HANNAH MONTANA ÉN AZÓTA SZERETEM A ZENÉIT A RUHÁIT SEMMI BAJOM SINCS VELE.
ÉS MÁR RÉGÓTA MEGY A HANNAH MONTANA DE ÉN FEL TUDOM FOGNI HOGY IDŐSEBB LESZ ÉS FELNŐ.
TI SEM VISELHETTEK ÉS VISELKEDHETTEK BABA RUHÁT MEG ÁLANDÓAN A KIS BARBIE BABÁTOKKAL JÁTSZOTOK.
NEM, NINCS IGAZAM?
GONDOLKOZHATNÁTOK MÁR EGY KICSIT IDŐSEBB ÉSSZEL.
ÉN MÁR NEM GYEREK AGGYAL GONDOLOK VÉGIG MINDENT BÁR 12 VAGYOK.
ÉS EGY 17 ÉVES AGYÁVAL GONDOLKOZOM.
2010. június 10. 23:59 #74
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (Candace @ 2010.06.10. 16:22)
@Fuller: A Miley generációjához tartozó énekesnők fele csak azért hangzik jól, mert azok a bácsik és nénik, akiknek ez a dolguk, szépen felerősítik meg ilyen-olyan technikával tisztábbá teszik a hangjukat. Ezek a lányok színpadon csak lassú dalokat tudnak elénekelni meg a pörgős számok refrénjeit üvölteni és/vagy a közönséggel énekeltetni. De elfogadom, ha szerinted ez nem jó, nekem tetszik és még annyit, h Miley már talán (sőt biztos) nem a kiskamaszokhoz akar szólni a dalaival, hiszen már ő is felnőtt. Még talán kicsit meggondolatlan és talán nem egészen tudja, mit jelent felnőttnek lenni, de már akkor sem az a tinisztár, aki volt.

Nagyon nem ismerem a Miley generációjához tartozó énekesnőket, de nem is értem, hogy ezt miért nekem címezted. mellow.gif
Őszintén megmondva pont rossz videó lett belinkelve, a többi számmal nagyon nincs is gond (a táncot leszámítva), ráadásul ahogy nézegettem a videókat, megtetszett egy szám. thumbsup.gif
Egyetértek, hogy nem az aki volt, de még sok gyerek rajong érte, példaképnek tekinti és ahogy te is írtad meggondolatlan.
Idézet (Mari @ 2010.06.10. 17:48)
NA JÓL VAN NEKEM MÁR EBBŐL NAGYON DE NAGYON ELEGEM VAN MÁST NEM IS HALLOK MINT HOGY MILEY CYRUS MILEY CYRUS EZT MEG AZT CSINÁLTA TI MEG MÁSOK  MEG KICIKIZIK MEG MINDEN HOGY EZ MILYEN SZAR MEG MINDEN.
NEM?
AMIÓTA MEGY A HANNAH MONTANA ÉN AZÓTA SZERETEM A ZENÉIT A RUHÁIT SEMMI BAJOM SINCS VELE.
ÉS MÁR RÉGÓTA MEGY A HANNAH MONTANA DE ÉN FEL TUDOM FOGNI HOGY IDŐSEBB LESZ ÉS FELNŐ.
TI SEM VISELHETTEK ÉS VISELKEDHETTEK BABA RUHÁT MEG ÁLANDÓAN A KIS BARBIE BABÁTOKKAL JÁTSZOTOK.
NEM, NINCS IGAZAM?

Egy 17 éves lány nem kiabál. mellow.gif
2010. június 11. 00:06 #75
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.03. 20:12)
Megnéztem és megmondom őszintén, kellemesen csalódtam. Szerintem nincs rossz hangja és tud élőben énekelni, bár nem ismerem az eredeti felvételt.

Örülök, hogy egy nem tinikorú emberke is így gondolja, ezek szerint még sincs baj a fülemmel. Amúgy az eredeti számot még senki nem hallotta, max 1 perces részlet hallható még csak.
http://www.youtube.com/watch?v=QCXxa6Ga0wc
2010. június 11. 08:59 #76
paraizo
paraizo
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 302
Azonosító: 128699
Hát... nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem de talán az eredeti szám jobb lesz... Remélem
2010. június 11. 13:08 #77
- törölt felhasználó -    
Szerintem jól énekelt ahhoz képest, hogy táncolt is. Tetszik ez a szám, jobb mint a 'Can't be tamed'. smileeee.gif De a ruha és tánc tényleg borzasztó.
2010. június 11. 13:17 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mari @ 2010.06.10. 17:48)
NA JÓL VAN NEKEM MÁR EBBŐL NAGYON DE NAGYON ELEGEM VAN MÁST NEM IS HALLOK MINT HOGY MILEY CYRUS MILEY CYRUS EZT MEG AZT CSINÁLTA TI MEG MÁSOK  MEG KICIKIZIK MEG MINDEN HOGY EZ MILYEN SZAR MEG MINDEN.
NEM?
NEM, NINCS IGAZAM?

Ezt a Caps Lock nélkül is megértettük volna... mellow.gif
Lehet, hogy nem marad örökre gyerek, de nem így kéne a világgal tudatosítania, hogy már felnőtt. unsure.gif
2010. június 11. 18:54 #79
Candace
Candace
visszatérő vendég
Hozzászólás: 446
Azonosító: 88732
"@Candace: A legtöbb fiatal énekesnő csak felmegy a színpadra, elénekel egy egyszerű balladát, és ennyi, míg Miley valódi rock & rollt nyom és amíg ilyen hangja van (úgy, h közben ráadásul pattog a színpadon), addig ki az istent érdekel, h h táncol??! És mi ez a "csalódtam Miley-ban, hüpp-hüpp" hullám?! Az a bajotok vele, h ő egy valódi ember és nem egy tökéletes(nek látszó) Disney-kreáció.
Ez nem tudom hol valódi rock & roll, bár rá eddig is azt mondták, hogy rocksztár. De még ha pattogna a színpadon, de csak sétálgat, néha bevág egy előrehajolást és így is olyan a hangja, mint akit most kergettek fel a színpadra.
Sokan talán azért csalódtak, mert eddig ő volt az ártatlan kislány, most meg már nem. Ezzel jár a stílus váltás, elveszíti a régi rajongóit, de ha szerencsés talál újakat.
@Candace: Ó, és őmögötte egy valódi zenekar áll (jelen esetben szó szerint) valódi hangszerekkel, de ez sem érdekli egyikőtöket sem (tisztelet a kivételnek).
Ez miért meglepő?"

@Fuller: Ezt nekem írtad, nem? biggrin.gif
2010. június 11. 22:02 #80
- törölt felhasználó -    
Meghallgattam a számot és szerintem:NAGYON ROSSZ!
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok