Na, váltsunk is, hétvégére van már valami program? Mondjuk, elméletileg esni fog....Remélem amikor szülők elmennek nyaralni tényleg jó idő lesz, elvileg onnantól felmelegedés jön (3.-ától).
OFFtopik
2010. június 25. 23:42
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Hát jó, igazatok van, bár volt egy kis csavar, de ebbe most nem mennék bele. Amúgy egy hölgy volt rám jó hatással, neki köszönhetem, hogy "megváltoztam". Nagyon más volt, mint az addigi barátnőim, elráncigált színházba, mindennap sakkozott velem (ő járt versenyre is régen). Az apja pedig erőltette a tanulást csak sajnos elkövette egy aprócska malőrt és kiraktak (mert náluk laktam). DE EZ megint csak az én hibám
Na, váltsunk is, hétvégére van már valami program? Mondjuk, elméletileg esni fog....Remélem amikor szülők elmennek nyaralni tényleg jó idő lesz, elvileg onnantól felmelegedés jön (3.-ától).
2010. június 25. 23:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.06.25. 22:11)
Köszi, csak most kicsit leálltam vele, mert még meg kell ismernem a wordpress szerkesztését, meg infók sincsenek nagyon... 
De te legalább haladsz.
Egyébként találtam még egy oldalt, viszont valamilyen bemutató oldalt kér.
2010. június 25. 23:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.25. 23:42)
Mondjuk, elméletileg esni fog....Remélem amikor szülők elmennek nyaralni tényleg jó idő lesz, elvileg onnantól felmelegedés jön (3.-ától).
Soha nem találkoztam még olyannal, aki ennyire szerette volna az esőt.
2010. június 25. 23:46
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Én flash-ben csináltam weblapokat régen (főleg abban). 1-2-t pénzért is. Mondjuk már nem sokra emlékszem a programok használatából...Viszont nagyon okos program a Flash, csodákra képes.
Inkább a borús időt szeretem a szelet az eső csak egy velejárója. Nem konkrétan azt szeretem, hanem az esős napok hangulatát
EZ VOLT a legelső Flash lapom, de ez csak félkész volt még itt. Próbaként töltöttem fel ide, hogy lássa akinek kellett. Egy állatkereskedésnek kellett. A végén sokkal jobb volt, de már nem üzemel a lap csak ez a próba verzió itt maradt és már nem emlékszem az FTP jelszavára.
Szerk.: Wáá, de rég is volt. Emlékszem ezt úgy vállaltam el, hogy nem is ismertem a programot és az egész lapot tutorialokból raktam össze
Viszont a végére már megtanultam úgy kb.
Inkább a borús időt szeretem a szelet az eső csak egy velejárója. Nem konkrétan azt szeretem, hanem az esős napok hangulatát
EZ VOLT a legelső Flash lapom, de ez csak félkész volt még itt. Próbaként töltöttem fel ide, hogy lássa akinek kellett. Egy állatkereskedésnek kellett. A végén sokkal jobb volt, de már nem üzemel a lap csak ez a próba verzió itt maradt és már nem emlékszem az FTP jelszavára.
Szerk.: Wáá, de rég is volt. Emlékszem ezt úgy vállaltam el, hogy nem is ismertem a programot és az egész lapot tutorialokból raktam össze
2010. június 25. 23:53
|
|
BessieJung Kook |
|
Jó lenne megtanulni a honlapkészítést, de ezekhez én sügér vagyok.
Fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá. Gondolom ismerni kell különféle kódokat.
BB kódokat ismerem nagyjából, de a többi kínai.
Egyébként szuper a bemutatkozó oldal. Nagyon ügyes vagy.
BB kódokat ismerem nagyjából, de a többi kínai.
Egyébként szuper a bemutatkozó oldal. Nagyon ügyes vagy.
2010. június 25. 23:57
|
|
|
Igen, ezek különféle programnyelveken íródnak, van html, flash, php stb... Mondjuk ennyire nem bonyolult a dolog. Meg nagyon sok olyan program van, ami megkönnyíti a dolgod. Vannak benne, előre elkészített minták és azokból nagyon jól rá lehet jönni. Blogolni kell eleinte, az nagyon jó alapokat ad. Ja és a html a legegyszerűbb ez tény.
Köszi, nem volt ez jó, de mivel első lap volt és a programot se ismertem így büszke voltam rá anno. De tényleg tutorial-okból raktam össze az egészet.
Köszi, nem volt ez jó, de mivel első lap volt és a programot se ismertem így büszke voltam rá anno. De tényleg tutorial-okból raktam össze az egészet.
2010. június 26. 00:05
|
|
|
Tekintve, hogy én már nem sokra emlékszem majd egy jelenleg is aktív weblapkészítő válaszol részletesebben. Viszont egy html lap olyan kódokból áll össze amiket te is ismersz, semmivel se bonyolultabb majd meglátod. Csak rá kell jönni, hogy hogyan is épül fel, de a kódok szinte ugyanazok
Flash már egy picit bonyolultabb, ott egy komolyabb művelethez már algoritmusokat kell megadni és hasonlók, én mondjuk olyat nem tudtam vele.
2010. június 26. 00:06
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.26. 00:05)
Tekintve, hogy én már nem sokra emlékszem majd egy jelenleg is aktív weblapkészítő válaszol részletesebben. Viszont egy html lap olyan kódokból áll össze amiket te is ismersz, semmivel se bonyolultabb majd meglátod. Csak rá kell jönni, hogy hogyan is épül fel, de a kódok szinte ugyanazok
Flash már egy picit bonyolultabb, ott egy komolyabb művelethez már algoritmusokat kell megadni és hasonlók, én mondjuk olyat nem tudtam vele.
Na nekem elég egy egyszerű is.
2010. június 26. 00:10
|
|
|
Ne köszönj semmit, nem válaszoltam
majd kérdezz rá megint, hogy kapj rendes választ is. El Mexicano tudtommal jelenleg is otthon van a témában. Sok sikert előre is, majd meglátod, hogy pikk-pakk ráérzel.
2010. június 26. 01:25
|
|
|
Új avatar?
Jó lett
Én most profilképet csináltam Bessie-nek, bár megbeszéltük, hogy most nem kér csak unatkoztam... Már van egy pár, mondjuk nem nagy szám egyik se, de az első kettő szerintem elég jól sikerült (az volt az utolsó kettő). Katt a képre, mert gif.
Én most profilképet csináltam Bessie-nek, bár megbeszéltük, hogy most nem kér csak unatkoztam... Már van egy pár, mondjuk nem nagy szám egyik se, de az első kettő szerintem elég jól sikerült (az volt az utolsó kettő). Katt a képre, mert gif.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. június 26. 01:26
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.26. 01:25)
Új avatar?
Jó lett
Köszi, bár nem az enyém az érdem, de meg tudtam volna csinálni, értek a Photoshopphoz
Szerk.: Te milyen programot használsz?
2010. június 26. 01:29
|
|
|
Photoshop bár nem vagyok nagy szakértő a témában. Régen sokat használtam, de már nem nagyon emlékszem rá. Gif-ekhez pedig ImageReady-t.
Te mivel csinálod a gif-eket? Photoshop-on belül? Úgy tudom az újabb Photoshop-okban már lehet .gif-et is szerkeszteni.
Szerk.: Ja és köszönöm szépen
Te mivel csinálod a gif-eket? Photoshop-on belül? Úgy tudom az újabb Photoshop-okban már lehet .gif-et is szerkeszteni.
2010. június 26. 01:32
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.26. 01:29)
Photoshop bár nem vagyok nagy szakértő a témában. Régen sokat használtam, de már nem nagyon emlékszem rá. Gif-ekhez pedig ImageReady-t.
Én grafikázáshoz Photoshop CS5-öt használok, a gif készítéshez meg ott a Photoscape
Szerk.: nem tudom hogy lehet-e nem próbáltam, mármint lehet, hogy lehet, de eddig még nem kerestem ilyen funkciót benne..
2010. június 26. 01:35
|
|
bibicsibicookiemonster |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.26. 01:34)
Többen is írták már, hogy azt használják a gif-ekhez, szóval lehet letöltöm most már
Hátha jobb, mint az ImageReady...
Szerintem jó kis program, főleg hogy magyar, mondjuk a Photoshoppom angol, így tökéletesen tudom használni, de ez csak megszokás, tapasztalat kérdése.
2010. június 26. 01:37
|
|
bibicsibicookiemonster |
|
Egy új téma: Te szoktál filmet vágni? Én most éppen youtube-ra töltök fel az Odaátból részleteket, és mostanában sikerült találnom egy ehhez nagyon egyszerű, jó, ingyenes programot, szóval most nagyon örülök ennek
Ha szoktál ilyet csinálni, vagy bármilyen videószerkesztést, akkor Te mit használsz?
2010. június 26. 01:37
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Én is még itt vok, gépezés közben filmet nézek: Féktelenül
bibicsibi iszonyat nagy az avatarod, azon a jeleneten szakadtam..
PS használatban én még csak nagyon az alapokat tudom, mivel csak egyszerűbb hátterek és avatarok készítéséhez vetettem be eddig.
bibicsibi iszonyat nagy az avatarod, azon a jeleneten szakadtam..
PS használatban én még csak nagyon az alapokat tudom, mivel csak egyszerűbb hátterek és avatarok készítéséhez vetettem be eddig.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.