Miley Cyrus utálja a popzenét
2010. június 02. 16:06
Komolyan megkérem azt a pasit, aki csinálta az Anti-Bieber számítógépes programot, hogy csináljon nekem egyet Májlisba. Amúgy egyértelmű, hogy a pénzért csinálja. Ezzel a nyilatkozatával meg maga alatt vágja a fát. Nem lehet a kiscsaj valami nagy IQ-bajnok...
2010. június 02. 16:18
|
|
katimiys12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 123167 offline
|
hááát pedig a pop az jó
2010. június 02. 16:20
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én szeretem a pop zenét..az az ő baja ha ő nem szereti..
2010. június 02. 17:08
Hát... Miley úgy látszik, hogy nem tudja mi a jó!
De nem baj. Az tényleg furcsa, hogy popzenét énekel, de mégis utálja... Ez nekem nagyon magas. :S
2010. június 02. 20:04
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Katiegirl15 és Emcsi! Az odaátos hírem nem olyan nagy hír lett volna, csak a sorozattal kapcsolatban egy érdekesség, amiről nem rég szereztem tudomást. Nem akkora hír, mint ez pl. de szerintem aki szereti a sorozatot, annak tetszett volna. Nekem legalábbis tetszett, amikor hallottam róla. De sajna ez van.
Csinibaba! Nem tudom mi bajuk volt a cikkel, mert elolvastam mindent, hogy kell cikket írni, nem másoltam, hanem ahol láttam, azt átírtam a saját szavaimmal. Kicsit rosszul esik, hogy nem küldenek üzit, hogy miért nem jelenhetett meg...
Csinibaba! Nem tudom mi bajuk volt a cikkel, mert elolvastam mindent, hogy kell cikket írni, nem másoltam, hanem ahol láttam, azt átírtam a saját szavaimmal. Kicsit rosszul esik, hogy nem küldenek üzit, hogy miért nem jelenhetett meg...
2010. június 03. 19:16
|
izabella-rozsikahpuszikahúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 121071 offline
|
értelmetlen amit mond,nemis értem.ti értitek?
2010. június 04. 13:15
Mi van??? Nem vágom. :|
Ha nem bírja, akkor miért a pop-ot választotta?
Ha nem bírja, akkor miért a pop-ot választotta?
2010. június 04. 13:33
|
|
cuncus1988visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 45 Azonosító: 123771 offline
|
Szerintem mond valamit de bele sem gondol csak azért, hogy másnap címlapon lehessen.
2010. június 04. 14:46
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
szerintem...van 1-2 popos száma, de azért van rock is...és...az a baj, h miley túl...emberi aggyal gondolkozik, h ki az a hülye aki a rodeo drive-on elkezd dalolászni...namost egy filmben bármi lehet, csak Miley-nak nincs fantáziája..miért, most milyen már a HSM-ben az egész iskola elkezd dalolgatni egy 3emeletes ebédlőben, és mindeki ugyanazt a dalt énekli, és nem hiszem h énekorán tanulták volna meg a What Time is it? -et.... ennyi erővel ez igy is lehet...:S ja bocsi h egy kicsit hosszura sikeredett:D:D
2010. június 05. 12:51
Idézet (Zsüdi @ 2010.06.05. 12:46)
de lenne AZ AZ ÍRDATLAN MENNYISÉGŰ PÉNZ, amiért bevállalnád tuti.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: