Sok találgatás volt Angelina és Johnny Depp között, hogy vajon akkor most összejönnek vagy sem? Vége a találgatásoknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina és Johnny: Mégsincs minden veszve?
2010. június 01. 20:28
Én már az elején se gondoltam hogy bármi is lenne köztük,nem illenek össze.
2010. június 01. 20:35
ezt már az elején gondolni lehetett, h mindenki ezen fog nyammogni, de jó lett a vége:)
2010. június 01. 20:40
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
2010. június 01. 20:40
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
2010. június 01. 20:43
|
|
Sztivi2107visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 124436 offline
|
Johnny semmiért nem kockáztatná a házasságát,mert tudja h ha valami lesz a felesége ott hagyja és a gyerekeket is csak ritkán láthatja,ebbe Johnny tuti h bele "halna".Már az elején is biztosak lehetünk h nem jönnek össze,még csak egy egy éjszakás kalandra se.Az újságírók és a kavaró rajongók felfújnak mindent csak azért h legyen miről beszélni.Ha egy nagy film 2 főszereplője különböző neműek (főleg ha még nagy világ sztárok)akk mindenkinek az jön le h összejönnek vagy össze fognak jönni.
Csak ennyi, szóval nem mindig kell elhinni amit az újságokba írnak,meg az interneten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ennyi, szóval nem mindig kell elhinni amit az újságokba írnak,meg az interneten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. június 01. 21:12
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Már megint... ez is csak a filmet ,,népszerűsíti"..
Hát most már csak azért is meg fogom nézni:]
Hát most már csak azért is meg fogom nézni:]
2010. június 01. 22:09
haha, ők ketten???együtt???
amikor megláttam a címet, elkezdtem röhögni, nem is hallottam ilyen híresztelésekről...
kár:)
hamarabb elkezdhettem volna röhögni!
amikor megláttam a címet, elkezdtem röhögni, nem is hallottam ilyen híresztelésekről...
kár:)
hamarabb elkezdhettem volna röhögni!
2010. június 01. 22:44
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ehh mi az hogy nincs minden veszve? Mintha mindenki azért szurkolna hogy összejöjjenek o.O Amúgy nagyon helyes, ahogy most van, jóban vannak de ennyi...és nem is vártam mást =)
2010. június 01. 22:55
|
|
luthienistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 3 Azonosító: 121770 offline
|
Ez de hülyeség! Mintha bárki arra számított volna, hogy összejönnek. Mindkettőjüknek családjuk van több gyerekkel, szóval nem tudom ki találta ki ezt...
2010. június 02. 13:56
Szerintem is elég légből kapott híresztelés volt az, mely szerint ők összejönnek majd a forgatás alatt. Ez is csak egy ugyanolyan pletyka volt, amely minden egyes hollywoodi film készítésénél felmerül: jó csaj, jó pasi, biztos egymáséi lesznek!
Meg aztán, ez az utálat dolog is, csak egy "kissé" volt átlátszó...most miért is kellene utálniuk egymást? Talán mert egyikőjük sem akart engedni, s mindketten arra vártak, hogy az egyik teperje le a másikat? Csak senki nem engedett a büszkeségéből? Mert ilyet is hallottam ám, de ez baromság...
Én azt mondom, a filmvásznon tökéletes párost fognak alakítani, de a való élet mindkettejük számára folytatódjon csak úgy, mint ahogy eddig is telt.
Meg aztán, ez az utálat dolog is, csak egy "kissé" volt átlátszó...most miért is kellene utálniuk egymást? Talán mert egyikőjük sem akart engedni, s mindketten arra vártak, hogy az egyik teperje le a másikat? Csak senki nem engedett a büszkeségéből? Mert ilyet is hallottam ám, de ez baromság...
Én azt mondom, a filmvásznon tökéletes párost fognak alakítani, de a való élet mindkettejük számára folytatódjon csak úgy, mint ahogy eddig is telt.
2010. december 23. 13:30
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Mindig ezt csinálják de hogy minek?? Ha 2 sztár együtt forgat egyből pletykálni kezdenek...
2010. december 29. 21:47
|
|
Pirate Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 140343 offline
|
Én nem Bánnám, ha együtt is lennének. Mind 2-ket szeretem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: