|
új tag
|
|
|
|
Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 199127
|
Szerintem elég lapos a csaj, de ezt ruhán keresztül is észrevettem. Szal aranyos, meg cuki, de olyan szexinek, vagy szépnek nem mondanám. Nem mintha egy kis mellű csaj nem lehetne szép. De szerintem annyira nem szép Hayley, sok énekesnő van akinek vannak jó számai, meg szép hangja, tök hasonló stílusa, és piros haja, szal a piros, vörös hajtól sem lesz egyedi vagy eredeti, aki meg vagány és feltűnő akar lenni, az a tehetségével, stílusával legyen az és adja magát, ne vetkőzzön, meg ne papagájt játsszon. Yulia Volkova elég feltűnő meg vagány volt sztem, és nem a leszbi hajlamai miatt, hanem a hangja is jó kemény volt, a számai is tetszettek ennyire, és az arcát szebbnek tartom, ő is vékony volt, ha nem vékonyabb, sőt alacsonyabb mint H. De neki voltak mellei, és nem szilikon, szal lehet a kis mell is szép, de nekem szexisebb Yulia volkova, meg Lena is, hangja pedig akár koppincs akár nem Christina Aguilerának és Lady Gagának van, de nagyon, pedig egy két számukat szeretem csak, szal nem vagyok fan. Nekem Hayley Arca egy két képen tetszik, de nagyon sz9ögletesnek találom az állát, nekem is ilyesmi és nekem magamon sem tetszik. Nekem tetszik amy Lee pl, a nagy szemeivel meg a kerekddóed arcával, neki nőiesebb alakja van, meg Avrilnek is szép arca és alakja van sztem, pedig én se vagyok nagy mellű, sőt egy kéz dalban a hangja meg a sztílusa is olyasmi mint avrilnek, nem azért mert utánozza, hanem csak hasonlónak látom a hangját, de volt olyan száma ahol meg olyasmi volt majdnem mint Amy Winhouse-nek... kicsit
szal furi nekem hogy ennyire felkapják Hayley t, de lehet inkább csak a tinik?
0 felhasználónak tetszik: