Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja nem csak a musicaleket, hanem a popzenét is utálja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus utálja a popzenét
2010. június 02. 08:23
2010. június 02. 09:12
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Biztos nincs új cikk, nem írt senki újat. Ezen ne múljon, épp most akartam írni kettőt kb.
2010. június 02. 10:24
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
A múltkor próbáltam felrakni két cikket. A drága moderátor még arra sem méltatott, hogy válaszoljon, hogy miért nem publikálta. Ezt bezzeg kötelező fölrakni, de már komolyan mondom nem csak anti-bieber program kéne, hanem anti-miley. Nagyobb hír volt az enyémnél, hogy Miley-nak tetkója van bla bla bla... most ez az oldal a sztárokról szól, vagy nem? Hogy kerültem egy Miley rajongói oldalra????? Azt sem értem, hogy miért csak ezek lehetnek hírek, hogy Miley tetkót csinált/Justin Biebernek tetkója van, Nemtomki terhes...Ja de mégse terhes. Ennyi erővel az is hír, amit én akartam írni. Az Odaátosoknak hír lett volna, de itt csak a Hannah MOntana mániás kis 10-13 éves akárkik számítanak. Köszi.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. június 02. 11:04
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
ez a csaj...majd meglátjuk 10 év múlva emlékezünk-e rá...bár a papa biztos nyomatni fogja akkor is...
2010. június 02. 11:56
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
No ennek a csajnak mennyi lehet az IQ-ja? (nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés volt)
2010. június 02. 11:59
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Miley managmentjének tényleg oda kéne figyelni jobban, hogy miket nyilatkozgat Miley!
Azt nem értem, hogy akkor ő miként definiálná az új albumának stílusát, ja hogy ez majd a popkategória felett áll, meg hogy az ő zenéi már-már költészeten alapszanak... szerintem sima Britney-féle popzene, amit ő csinál.
El fogom olvasni majd angolul is ezt a nyilatkozatát is, mert annak ellenére, h nem kedvelem nagyon, nem akarom elhinni, hogy folyamatosan hülyeségeket nyilatkozzon!
Azt nem értem, hogy akkor ő miként definiálná az új albumának stílusát, ja hogy ez majd a popkategória felett áll, meg hogy az ő zenéi már-már költészeten alapszanak... szerintem sima Britney-féle popzene, amit ő csinál.
El fogom olvasni majd angolul is ezt a nyilatkozatát is, mert annak ellenére, h nem kedvelem nagyon, nem akarom elhinni, hogy folyamatosan hülyeségeket nyilatkozzon!
2010. június 02. 12:19
"Miley utálja a popzenét"
Mér', ő maga milyen zenét csinál?
Tényleg tiszta gyogyós ez a csaj...
Mér', ő maga milyen zenét csinál?
Tényleg tiszta gyogyós ez a csaj...
2010. június 02. 12:25
Idézet
Miley Cyrus utálja a popzenét
Én meg Miley Cyrus-t utálom.
2010. június 02. 12:42
Idézet (ventura @ 2010.06.02. 12:30)
Írjunk róla hírt? 
Szerintem ne, hamarosan úgyis ideér a hír:
Idézet
Miley Cyrus utálja a Starity-t
2010. június 02. 13:53
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Nem hiszem el, h ilyeneket mondd, megha vki nem hallgat popzenét, az nem azt jelenti egyből, h utálja is
2010. június 02. 13:59
kathleen igazad van. Én is örültem volna a hírnek, mert nagy Odaát fan vagyok!
Miley Cyrus viselkedése meg borzalmas.. hol van ilyenkor az apuci? country, pop..más zenét úgysem csinált. Nagyon szeretheti
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.