Starity

Nótár Maryt valóban nagyképűnek találod?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 02. 19:29 #1
- törölt felhasználó -    
Sokan szokták írni, hogy Nótár Mary tehetséges, gyönyörű, de sokszor a jelzők között a nagyképű is jelen van. A kommentek során nem fejtitek ki, hogy miért találjátok nagyképűnek, de most erre itt a lehetőség. Megoldások is jöhetnek! biggrin.gif
2010. június 23. 14:20 #2
llpepito
llpepito
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 128610
Elég sokan osztják a véleményt,sajnos Mary beképzelt,nagy képű?
Miért?Bár mikor nyilatkozik árad belőle az önteltség!Sokszor ki sem tudja fejezni magát,mert annyira csűrné-csavarná a szavakat,hogy a végén beletörik a nyelve a szavakba. Nem foglalkozik a rajongóival.Volt hozzá szerencsém,többször találkozni vele,és mikor autogrammot kértünk nagy képüen beszállt a kocsijába és az autóból kiszólva úgy tett csóró rommákkal nem foglalkozik!
2010. június 23. 14:24 #3
xXvaliXx
xXvaliXx

Státusz...hiszen az angyalok köztünk élnek..:))
Hozzászólás: 695
Csatolások: 1728
Azonosító: 124538
Egyáltalán nem nagyképű, szerintem aki ezt mondja rá, az csak irigy... unsure.gif
2010. június 28. 16:17 #4
Mycy
Mycy

StátuszÍgy jártam anyátokkal♥
Hozzászólás: 880
Csatolások: 15
Azonosító: 127362
egyáltalán nem nagy képű!!!
2010. július 15. 13:52 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (llpepito @ 2010.06.23. 14:20)
Elég sokan osztják a véleményt,sajnos Mary beképzelt,nagy képű?
Miért?Bár mikor nyilatkozik árad belőle az önteltség!Sokszor ki sem tudja fejezni magát,mert annyira csűrné-csavarná a szavakat,hogy a végén beletörik a nyelve a szavakba. Nem foglalkozik a rajongóival.Volt hozzá szerencsém,többször találkozni vele,és mikor autogrammot kértünk nagy képüen beszállt a kocsijába és az autóból kiszólva úgy tett csóró rommákkal nem foglalkozik!

Szerintem túlzol, ha be is száll is kocsiba, akkor sem mondana ilyet, hogy csóró romákkal nem foglalkozik. Elhiszem, ha csalódott vagy, hogy nem kaptál autogrammot, de hamarosan autogramm címet is megadunk a rajongói oldalon és biztos kaphatsz. smileeee.gif
2010. július 15. 14:00 #6
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Őszintén szólva én nem szeretem azt a zenét, amit ő képvisel.
Én nem gondolom őt nagyképűnek, csak van tartása.
2010. július 15. 14:05 #7
- törölt felhasználó -    
Egy embernek, sőt egy énekesnőnek kell, hogy legyen tartása. Pláne, hogy egy roma előadóról van szó, akinek nehezebb oda eljutni, ahova ő eljutott. Az, hogy erre büszek nyílván nem kellene megszólni.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok