másodszor futok neki az albumnak... talán most a végére is érek
még mindig a Still Into You-t érzem a legjobb számnak...
nehezen emészthető ez az album.
Paramore
2013. április 05. 09:27
2013. április 05. 15:12
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Aki esetleg zenélget, és szeretne Para dalokat eljátszani, azoknak itt van pár dal akkordmenete: http://yelyahchrizna.blogspot.hu/2011_08_01_archive.html
2013. április 05. 16:56
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.05. 09:27)
másodszor futok neki az albumnak... talán most a végére is érek
Valóban nehezen, nekem még mindig a Now jön be a legjobban, szerintem ez a szám hasonlít a legjobban a régi énjükre. A Still Into You is egy jó szám egyébként, ami még nagyon megtetszett az a Proof.
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. április 05. 19:11
Bunda volt az egész szavazás. 50-50 százalék volt, aztán nem lehetett a Paramore-ra szavazni, csak Ed-re. Több, mint fél óráig volt világtrend az #MTVMusicalMarchFailedParamore (talán még most is trendel). Undorító.
Szerk.: Igen, még most is trendel.
Szerk.: Igen, még most is trendel.
Kyra99
2013. április 05. 19:25
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Próbáltam szavazni, de csak homokórázott, szóval tuti belenyúltak..
2013. április 05. 20:59
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Páróránként megnéztem a szavazások állását, és most nagyon meglepődtem nem csak azon, hogy Ed nyert, hanem azon is, hogy ekkora fölénnyel..
Komolyan lehetetlen.
Még egy kicsit féltem is, hogy a Tokio Hotel nem fog nyerni a Paramore ellen, mivel biztos voltam benne, hogy ez a két banda lesz egymás ellen..
Vagy az történt, hogy az Ed-rajongók háromnegyede az utolsó fél órában kezdett el szavazni - ami majdnemhogy lehetetlen - vagy pedig bunda volt az egész szavazás.
Amúgy nem csak ez a szavazás lepett meg, hanem jó pár ezelőtti is..
Komolyan lehetetlen.
Még egy kicsit féltem is, hogy a Tokio Hotel nem fog nyerni a Paramore ellen, mivel biztos voltam benne, hogy ez a két banda lesz egymás ellen..
Vagy az történt, hogy az Ed-rajongók háromnegyede az utolsó fél órában kezdett el szavazni - ami majdnemhogy lehetetlen - vagy pedig bunda volt az egész szavazás.
Amúgy nem csak ez a szavazás lepett meg, hanem jó pár ezelőtti is..
dijansalihu
2013. április 05. 22:03
|
lpmaskmancick |
|
Igazából nem érdemes foglalkozni ezekkel a szavazásokkal, semmi tétjük sincs, attól még ugyanúgy szeretünk egy előadót, akármennyi díjat is nyert vagy nem nyert. Inkább csak ilyen gyúlöletkeltés ez.
bertmccracken
2013. április 05. 22:24
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.04.05. 22:03)
Igazából nem érdemes foglalkozni ezekkel a szavazásokkal, semmi tétjük sincs, attól még ugyanúgy szeretünk egy előadót, akármennyi díjat is nyert vagy nem nyert. Inkább csak ilyen gyúlöletkeltés ez.
Ugyanerre gondoltam az előbb, hogy ezzel most semmit nem értek el nálam, csak azt, hogy megutáltam Ed Sheeran-t.
2013. április 05. 22:27
|
lpmaskmancick |
|
Eddig fogalmam sem volt róla, hogy létezik Ed Shiran. De most már elhiszem.
2013. április 05. 22:33
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.05. 22:24)
Ugyanerre gondoltam az előbb, hogy ezzel most semmit nem értek el nálam, csak azt, hogy megutáltam Ed Sheeran-t. 
azért mert egy ilyen szánalmas szavazáson "nyert"? nemár, ez nagyon gyerekes...
2013. április 05. 22:46
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.05. 22:33)
azért mert egy ilyen szánalmas szavazáson "nyert"? nemár, ez nagyon gyerekes...
Akkor gyerekes vagyok.
Szavazzatok itt is a Paramore-ra.
2013. április 07. 02:13
rájöttem, hogy Paramore fan vagyok amiért ennyire utálom az új albumot, mivel nem csak Hayley-ről szól az egész. Oké, hogy jó csaj, meg jó hangja van, de ennyi nem elég egy együtteshez.
taylor megy jeremy krrva kevés hozzá...
lpmaskmancick
2013. április 07. 02:16
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.07. 02:13)
rájöttem, hogy Paramore fan vagyok amiért ennyire utálom az új albumot, mivel nem csak Hayley-ről szól az egész. Oké, hogy jó csaj, meg jó hangja van, de ennyi nem elég egy együtteshez.
ennek a 3 mondatnak csak én nem látom értelmét, vagy tényleg nem értelmesek?
2013. április 07. 10:24
|
lpmaskmancick |
|
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.07. 02:13)
Én is hasonlót érzek, mint ahogy elmondtam, Farroék kilépése utána eléggé megüresedett zeneileg is a banda. Régen tényleg olyan volt mintha egy rendes együttes lettek volna, de mostanra inkább olyan, hogy héli+session zenészek. Bár az új albumhoz már nem vagyok ennyire negatív.
bertmccracken
2013. április 07. 11:07
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.07. 02:16)
ennek a 3 mondatnak csak én nem látom értelmét, vagy tényleg nem értelmesek?
csak te nem látod.
2013. április 07. 14:19
|
lpmaskmancick |
|
Úgy látszik megint ot kötök ki, ahol a Linkin Parkkal 6 éve...akkor is ugyanez volt stílusváltásilag.
Attól még, hogy valaki nem csípi az új kiadványt, attól még rajongója ugyanúgy a bandának. De ezt sokaknak nem sikerül most se felfogniuk.
Attól még, hogy valaki nem csípi az új kiadványt, attól még rajongója ugyanúgy a bandának. De ezt sokaknak nem sikerül most se felfogniuk.
2013. április 07. 16:47
Holnap jön a Still Into You klipje (tegnap kellett volna, de ezek szerint kacsa volt) és jön 2 bónuszszám az albumról. Ezen kívül még 1 szám lesz, amit még nem hallhattunk, mert ugye 3 bónuszdal van összesen.
És, ha valakit érdekel a pesti koncert, a magyar rajongók egyforma pólóban mennek, szóval, ha valaki úgy gondolja, hogy kell neki is, akkor olvassa el a kép leírását (plusz ezt a posztot).
És, ha valakit érdekel a pesti koncert, a magyar rajongók egyforma pólóban mennek, szóval, ha valaki úgy gondolja, hogy kell neki is, akkor olvassa el a kép leírását (plusz ezt a posztot).
2013. április 07. 20:36
Josh és Zac Farro blogbejegyzése a távozásuk utáni időkből. Ha igaz, ha nem, én csalódtam most Hayley-ben.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.