Lewis Hamilton nyerte az 58 körös Török Nagydíjat csapattársa a címvédő Jenson Button előtt. Harmadikként a szombati időmérő legjobbja Mark Webber végzett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamilton nyert Isztambulban.
2010. május 31. 10:28
2010. május 31. 13:37
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Webber a kedvencem, régóta neki szurkolok, idén nagyon jól szerepel, erre elévág Vettel, és még ő van felháborodva?? Nem komplett
Hamilton utálom, meg miaz,h első lesz, azt olyan pofát vág, mintha kiesett volna...fel klne ébreszteni, h első lett és ünnepelni
2010. május 31. 13:43
ajj Massa...:S valamit csináljon már..tudom nem jó a Ferrari..de ő sincs azóta az eset óta formában:S:S Hamilton grat. de én akkor is rök Massa fan vagyok(LL)
2010. május 31. 14:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Vettel és Webber is hibázott. Mindkét kocsinak kellett volna kijjebb jönnie, ez nem történt meg az előzés során. Mondjuk ebből a szempontból Webber a hibásabb, mert nem húzódott ki jobbra, így Vettel se nagyon tudott már védekezni az ellen, hogy össze ne ütközzenek.
Hamilton meg sokszor szemétkedik, de most nem kéne szidni. Szépen ment. Az meg, hogy nem örült eleinte felhőtlenül a győzelemnek, teljesen érthető volt...
Hamilton meg sokszor szemétkedik, de most nem kéne szidni. Szépen ment. Az meg, hogy nem örült eleinte felhőtlenül a győzelemnek, teljesen érthető volt...
2010. május 31. 18:35
Nekem Hamilton a favorit szóval roppantul örülök ennek a hírnek
2010. május 31. 22:09
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én nem bírom Hamiltont, nkm olyan felvágós. Vettel a legjobb meg Rosberg (L)
2010. június 03. 15:14
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Gratula neki!
(Y) (L)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: