A 2010-es Viva Comet férfi jelöltjei nagy vállalkozásra szánták magukat. A napokban földönfutókká vált árvízkárosultakon szerettek volna segíteni, így május 26-án Budapesten a Vörösmarty téren népszerűsítették az 1794-es segélyvonalat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Viva Comet jelölt fiúk felfordulást okoztak!
2010. május 28. 07:14
2010. május 28. 11:30
Idézet (Fuller @ 2010.05.28. 11:29)
Ki az a Kovács Ákos?
Én nem vagyok oda érte, de még én is tudom, hogy kicsoda ő.
2010. május 28. 11:35
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.05.28. 11:30)
Én nem vagyok oda érte, de még én is tudom, hogy kicsoda ő. 
Jaj, most nézem a csatolt sztárokat. Persze, hogy ismerem. Nem tudtam, hogy jelölték, nem is mertem rágondolni.
2010. május 28. 11:36
Idézet (Fuller @ 2010.05.28. 11:35)
Jaj, most nézem a csatolt sztárokat. Persze, hogy ismerem. Nem tudtam, hogy jelölték, nem is mertem rágondolni.
Azt hittem valami új énekes. 
Nincs Comet Ákos jelölés nélkül hát igen.......
2010. május 28. 11:45
Idézet (prézli @ 2010.05.28. 11:45)
Nincs Comet Ákos jelölés nélkül plusz SP nélkül 
Loláról se feledkezz meg, meg az egyslágeres külföldi vendégekről
2010. május 28. 13:49
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
csakhogy eloszlassam a félreértett dolgokat: nem kell fikázni Ákost, amiért szinte mindig jelölik Cometre! először is nem ő dönt erről, ezt már ki is fejtette nem egyszer. sőt még direkt kérte a szervezőket, h hagyják már ki.
Másik dolog meg: jobb lenne a mondanivalójára figyelni és nem mástól hallott baromságok alapján elítélni! Lenne minn elgondolkodnia Magyarországnak azon, hogy ő miről is szól. ráférne a porfészekre, a celebektől agyon tömött országra egy kis kultúra!
Másik dolog meg: jobb lenne a mondanivalójára figyelni és nem mástól hallott baromságok alapján elítélni! Lenne minn elgondolkodnia Magyarországnak azon, hogy ő miről is szól. ráférne a porfészekre, a celebektől agyon tömött országra egy kis kultúra!
2010. május 28. 18:14
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
Sp??? menjen el innen...!!!!! :@ XD
különben sztem inkább Fekete Dávidnak kéne nyernie:)
különben sztem inkább Fekete Dávidnak kéne nyernie:)
2010. május 28. 18:34
Nekem mindegy hogy ki csinálta ezt,a lényeg az hogy jó szándék vezérelte őket,és ez itt a fontos.
2010. május 31. 17:03
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (agnes @ 2010.05.28. 13:49)
csakhogy eloszlassam a félreértett dolgokat: nem kell fikázni Ákost, amiért szinte mindig jelölik Cometre! először is nem ő dönt erről, ezt már ki is fejtette nem egyszer. sőt még direkt kérte a szervezőket, h hagyják már ki.
Nekem nincs bajom Ákossal, sőt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: