Miley Cyrus Amerika egyik leghíresebb tini sztárja,de ez neki nem elég!Így döntött,hogy most Európát fogja meghódítani!
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus meg akarja hódítani Európát is!
2010. június 02. 17:01
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Miley-val régen semmi problémám nem volt,nem volt a kedvencem,de elismertem mint énekest, de most már nagyon zavaró, hogy minden mást csinál,nem hogy megpróbálna a tehetségével híres lenni, nem riportos beszólogatásokkal, és egyéb másokkal.Felőlem jöhet Európába, van elég sok rajongója, de én nem tartozom nagyon közéjük.
2010. június 02. 18:35
Hmm..sok sikert,engem soha nem fog.A többi ember már más tészta...de én javasolnám neki hogy maradjon a helyén.
2010. június 02. 18:37
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Szeretem a zenéjét, de nem hiszem hogyha valami közeli országban koncertezne elmennék... annyit nem ér meg.
2010. június 02. 19:20
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Európa a föld legnagyobb kontinense??
okostojásss
2010. június 02. 19:26
Én is sok szerencsét szeretnék kívánni!! Mert rajongok is érte!
2010. június 02. 19:51
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Mint énekes, szeretem, jó hangja van de mint ember, elég nagyképű mostanában..
Amúgy Európa mióta a legnagyobb kontinens??
Amúgy Európa mióta a legnagyobb kontinens??
2010. június 02. 20:01
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Persze, hogy ismert a Tescoba is Hannah Montanás tolltartó, mappa, füzet, táskák kaphatóak meg takarók...
Prézli: Azt olvastam, hogy többet tanul iskolapadon kívül mint belül hát látszik
Prézli: Azt olvastam, hogy többet tanul iskolapadon kívül mint belül hát látszik
2010. június 02. 20:24
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Jéézusom. Megyek és veszek egy tankot... meg egy gépfegyvert... és a biztonság kedvéért egy doboz tojást is.
xD
Amúgy Szilvia_91, tényleg itt is ismert már. Akárhova megyek, mindenhol ő bámul a képembe. Őszintén szólva már elég idegesítő. Most voltam kirándulni Romániában, azaz Erdélyben. Ott is ott volt... pff....
Amúgy Szilvia_91, tényleg itt is ismert már. Akárhova megyek, mindenhol ő bámul a képembe. Őszintén szólva már elég idegesítő. Most voltam kirándulni Romániában, azaz Erdélyben. Ott is ott volt... pff....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: