Mark Webber nyerte az idei hetedik időmérőt Isztambulban. Az ausztrál mellől a Mclarenes Lewis Hamilton rajtol. Őket követi Vettel és Button. Úgy tűnik a Red Bullok tényleg verhetetlenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Török pole is Webberé
2010. május 29. 16:57
2010. május 29. 17:18
Én inkább Massa drukker vagyok habár Vettel és Webbert is szeretem valamennyire. Egyedül Hamiltont nem szeretem.
2010. május 29. 18:11
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Nem értek egyet veled Noémi 
Hamiltonnak az elejében van a helye, mindig ott volt, Go McLaren Team
Szerintem Webbert nem lehet holnap megfogni, hacsak... a McLaren-ben nincs annyi. Viszont csak olyan előzést tudok elképzelni, mint ahogy Hamilton Vettelt megelőzte Barcelonában,a boxból kijövet. Pályán nem hiszem, hogy látnánk előzést,pláne az elejében. Vettel szerintem fejben nincs rendben, így még ha elmenne Hamilton mellett a rajtnál, akkor is ott lenne a nagy feladat... Az elmúlt két futamon két sima Webber győzelem, és ha még ezt is hozzá számoljuk,akkor ezen a három futamon három pole, ezt nehéz lehet megemészteni..
Ha marad ez a tendencia, akkor házibajnokság lesz az idei. Minden elismerésem Hamiltoné, de ahogy én láttam ez a második hely annak köszönhető, hogy Vettel elszúrta az utolsó szektort.. És akkor megint RedBull első sor lenne...
Bocs a hosszúért
Hamiltonnak az elejében van a helye, mindig ott volt, Go McLaren Team
Szerintem Webbert nem lehet holnap megfogni, hacsak... a McLaren-ben nincs annyi. Viszont csak olyan előzést tudok elképzelni, mint ahogy Hamilton Vettelt megelőzte Barcelonában,a boxból kijövet. Pályán nem hiszem, hogy látnánk előzést,pláne az elejében. Vettel szerintem fejben nincs rendben, így még ha elmenne Hamilton mellett a rajtnál, akkor is ott lenne a nagy feladat... Az elmúlt két futamon két sima Webber győzelem, és ha még ezt is hozzá számoljuk,akkor ezen a három futamon három pole, ezt nehéz lehet megemészteni..
Ha marad ez a tendencia, akkor házibajnokság lesz az idei. Minden elismerésem Hamiltoné, de ahogy én láttam ez a második hely annak köszönhető, hogy Vettel elszúrta az utolsó szektort.. És akkor megint RedBull első sor lenne...
Bocs a hosszúért
2010. május 30. 17:50
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
óóó micsoda McLaren kettős siker ismét.
Szép volt,grat Lewis és Jenson.
RedBull csapatnak pedig szeretnék gratulálni, 95-óta nézem az F1-et, de ilyet még nem láttam, hogy csapattársak 1-2-ben a futam vége felé kiteszik egymást. Nekem,McLaren szurkolónak vicces volt
Szép volt,grat Lewis és Jenson.
RedBull csapatnak pedig szeretnék gratulálni, 95-óta nézem az F1-et, de ilyet még nem láttam, hogy csapattársak 1-2-ben a futam vége felé kiteszik egymást. Nekem,McLaren szurkolónak vicces volt
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: