szerintem jó a száám és a klipp se olyan rossz.Justin tök ranyos és a hangja is mélyebb lett:D
amugy egyet értek WhiteAngel Jadennek tényleg semmi érdekes nincs a hangjába..
Justin Bieber új klipje!
2010. június 02. 14:29
2010. június 02. 15:01
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Aranyos klip, Justin hangja jó, de már tegnapelőtt megnéztem a videót, ennyi erővel én is írhattam volna cikket róla, csak kicsit kezd elegem lenni, hogy mindig, amikor Justinnak új klipje van, az egy óriási hír. Ke$hának két klipje is mostanában jelent meg ('Your Love Is My Drug' és 'Dirty Picture'), azokról miért nincs külön cikk?
2010. június 02. 16:08
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nah nagyon megimádtam a számot...
=)
én hétfőn láttam..
én hétfőn láttam..
2010. június 02. 17:00
engem nem zavar h közlik mikor kinek van klippje
így legalább tom h most már van ez is
2010. június 03. 15:03
Idézet (klodi10 @ 2010.06.02. 16:02)
Mert Keshát nem szereti senki,Justin meg tök cuki!
Ha annyira akarod csinálj magad cikket!
Ha annyira akarod csinálj magad cikket!
már bocs, de van aki szereti Kesha-t is, nem csak Bieber-t.
2010. június 03. 20:41
|
|
Missy Eliotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 121863 offline
|
gyerek a Jaden Smith az 12 éves ????
2010. június 03. 23:15
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Szerintem ketten nagyon aranyosak. És sztem azért van elég érdekes a hangja. Meg nem csak a hangja miatt választotta szerintem. Nem minden 12 éves táncol így és hát sztem tök karakteres
És végre kezd Justin leszokni arról, hogy a klippjeiben mindig egy lány után lohol már elnézést a kifejezésért =)
2010. június 03. 23:52
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Oké, egye fene ez egy egész jó szám...bár a pici srác nem énekel túl sokat, ahhoz képest végig ott áll a mikrofon mögött... xD meg elég béna szerintem, hogy egy ilyen kis gyerek úgy viselkedik mint valami nagy rapper vagy nem tudom... :S Olyan erőltetett az egész...tényleg inkább csak aranyos ahogy próbálja nyomatni magát =D Jackie meg tök furcsa ilyen bajusszal xD
2010. június 05. 18:48
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
már mutál csak jár olyan énektanárhoz aki segít neki megtanulni h énekelje ki a magasabb hangokat. és a klipbe meg azért van a kisebb fiú többet mert a filmböl vannak benne részek asszem(remélem nem mondtam hülyeséget
)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: