Kiderült, hogy miért is volt a Supernatural évadzáró részének Swan Song, azaz Hattyúdal a címe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eric Kripke hattyúdala
2010. június 02. 22:03
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Skubli @ 2010.06.02. 21:56)
Köszönet a cikkért, bár eléggé spoileres... de nem baj:) Azért sajnálom hogy Eric nem folytatja tovább... de kívácsi vagyok én is a folytatásra^^
A címben felfedezhető a spoiler veszély, tehát szerintem ezzel nincs baj
2010. június 02. 22:15
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Aki nem kíváncsi rá, akkor ne olvassa.
Az évadzáró nagyon jó volt. Nagyon más, mint amit megszoktunk, mégis fantasztikus. Már nagyon várom az új évadot.
Kripke biztosan hiányozni fog, de annak nagyon örülök, hogy folytatódik a sorozat. Annyira szeretem a történeteket és a srácokat.
Az évadzáró nagyon jó volt. Nagyon más, mint amit megszoktunk, mégis fantasztikus. Már nagyon várom az új évadot.
Kripke biztosan hiányozni fog, de annak nagyon örülök, hogy folytatódik a sorozat. Annyira szeretem a történeteket és a srácokat.
2010. június 03. 10:14
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Egy biztos ez a sorozat ahogy haladt előre
egyre kiforrottabb lett évadról évadra és a mostani 5.évad során felért a csúcsra.Személy szerint tartok attól,hogy innentől már nem lesz feljebb csak lejjebb,de ne legyen igazam.
egyre kiforrottabb lett évadról évadra és a mostani 5.évad során felért a csúcsra.Személy szerint tartok attól,hogy innentől már nem lesz feljebb csak lejjebb,de ne legyen igazam.
2010. június 03. 13:11
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (SaS91 @ 2010.06.03. 10:14)
Egy biztos ez a sorozat ahogy haladt előre
Végülis sokáig úgy volt, hogy ez lesz az utolsó évad - szerencsére nem - szóval nyilván ezért lett ez annyira jó. Folytatása a forgatókönyvírókon múlik. Szóval szerintem nem lesz gond.
Ahogy olvastam, hogy a hatodik évad is kemény lesz. (SPOILER)
2010. június 04. 00:42
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Örülök, hogy tetszett, és bocs, ha félreérthető. És KÖSZÖNET, AMIÉRT FELKERÜLHETETT!!! 
Am a sorozat tényleg sokat változott az évadok során, és a legjobb, hogy Sammy haján látszik leginkább az idő múlása. Én csak ezzel tudom magyarázni, hogy jó ideje nem vágattatta le a haját. Tuti szóltak neki, hogy "Na öcsém, ne vágasd le a hajad, mert ezzel akarjuk szimbolizálni, hogy telik az idő" vagy ilyesmi.
Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz más stílusa a sorozatnak. Azt sajnos nem tudom, hogy Kripke továbbra is besegít-e majd.
Am a sorozat tényleg sokat változott az évadok során, és a legjobb, hogy Sammy haján látszik leginkább az idő múlása. Én csak ezzel tudom magyarázni, hogy jó ideje nem vágattatta le a haját. Tuti szóltak neki, hogy "Na öcsém, ne vágasd le a hajad, mert ezzel akarjuk szimbolizálni, hogy telik az idő" vagy ilyesmi.
2010. június 04. 00:45
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (kathleen @ 2010.06.04. 00:42)
Örülök, hogy tetszett, és bocs, ha félreérthető. És KÖSZÖNET, AMIÉRT FELKERÜLHETETT!!!
Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz más stílusa a sorozatnak. Azt sajnos nem tudom, hogy Kripke továbbra is besegít-e majd.
Ott lesz a háttérben, csak nem ő tölti be a showrunner szerepét.
2010. június 04. 00:49
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.06.04. 00:45)
Ott lesz a háttérben, csak nem ő tölti be a showrunner szerepét. 
Király.
2010. június 04. 02:03
|
|
Christo |
|
Idézet (kathleen @ 2010.06.04. 00:49)
Király.
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy ok, hogy lejárt az öt évadra szóló szerződése, de miért lenne olyan nehéz kötni egy újat még egy évadra??? Tehát, ez valahogy nekem magas, de mindegy. Ez a CW dolga, ők tudják ezeket a jogi dolgokat. 
Ez Kripke döntése. Ha tőle függne az egész, nem lenne 6. évad. Világosan elmondta, hogy számára 5. évados a Supernatural, vehetjük ezt a (szerintem utolsó) évadot egy kényszer folytatásnak a CW döntése miatt. Sera Gamble-vel még jól járunk, hiszen nem egy jó részt köszönhetünk neki a sorozatban és már a kezdetek óta jelen van. Milyen lenne, ha idegen kezekbe kerülne a történet... nah én akkor jobban paráznék.
2010. június 04. 11:17
|
|
kathleen |
|
Igazad van. Legalább nem valami jött-ment folytatja. Szerintem azért z Odaát kibírna 10 évadot is. Engem legalábbis érdekel annyira, mint a Jóbarátok. xD Minden esetre én annyit tudok biztosan, hogy a kövi évad egyáltalán nem ezen a Bibliás szálon fog futni. Teljesen más lesz. Mondjuk, ha ez az öt évad erre épült, kíváncsi leszek én is, hogy milyen téma lesz. De szerintem amiben Jensen és Jared van, az csak jó lehet. Jó lenne, ha Cas is maradna...
2010. június 06. 23:44
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
Erre nagyon kíváncsi leszek:)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: