Az elmúlt hetekben központi témának számított a ferrari pilótapárosának kiléte. Vagyis csak az egyik pilóta helyzete volt kétséges. Az, hogy Fernando Alonso munkájára számít a csapat az nem kétséges, de most úgy tűnik, hogy Felipe Massára is szüksége van Stefano Domenicalinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Massa marad!
2010. május 29. 09:48
2010. május 29. 10:48
de ez már 70%-ra igaz hiszen mindenki olyan nyilatkozatokat tesz , hogy Massa marad, s már azt is írták, hogy aláírták a szerződést 2011-re
2010. május 29. 10:49
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
kár, mert Kubika jobb lenne Alonso mellé!
Massa idén semmit sem nyújt...
Massa idén semmit sem nyújt...
2010. május 29. 10:49
sztem marad a ferrarinál, különben is Kubica jól érzi magát a renaultnál és sztem Webber sem menne el egy jó csapattól ahol esélye van a VB címre
2010. május 29. 10:54
Idézet (solya222 @ 2010.05.29. 10:49)
sztem marad a ferrarinál, különben is Kubica jól érzi magát a renaultnál és sztem Webber sem menne el egy jó csapattól ahol esélye van a VB címre
A szerinted, és a valóság az igen két különböző dolog. Na mindegy, nem harcolunk tovább, mert falra hányt borsó. :)
2010. május 29. 10:54
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (solya222 @ 2010.05.29. 10:48)
de ez már 70%-ra igaz hiszen mindenki olyan nyilatkozatokat tesz , hogy Massa marad, s már azt is írták, hogy aláírták a szerződést 2011-re
Emlékszel-e hogy Alonso-ról meddig mondták, hogy neem, nem jön, Kimivel teljesen meg vagyunk elégedve, stb., stb. ... és mi lett..?
Szóval annyi elvárható volna, hogy amíg semmi megbízható forrásból származó információ nincs, addig legalább egy "valószínűleg" szócskát beszúrunk...
2010. május 29. 11:54
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali szerint az olasz alakulat készen áll arra, hogy megújítsa Felipe idén lejáró szerződését.
"Igen, úgy hiszem" - mondta a BBC-nek adott interjúban arra a kérdésre, hogy Felipe marad-e. Mikor megkérdezték, hogy ez biztos-e, egyértelmű igennel felelt.
ezt itt olvashatod!!!!
http://www.f-massa.net/
"Igen, úgy hiszem" - mondta a BBC-nek adott interjúban arra a kérdésre, hogy Felipe marad-e. Mikor megkérdezték, hogy ez biztos-e, egyértelmű igennel felelt.
ezt itt olvashatod!!!!
http://www.f-massa.net/
2010. május 29. 12:03
Ne legyél már ilyen naív! Láttad a szerződést? Hivatalosan megerősítést nyert?
Na, akkor tessék átíratni a cím végén a felkiáltójelet egy kérdőjelre, mert ez így totális dezinformálás.
(Az én tippem a Sauber, de az biztos hogy ha az olaszoktól kikerül, annyi volt a pályafutása mert élcsapatnál nem kap ülést)
Na, akkor tessék átíratni a cím végén a felkiáltójelet egy kérdőjelre, mert ez így totális dezinformálás.
(Az én tippem a Sauber, de az biztos hogy ha az olaszoktól kikerül, annyi volt a pályafutása mert élcsapatnál nem kap ülést)
2010. május 29. 12:42
jajj én most a kis Massa-nak szurkolok... meg amúgy Vettelnek is,de Massa igazán megérdemelné a vb-győzelmet... igen,mostanában nem a legjobb,de azért meg kell érteni,mert hát volt a műtétje...
2010. május 29. 12:51
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Én annak örültem volna, ha Massa marad, Alonso megy és Kubica jön a helyére! Az tuti párosítás lett volna és a két kedvencem egy helyre került volna! De mind1, így is jó...Massát nem nagyon tudom elképzelni más csapatnál
2010. május 29. 13:06
hála istennek:D
mert szerintem a Massa szíve örök Ferreris(: mint Schumi volt(:
de ki tudja lehet máshol többre vihetni:O?!
mert szerintem a Massa szíve örök Ferreris(: mint Schumi volt(:
de ki tudja lehet máshol többre vihetni:O?!
2010. május 29. 14:22
egyetértek enebell...mert Massa és Schumi jó párosítás volt:D:D
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: