Miley Cyrus utálja a popzenét
2010. június 07. 19:27
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Akkor mér küzdött azért, hogy szerepelhessen a Hannah Montanaban?Nagyon jó a zenéje, de ha nem tetszik neki, el se kellet volna kezdenie.Legalábbis ez a véleményem.
2010. június 14. 12:53
|
|
iby123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 63 Azonosító: 126391 offline
|
sztem már nem tudja hogyan keltse fel a sajtó figyelmét.... ott van a leszbi csók is példának + itt van ez is
1 felhasználónak tetszik:
énazokoska
2010. június 18. 08:02
|
cascada cascadavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 109 Azonosító: 129408 offline
|
szerintem már csak hülyés kedik : de imádom
énazokoska
2010. június 18. 08:14
mindegy nekem mit csinál akkor ish az eggyik kedvencem(meg aztán miley-nak télleg jobban áll a rock)
énazokoska
2010. július 17. 17:17
nah jo ez a csaj már nevetségesen és röhelyesen sötét
ő pont poppot énekel
nem lehet ki igazolodni rajta
ő pont poppot énekel
nem lehet ki igazolodni rajta
énazokoska
2010. július 17. 18:35
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
énis utálom a POP-ot de őt jobban XD
énazokoska
2010. október 04. 20:23
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Akkor mért énekel pop zenét??
énazokoska
2010. október 04. 20:28
Énis utálom a popzenét ezért nem hallgatom a számait sem.
2010. október 04. 20:37
Nekem semmi bajom a poppal, sőt kedvenc műfajom, de nem mindegyik. Az igényesebb számokat hallgatom csak, amibe Miley beletartozik, de Hannah nem.
De az, amit most mondani akarok, nem erről szól. Hanem arról, hogy fel nem tudom fogni, hogy utálhatja valaki a popzenét. Mert az azt jelentené, hogy meghall egy pop számot, és mindegy, mi az, rögtön menekül tőle, vagy ha a TV-ben van, elkapcsolja. Ez a "világzene", és annyi féle fajtája van, hogy hülyeség azt állítani, hogy valaki utálja.
Remélem, azért nagyjából érthető voltam... este van már.
De az, amit most mondani akarok, nem erről szól. Hanem arról, hogy fel nem tudom fogni, hogy utálhatja valaki a popzenét. Mert az azt jelentené, hogy meghall egy pop számot, és mindegy, mi az, rögtön menekül tőle, vagy ha a TV-ben van, elkapcsolja. Ez a "világzene", és annyi féle fajtája van, hogy hülyeség azt állítani, hogy valaki utálja.
Remélem, azért nagyjából érthető voltam... este van már.
énazokoska
2010. október 04. 20:44
Idézet (kathleen @ 2010.06.02. 10:24)
A múltkor próbáltam felrakni két cikket. A drága moderátor még arra sem méltatott, hogy válaszoljon, hogy miért nem publikálta. Ezt bezzeg kötelező fölrakni, de már komolyan mondom nem csak anti-bieber program kéne, hanem anti-miley. Nagyobb hír volt az enyémnél, hogy Miley-nak tetkója van bla bla bla... most ez az oldal a sztárokról szól, vagy nem? Hogy kerültem egy Miley rajongói oldalra?? Azt sem értem, hogy miért csak ezek lehetnek hírek, hogy Miley tetkót csinált/Justin Biebernek tetkója van, Nemtomki terhes...Ja de mégse terhes. Ennyi erővel az is hír, amit én akartam írni. Az Odaátosoknak hír lett volna, de itt csak a Hannah MOntana mániás kis 10-13 éves akárkik számítanak. Köszi.

Hát igen, teljesen egyetértek! Az oldal tele van Bíberes, Miley-s meg Selenás cikkekkel, de ami tényleg hír, az nem kerülhet fel (tisztelet a kivételnek). Pedig ha napi egy ilyen jellegű cikk lenne, hogy megtisztulna ez az oldal...
U.i.: Azért kíváncsi lettem volna arra az Odaátos hírre.
2011. szeptember 18. 14:44
|
|
Vecyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 497 Csatolások: 47 Azonosító: 125651 offline
|
@ kathleen teljesen egyetértek nekem is volt már 5 cikk teljesen normális érett dolgokról szólt de nem rakták ki utána meg megjelenteg csomó miley-es meg egy csomó más ami nemvotllényeg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.