Starity

Hayley Williams "villantása"

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 11. 11:33 #61
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1036
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
ilyen sok sztárral megesett már...
elég ronda dolog.
de ettől nem szeretem kevésbé.smileeee.gif
2011. december 08. 23:46 #62
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
van aki azt mondja photoshop ohmy.gif mind1 , engem nem izgat , attól az ének hangja nem lesz kevesebb smileeee.gif és az ő magánélete azt csinál amit akar és olyan képeket amilyeneket akar tongue.gif
2013. március 11. 18:06 #63
Neron
Neron
új tag

StátuszJelolj és szavaz!
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 197453
engem nem izgat , attól az ének hangja nem lesz kevesebb
2013. március 20. 18:59 #64
- törölt felhasználó -    
Szerintem annyira nem durva, mármint majdnem mindenkinek vannak ilyen képei, csak nekik nem szivárog ki. Hayley sztár, nyilván vannak rosszakarói, és ezek a nyomorultak keresztbe tettek neki. Ez van. Semmit nem változtat azon, hogy a világ legjobb, legegyedibb, legstílusosabb, legtehetségesebb és legszebb énekesnője.

Idézet (tironman @ 2010.05.31. 14:58)
klassz kép, mehet adatlapjához képnek..  biggrin.gif

Majd megfontolom. biggrin.gif
2013. augusztus 23. 21:19 #65
Arweny
Arweny
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 199127
Szerintem elég lapos a csaj, de ezt ruhán keresztül is észrevettem. Szal aranyos, meg cuki, de olyan szexinek, vagy szépnek nem mondanám. Nem mintha egy kis mellű csaj nem lehetne szép. De szerintem annyira nem szép Hayley, sok énekesnő van akinek vannak jó számai, meg szép hangja, tök hasonló stílusa, és piros haja, szal a piros, vörös hajtól sem lesz egyedi vagy eredeti, aki meg vagány és feltűnő akar lenni, az a tehetségével, stílusával legyen az és adja magát, ne vetkőzzön, meg ne papagájt játsszon. Yulia Volkova elég feltűnő meg vagány volt sztem, és nem a leszbi hajlamai miatt, hanem a hangja is jó kemény volt, a számai is tetszettek ennyire, és az arcát szebbnek tartom, ő is vékony volt, ha nem vékonyabb, sőt alacsonyabb mint H. De neki voltak mellei, és nem szilikon, szal lehet a kis mell is szép, de nekem szexisebb Yulia volkova, meg Lena is, hangja pedig akár koppincs akár nem Christina Aguilerának és Lady Gagának van, de nagyon, pedig egy két számukat szeretem csak, szal nem vagyok fan. Nekem Hayley Arca egy két képen tetszik, de nagyon sz9ögletesnek találom az állát, nekem is ilyesmi és nekem magamon sem tetszik. Nekem tetszik amy Lee pl, a nagy szemeivel meg a kerekddóed arcával, neki nőiesebb alakja van, meg Avrilnek is szép arca és alakja van sztem, pedig én se vagyok nagy mellű, sőt egy kéz dalban a hangja meg a sztílusa is olyasmi mint avrilnek, nem azért mert utánozza, hanem csak hasonlónak látom a hangját, de volt olyan száma ahol meg olyasmi volt majdnem mint Amy Winhouse-nek... kicsit
szal furi nekem hogy ennyire felkapják Hayley t, de lehet inkább csak a tinik?
2014. május 04. 17:57 #66
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Ő legalább nem akarta hogy nyilvánosság elé kerüljön, nem úgy mint egyesek.. biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok