Starity

OFFtopik

336 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. június 23. 14:19 #1401
- törölt felhasználó -    
PuMiToO

nem írom le a win7et, nagyon szeretem, de érzem, hogy jó lesz a linux a sok asztalával meg a sok-sok lehetőséggel.
2010. június 23. 14:24 #1402
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 14:12)
Milyen filmben gondolkozol? Vígjáték vagy valami csöpögős, esetleg elgondolkodtató?

csöpögőset most nem akarok nézni. inkább valami vígjáték illetve horror jöhetne. de a bátyám a legtöbb jó filmünket elvitte magának, így lehet maradok a gépnél, vagy megnézem, hátha valamit itt hagyott laugh.gif
2010. június 23. 14:43 #1403
DinAa
DinAa

StátuszAz a dolgunk, hogy megbékéljünk a múlttal és tanuljunk belőle.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 630
Csatolások: 13
Azonosító: 126246
Idézet (.KT. @ 2010.06.23. 14:11)
komolyan. Újfehértó itt van Szabolcsban, Nyíregyházától 16 km-re smileeee.gif én meg Nyíregy mellett lakom, így innen kb. 22km-re vagy tőlem  biggrin.gif

én is Nyíregytől nem messze, csak én már Hajdú-Bihar megyében biggrin.gif
2010. június 23. 14:45 #1404
- törölt felhasználó -    
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 14:43)
én is Nyíregytől nem messze, csak én már Hajdú-Bihar megyében biggrin.gif

ennyi majdnem közeli embert... cool.gif nem gondoltam volna biggrin.gif biggrin.gif
2010. június 23. 14:50 #1405
- törölt felhasználó -    
Én budapesten lakok,nem tudom milyen messze van az eddig említettektől biggrin.gif
2010. június 23. 14:50 #1406
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Persze-persze, csak én lógok ki a sorból dry.gif jellemző... Szerk.: visszavonom, Angel is budapesti cool.gif

Más: Valaki olvasta már a Kisasszonyok című regényt?
2010. június 23. 14:52 #1407
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 14:50)
Persze-persze, csak én lógok ki a sorból dry.gif jellemző... Szerk.: visszavonom, Angel is budapesti cool.gif 
Más: Valaki olvasta már a Kisasszonyok című regényt?

Igen,én is pesti vagyok biggrin.gif
Am,ezt a regényt nem ismerem sajnos
2010. június 23. 14:54 #1408
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.23. 14:52)
Am,ezt a regényt nem ismerem sajnos

ezt én sem olvastam még, de asszem a Jóbarátokban volt róla szó biggrin.gif
2010. június 23. 14:56 #1409
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Én is a Jóbarátok-ban hallottam róla először, még régen biggrin.gif Viszont utánaolvastam és valóban egy világhírű romantikus regény, főleg a hölgyeknek szól.
2010. június 23. 15:07 #1410
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 14:56)
Én is a Jóbarátok-ban hallottam róla először, még régen biggrin.gif Viszont utánaolvastam és valóban egy világhírű romantikus regény, főleg a hölgyeknek szól.

most én is megnéztem, hogy miről is szól valójában, és szerintem engem nem igazán tudna lekötni, talán anyut smileeee.gif
2010. június 23. 15:26 #1411
RachelWillows
RachelWillows
Meme Ma'am™
Hozzászólás: 1500
Csatolások: 18304
Azonosító: 37583
Sziasztok smileeee.gif

Végre nálunk is kisütött egy kicsit a napocska smileeee.gif Nem mintha bajom lenne az esős idővel (sőt..), csak ilyenkor mindig bealszom _nevet.gif

PuMiToO: megkérdeztem ofőt a vér-/vizeletvizsgálatról; az volt amire gondoltam; csak simán "alkalmassági teszt"
2010. június 23. 15:26 #1412
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

.KT.: Hát, szégyen-nem szégyen, de én férfi létemre épp az imént rendeltem meg smileeee.gif Érdekesnek tűnik...
Annyi könyvet elolvasnék, de valahogy mindig a filmeknél, sorozatoknál maradok, de ma rájöttem, hogy miért... A filmzene miatt!! Az olvasásba engem csak a csönd zavar, de zene mellett nem tudok olvasni. Bele tudom én élni magam egy könyvbe, nem arról van szó csak előbb utóbb zavarni kezd a csend.

Mi finomat esztek/ettetek ebédre?

Szerk.: Szia RachelWillows! Alkalmassági teszt? unsure.gif Érdekes...ha legalább drogteszt lenne vagy ilyesmi, annak több értelme lenne.
2010. június 23. 15:32 #1413
DinAa
DinAa

Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 15:26)
.KT.: Hát, szégyen-nem szégyen, de én férfi létemre épp az imént rendeltem meg smileeee.gif Érdekesnek tűnik...
Annyi könyvet elolvasnék, de valahogy mindig a filmeknél, sorozatoknál maradok, de ma rájöttem, hogy miért... A filmzene miatt!! Az olvasásba engem csak a csönd zavar, de zene mellett nem tudok olvasni. Bele tudom én élni magam egy könyvbe, nem arról van szó csak előbb utóbb zavarni kezd a csend.
Szerk.: Szia RachelWillows! Alkalmassági teszt? unsure.gif Érdekes...ha legalább drogteszt lenne vagy ilyesmi, annak több értelme lenne.

én is szeretek könyveket olvasni biggrin.gif nekem viszont az a baj hogy venni nem nagyon veszek és az a könyvtár amibe én járok az lassan kifogy azokból a könyvekből amiket még nem olvastam biggrin.gif lassan el kellene látogatnom már a debrecenibe biggrin.gif
amúgy én még nem ettem semmit ebédre biggrin.gif még csak reggeliztem biggrin.gif
2010. június 23. 15:33 #1414
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Én imádom a filmeket, sorozatokat, de egy jó könyvnek nincsen párja. Én például sokszor jártam úgy, hogy már a vége felé tartottam, és annyira izgalmas volt, hogy nem bírtam letenni a könyvet. Olyankor az sem számít, hogy a szemem majd' kifolyik, majd' bekómálok, egyszerűen tudnom kell a végét. (Volt, hogy délután elkezdtem olvasni, és hajnal 4-ig olvastam, míg vége nem lett a könyvnek. biggrin.gif)

Bevallom még nem ebédeltem, nem reggeliztem. blush.gif Viszont azt tudom, hogy ha eszek, az lecsó lesz. biggrin.gif
2010. június 23. 15:35 #1415
- törölt felhasználó -    

szerintem egyáltalán nem szégyen, sőt, plusz pont, hogy egy férfi olvas smileeee.gif
amikor olvasok, a csönd nem mindig zavar, ha nagyon belemerülök, akkor meg észre se veszem biggrin.gif
én még nem ebédeltem, csak reggeliztem, de azt dél körül laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. június 23. 15:41 #1416
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

DinAa: Antikváriumban érdemes könyveket venni szerintem. Nagyon olcsó és relatíve jó állapotban vannak a könyvek, nem is kevés. Persze, értelemszerűen inkább régiek.

Bessie: Nagyon irigyellek téged/titeket. Engem valahogy jobban lekötnek a filmek a már említett csend miatt. Én elaludni se tudok úgy, hogy nem megy a TV, még zenével se igazán. Meg, én mindig azt veszem észre miközben olvasok, hogy elkalandoznak a gondolataim smileeee.gif és már 10 perce azt se tudom miről olvastam. Mondjuk ez nem minden könyvnél fordul elő, legutóbb a Psycho-t kezdtem el, ott nem volt ilyen, de nem olvastam közel sem végig, mert megvettük a nagy TV-t laugh.gif

A filmekbe viszont szvsz én elképesztően bele tudom élni magam. Például amikor nagyon tetszik egy film és csókjelent van benne akaratlanul is megdöntöm a fejem laugh.gif Mindig csak utólag veszem észre... meg az is elő szokott fordulni, hogy akaratlanul megindulok a TV felé, ha nagyon tetszik egy film és a végén azt veszem észre, hogy a TV előtt guggolok _nevet.gif Mondjuk ez csak érzelmes filmeknél szokott lenni!
2010. június 23. 15:50 #1417
RachelWillows
RachelWillows
Meme Ma'am™
Hozzászólás: 1500
Csatolások: 18304
Azonosító: 37583

Olvasásnál engem is zavar a csend, ezért én mindig zene mellett olvasok; van olyan is, amikor egy bizonyos albumot hallgatok olvasás közben (olyat amit máskor nem nagyon hallgatok) és nagyon érdekes, de volt olyan amikor fél évvel később "elővettem", és rengeteg minden felrémlett a könyvből.. laugh.gif

Egyébként könyvet általában úgy szoktam olvasni, hogy nekiülök, és amíg ki nem olvastam nem teszem le (kivéve utazás közben)

Azt hiszem ilyen májfunkciókat, meg hasonlókat néznek; van egy osztálytársam, akinek így derült ki, hogy valami gáz van a májával, szóval azért valamennyi értelme van.. unsure.gif

Szerk.: egyébként, mivel nem rég keltem, még nem jutottam az evésig, bár már kezdek éhes lenni; de azt hiszem mára szilvás gombóc van biggrin.gif
2010. június 23. 15:58 #1418
DinAa
DinAa

Idézet (Bessie @ 2010.06.23. 15:33)
Én imádom a filmeket, sorozatokat, de egy jó könyvnek nincsen párja. Én például sokszor jártam úgy, hogy már a vége felé tartottam, és annyira izgalmas volt, hogy nem bírtam letenni a könyvet. Olyankor az sem számít, hogy a szemem majd' kifolyik, majd' bekómálok, egyszerűen tudnom kell a végét. (Volt, hogy délután elkezdtem olvasni, és hajnal 4-ig olvastam, míg vége nem lett a könyvnek. biggrin.gif)
Bevallom még nem ebédeltem, nem reggeliztem.  blush.gif Viszont azt tudom, hogy ha eszek, az lecsó lesz. biggrin.gif

ilyen nekem is volt sokszor biggrin.gif még suliidőben is képes voltam olvasni hajnali 2-3ig amíg vége nem lett a könyvnek biggrin.gif másnap meg persze tiszta kómás fejem volt laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: RachelWillows
2010. június 23. 16:01 #1419
DinAa
DinAa

Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 15:41)
DinAa: Antikváriumban érdemes könyveket venni szerintem. Nagyon olcsó és relatíve jó állapotban vannak a könyvek, nem is kevés. Persze, értelemszerűen inkább régiek.

ott már vettem párat biggrin.gif csak azokkal az a gond hogy jobban szeretem azokat a könyveket amik nemrég játszódtak biggrin.gif de volt olyan hogy ott vettem és nagyon tetszett ahhoz képest hogy régi smileeee.gif
2010. június 23. 16:03 #1420
heni10400
heni10400
visszatérő vendég
Hozzászólás: 296
Csatolások: 453
Azonosító: 73966
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 15:58)
ilyen nekem is volt sokszor biggrin.gif még suliidőben is képes voltam olvasni hajnali 2-3ig amíg vége nem lett a könyvnek biggrin.gif másnap meg persze tiszta kómás fejem volt laugh.gif

Ismerős biggrin.gif Én úgy szoktam, hogy a kedvenc könyveimet nyáron mindig újra olvasom pl. Harry Potter szépen egymás után és utána majd megint következő nyáron van olyan könyv amit sosem tudok megunni ilyen pl a HP teljesen mindegy, hogy már 1000x olvastam.. smileeee.gif Bár most Coleho könyvén kéne már végre átrágnom magam de ez a könyv olyan uncsi nekem pedig a szerző előszava alapján többet vártam mellow.gif
336 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!