Az American Idol 9.szériájának a minap volt a fináléja, ahol Adam nem lépett fel sokak meglepetésére és bánatára. A világhálón alattomos pletykák kezdtek el terjengeni hogy mi lehetett az ok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alattomos támadások Adam ellen !?!?
2010. május 28. 11:49
mégis mi mást vártunk a sajtótól, mint kiforgatott szavakat, meg nem történt interjúkat? Még szerencse, h ott a twitter...
2010. május 28. 11:55
Ez nem meglepő, még a "legbotránymentesebb" sztároknál is kitalálnak pletykákat, nem volt még botránya, akkor majd csinálunk alapon... A bulvársajtó a hazugságokból él, mert a szennylapokat csak így lehet eladni.
2010. május 28. 11:59
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
igen de ezekkel a sztár imidzsét is rontják. Ráadásul Adam esetében azért is durva mert az American Idolt azért több millióan követik Amerikában és Európa országaiban is. szóval egy világ előtt bemocskolják és akik nem olvasták Adam nyilatkozatát mit gondolnak róla? Hogy ennyire felelőtlen és nem törődöm ember? :S és rengeteg külföldi oldalon megtaláltam ellene szóló cikkeket, amiket szintén ki tudja mennyi ember elolvas. no szal értitek =D bár ez nem csak az ő esetében felháborító, hanem bármelyik világsztárról is legyen szó :S
2010. május 28. 12:42
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Ezt rühellem a sajtóban...mindent kitalálnak, hogy népszerűbbek legyenek! Még jó hogy itt van a Twitter! A sértett hírességek itt legalább őszintén elmagyarázhatják a dolgokat az aggódó rajongóknak! Én nagyon szeretem Adam-et! 
Nem a botrányairól híres! Ne próbálják hamis cikkekkel lerombolni a jóhírét!
2010. május 28. 12:50
Idézet (Natyangel @ 2010.05.28. 12:42)
Ezt rühellem a sajtóban...mindent kitalálnak, hogy népszerűbbek legyenek! Még jó hogy itt van a Twitter! A sértett hírességek itt legalább őszintén elmagyarázhatják a dolgokat az aggódó rajongóknak! Én nagyon szeretem Adam-et! 
Nem a botrányairól híres! Ne próbálják hamis cikkekkel lerombolni a jóhírét!
Nem véletlenül hívják a sajtót a negyedik hatalomnak... Tőlük függ, hogy a hírességekről milyen kép fog kialakulni az emberekben. Thalía is egyes magyar szennylapok hazugságainak köszönheti a hazai lenézését és népszerűtlenségét.
2010. május 28. 13:33
Nem értem miért akarják őt mindenképp rossz színben feltüntetni. Fáj nekik, hogy sikeres valaki? Volt sok felesleges tintájuk, papírjuk és a hasukra csaptak és pont Adamről találtak ki ilyen baromságokat.
2010. május 28. 14:06
Idézet (Encsy19 @ 2010.05.28. 13:33)
Nem értem miért akarják őt mindenképp rossz színben feltüntetni. Fáj nekik, hogy sikeres valaki? Volt sok felesleges tintájuk, papírjuk és a hasukra csaptak és pont Adamről találtak ki ilyen baromságokat.
sajnos a sajtó előbb utóbb minden sztárt kinéz magának.
de legalább Adam egyből megtudta magát védeni.
2010. május 28. 14:35
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
ő sem maradhatott ki az újságírói pletykák közül..
2010. május 28. 18:59
|
|
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline
|
sajnos oda jutott a mai világ, hogy minden valóság alap nélkül kitalálnak mindent, nem törődve azzal, hogy ez mennyire megbánthatja, megsértheti az adott személyt. persze a jó dolgokat nem annyira reklámozzák az emberről. és remélem Adam rajongói (akik nem tudnak utánna nézni az igazságnak) tudják, hogy az ilyen cikkek csak kamuk.
2010. május 28. 19:56
nem értem minek kell minden alaptalan dolgot kitalálni Adamről.
2010. május 28. 20:43
Én sem értem miért nem foglalkoznak inkább a tehetségével.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: