Nem meglepő, hogy a kis Justin újabb klipel jött elő. Ezennel nem egyedül, a klipben Jaden Smith is közreműködik, aki még nem túl ismert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber új klipje!
2010. június 01. 20:28
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
sztem jó lett a klipp
jah és akinek nem tetszik az ne olvassa el a cikket
ennyihh
jah és akinek nem tetszik az ne olvassa el a cikket
ennyihh
2010. június 01. 20:32
Hogy őszinte legyek,szeretem néhány számát de kezdem kissé unni őket..mind ugyanaz csak kisebb átalakítás,és más szöveg. Ez a szám se valami jó.Nekem ennek a dallama sem tetszik,meghát,mint mondtam nem sokban tér el a többitől.A másik srácnak véleményem szerint átlagos a hangja. Most nem azért mondom,de itt legalábbis nem igazán tünt ki hogy tehetséges lenne.Ez a véleményem.
2010. június 01. 20:52
Nézzük a jó oldalát...nagyobb az esélye hogy nem nézik lánynak a hangja miatt x"D.
2010. június 01. 20:56
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Jaj, már megint ez a Bieber külök -.-
2010. június 01. 20:58
Nem is tudtam mi hiányzik az életemből. Még egy nyálas, erőltetett, éneklésnek csúfolt valami. Remek.
2010. június 01. 21:03
sokat változott a hangja, de a kis tökmagnak akivel énekel annak sztem iszonyúan idegesítő, bocsi annak aki szereti. de sztem most Justin hangja jobb így h nem olyan magas.
2010. június 01. 21:20
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Hát igen.. ha mutálni fog akkor teljesen megváltozik a hangja, lehet nem lesz túl élvezhető. De mondjuk a lányok akkor is szeretni fogják..
2010. június 01. 21:21
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
itt jobb a hangja xD
2010. június 01. 21:28
|
|
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline
|
Eddig nem szerettem Justint és asszem nem is fogom:Dde most kivételt teszek mer nagyon jók!és látom Jaden nemcsak a színészi tehetségét örökölte az apjától hanem a hangját is!
Csak így tovább Jaden!!!
Csak így tovább Jaden!!!
2010. június 01. 21:39
Amit Jaden mutatott a klippben az eddig nálam egyenlő a semmivel. Nem látom benne a tehetséget,a hangja is teljesen átlagos mint ahogy azt már említettem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: