PuMiToO
nem írom le a win7et, nagyon szeretem, de érzem, hogy jó lesz a linux a sok asztalával meg a sok-sok lehetőséggel.
OFFtopik
2010. június 23. 14:19
2010. június 23. 14:24
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 14:12)
Milyen filmben gondolkozol? Vígjáték vagy valami csöpögős, esetleg elgondolkodtató?
csöpögőset most nem akarok nézni. inkább valami vígjáték illetve horror jöhetne. de a bátyám a legtöbb jó filmünket elvitte magának, így lehet maradok a gépnél, vagy megnézem, hátha valamit itt hagyott
2010. június 23. 14:43
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (.KT. @ 2010.06.23. 14:11)
komolyan. Újfehértó itt van Szabolcsban, Nyíregyházától 16 km-re
én meg Nyíregy mellett lakom, így innen kb. 22km-re vagy tőlem 
én is Nyíregytől nem messze, csak én már Hajdú-Bihar megyében
2010. június 23. 14:45
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 14:43)
én is Nyíregytől nem messze, csak én már Hajdú-Bihar megyében 
ennyi majdnem közeli embert...
2010. június 23. 14:50
Én budapesten lakok,nem tudom milyen messze van az eddig említettektől
2010. június 23. 14:52
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 14:50)
Persze-persze, csak én lógok ki a sorból
jellemző... Szerk.: visszavonom, Angel is budapesti
Más: Valaki olvasta már a Kisasszonyok című regényt?
Más: Valaki olvasta már a Kisasszonyok című regényt?
Igen,én is pesti vagyok
Am,ezt a regényt nem ismerem sajnos
2010. június 23. 14:54
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.23. 14:52)
Am,ezt a regényt nem ismerem sajnos
ezt én sem olvastam még, de asszem a Jóbarátokban volt róla szó
2010. június 23. 15:07
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 14:56)
Én is a Jóbarátok-ban hallottam róla először, még régen
Viszont utánaolvastam és valóban egy világhírű romantikus regény, főleg a hölgyeknek szól.
most én is megnéztem, hogy miről is szól valójában, és szerintem engem nem igazán tudna lekötni, talán anyut
2010. június 23. 15:26
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Sziasztok
Végre nálunk is kisütött egy kicsit a napocska
Nem mintha bajom lenne az esős idővel (sőt..), csak ilyenkor mindig bealszom
PuMiToO: megkérdeztem ofőt a vér-/vizeletvizsgálatról; az volt amire gondoltam; csak simán "alkalmassági teszt"
Végre nálunk is kisütött egy kicsit a napocska
PuMiToO: megkérdeztem ofőt a vér-/vizeletvizsgálatról; az volt amire gondoltam; csak simán "alkalmassági teszt"
2010. június 23. 15:26
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
.KT.: Hát, szégyen-nem szégyen, de én férfi létemre épp az imént rendeltem meg
Érdekesnek tűnik...
Annyi könyvet elolvasnék, de valahogy mindig a filmeknél, sorozatoknál maradok, de ma rájöttem, hogy miért... A filmzene miatt!! Az olvasásba engem csak a csönd zavar, de zene mellett nem tudok olvasni. Bele tudom én élni magam egy könyvbe, nem arról van szó csak előbb utóbb zavarni kezd a csend.
Mi finomat esztek/ettetek ebédre?
Szerk.: Szia RachelWillows! Alkalmassági teszt?
Érdekes...ha legalább drogteszt lenne vagy ilyesmi, annak több értelme lenne.
Annyi könyvet elolvasnék, de valahogy mindig a filmeknél, sorozatoknál maradok, de ma rájöttem, hogy miért... A filmzene miatt!! Az olvasásba engem csak a csönd zavar, de zene mellett nem tudok olvasni. Bele tudom én élni magam egy könyvbe, nem arról van szó csak előbb utóbb zavarni kezd a csend.
2010. június 23. 15:32
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 15:26)
Érdekesnek tűnik...
én is szeretek könyveket olvasni
amúgy én még nem ettem semmit ebédre
2010. június 23. 15:33
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én imádom a filmeket, sorozatokat, de egy jó könyvnek nincsen párja. Én például sokszor jártam úgy, hogy már a vége felé tartottam, és annyira izgalmas volt, hogy nem bírtam letenni a könyvet. Olyankor az sem számít, hogy a szemem majd' kifolyik, majd' bekómálok, egyszerűen tudnom kell a végét. (Volt, hogy délután elkezdtem olvasni, és hajnal 4-ig olvastam, míg vége nem lett a könyvnek.
)
Bevallom még nem ebédeltem, nem reggeliztem.
Viszont azt tudom, hogy ha eszek, az lecsó lesz.
2010. június 23. 15:35
Érdekesnek tűnik...
szerintem egyáltalán nem szégyen, sőt, plusz pont, hogy egy férfi olvas
amikor olvasok, a csönd nem mindig zavar, ha nagyon belemerülök, akkor meg észre se veszem
én még nem ebédeltem, csak reggeliztem, de azt dél körül
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. június 23. 15:41
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
DinAa: Antikváriumban érdemes könyveket venni szerintem. Nagyon olcsó és relatíve jó állapotban vannak a könyvek, nem is kevés. Persze, értelemszerűen inkább régiek.
Bessie: Nagyon irigyellek téged/titeket. Engem valahogy jobban lekötnek a filmek a már említett csend miatt. Én elaludni se tudok úgy, hogy nem megy a TV, még zenével se igazán. Meg, én mindig azt veszem észre miközben olvasok, hogy elkalandoznak a gondolataim
és már 10 perce azt se tudom miről olvastam. Mondjuk ez nem minden könyvnél fordul elő, legutóbb a Psycho-t kezdtem el, ott nem volt ilyen, de nem olvastam közel sem végig, mert megvettük a nagy TV-t
A filmekbe viszont szvsz én elképesztően bele tudom élni magam. Például amikor nagyon tetszik egy film és csókjelent van benne akaratlanul is megdöntöm a fejem
Mindig csak utólag veszem észre... meg az is elő szokott fordulni, hogy akaratlanul megindulok a TV felé, ha nagyon tetszik egy film és a végén azt veszem észre, hogy a TV előtt guggolok
Mondjuk ez csak érzelmes filmeknél szokott lenni!
Bessie: Nagyon irigyellek téged/titeket. Engem valahogy jobban lekötnek a filmek a már említett csend miatt. Én elaludni se tudok úgy, hogy nem megy a TV, még zenével se igazán. Meg, én mindig azt veszem észre miközben olvasok, hogy elkalandoznak a gondolataim
A filmekbe viszont szvsz én elképesztően bele tudom élni magam. Például amikor nagyon tetszik egy film és csókjelent van benne akaratlanul is megdöntöm a fejem
2010. június 23. 15:50
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Érdekesnek tűnik...
Olvasásnál engem is zavar a csend, ezért én mindig zene mellett olvasok; van olyan is, amikor egy bizonyos albumot hallgatok olvasás közben (olyat amit máskor nem nagyon hallgatok) és nagyon érdekes, de volt olyan amikor fél évvel később "elővettem", és rengeteg minden felrémlett a könyvből..
Egyébként könyvet általában úgy szoktam olvasni, hogy nekiülök, és amíg ki nem olvastam nem teszem le (kivéve utazás közben)
Azt hiszem ilyen májfunkciókat, meg hasonlókat néznek; van egy osztálytársam, akinek így derült ki, hogy valami gáz van a májával, szóval azért valamennyi értelme van..
Szerk.: egyébként, mivel nem rég keltem, még nem jutottam az evésig, bár már kezdek éhes lenni; de azt hiszem mára szilvás gombóc van
2010. június 23. 15:58
|
|
DinAa |
|
Idézet (Bessie @ 2010.06.23. 15:33)
Én imádom a filmeket, sorozatokat, de egy jó könyvnek nincsen párja. Én például sokszor jártam úgy, hogy már a vége felé tartottam, és annyira izgalmas volt, hogy nem bírtam letenni a könyvet. Olyankor az sem számít, hogy a szemem majd' kifolyik, majd' bekómálok, egyszerűen tudnom kell a végét. (Volt, hogy délután elkezdtem olvasni, és hajnal 4-ig olvastam, míg vége nem lett a könyvnek.
)
Viszont azt tudom, hogy ha eszek, az lecsó lesz. 
ilyen nekem is volt sokszor
1 felhasználónak tetszik:
RachelWillows
2010. június 23. 16:01
|
|
DinAa |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.23. 15:41)
DinAa: Antikváriumban érdemes könyveket venni szerintem. Nagyon olcsó és relatíve jó állapotban vannak a könyvek, nem is kevés. Persze, értelemszerűen inkább régiek.
ott már vettem párat
2010. június 23. 16:03
|
|
heni10400visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.12. Hozzászólás: 296 Csatolások: 453 Azonosító: 73966 offline
|
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 15:58)
ilyen nekem is volt sokszor
még suliidőben is képes voltam olvasni hajnali 2-3ig amíg vége nem lett a könyvnek
másnap meg persze tiszta kómás fejem volt 
Ismerős
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.