(A téma keresője szerint nincs x-men topic, ezt kétlem, de tényleg nem találtam.)
Halle Berry, Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, Famke Janssen, Anna Paquin, James Marsden, Rebecca Romijn, Ellen Page, Ben Foster, Shawn Ashmore.
Húúú nagyon látványos film, egyszerűen szeretem. A professzort nagyon sajnáltam.
X-Men III : Az ellenállás vége
2010. május 31. 17:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Szeretem én is a trilógiát, de SPOILER hogy a 3. részben majdnem mindenkit kinyírnak???! Tiszta szar volt... de a Magnetós utolsó jelenet, azért ütött
SPOILER
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2010. május 31. 17:33
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Niszrok @ 2010.05.31. 17:29)
Köszi a képeket! Nagyon látványos film!
Nem mindenki hal meg benne. A Professzor életben marad, csak testet vált.
Phoenix ereje is tovább él. 
Nem mindenki hal meg benne. A Professzor életben marad, csak testet vált.
Ezt a képregényből tudod, vagy én néztem rosszul a filmet?
Egyébként, ha már spoilerezünk, akkor a Golden Gate meghajlítása baromira tetszett.
2010. május 31. 17:38
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.05.31. 17:33)
Ezt a képregényből tudod, vagy én néztem rosszul a filmet?
Egyébként, ha már spoilerezünk, akkor a Golden Gate meghajlítása baromira tetszett.
Phoenix erejéről a képregényből tudok, de a Professzornak van egy záró jelenete a film végén.
Nagyon látványos volt a híd-jelenet! És az is nagyon jól néz ki, mikor Phoenix bedühödik!
2010. június 06. 17:41
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.06.06. 13:56)
Professzor jelenetére nem is emlékszem, újra kellene néznem. 
Stáblista után van. Eredetileg Magnetó sakkos jelenetét tervezték oda, de jobbnak látták, ha a Professzor feltámadásának jelenete nem csak DVD extra lesz.
Köszi a képeket!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: