Starity

OFFtopik

336 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. június 19. 22:58 #1141
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.19. 22:52)
Lehet, hogy túl sok horrorfilmet néztél?  wink.gif

mindenki ezt kérdezi tőlem, hogy nem nézek én túl sok horrorfilmet, pedig nem nézek horrort, max. akkor ha a párom éjjel horrort néz én meg mit ad Isten pont akkor ébredek fel mindig. Ill. akkor sem nézem, de már a hangok is ijesztőek fear.gif
2010. június 19. 22:59 #1142
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Idézet (Bessie @ 2010.06.19. 22:57)
Én szeretem a sötétet. Nem félek tőle. biggrin.gif 
Itt vagyok én, csak közben filmet másolok, és keresek, de mindig be-be nézek. Big Sister mindent lát.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Én is így vagyok a dologgal, viszont éjszaka az erdőben (főleg egyedül) olyan szinten félek néha... Főleg, ha nagyon bent vagyok...
2010. június 19. 22:59 #1143
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.19. 22:53)
Az a vicces, hogy a sok drogos még fizet is azért, hogy ilyeneket lásson laugh.gif Amúgy (csak tipp), szerintem az agyad csap be. Érdekes egy gépezet az emberi test és bizony az agy a központ. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy szellem témában nem kicsit vagyok cinikus, szóval elfogultként mondom, amit mondok smileeee.gif Én úgy gondolom, hogy mindig mindenre van tudományos magyarázat. Nem is hiszek a teremtésben, én több értelmet látok az evolúcióban. Mondjuk jelen esetben ez rossz példa, csak éreztetni akartam a cinizmusom a témában laugh.gif 
Amúgy nem rád utaltam az előbb, hogy nem értem a sötétben félést, azt hittem, hogy te is a sötéttől félsz meghajolo.gif

Én a lélekvándorlásban hiszek, és abban is, hogy a tudat nem az agyban van. Ugyanis számos, egyelőre tudományosan nem magyarázható jelenség megmagyarázható lenne ezzel. Mint pl. az, amikor az egypetéjű ikrek megérzik, ha az ikertestvérükkel történt valami. Vagy a legtöbb fóbiajellegű "betegség". Én mióta az eszemet tudom, iszonyodom a pókhálótól, amikor egy teljesen ártalmatlan valami. Mi más lehetne az oka, mint valamilyen esemény az előző életemben, amiről nem tudok?
2010. június 19. 22:59 #1144
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:54)
Remélem a legjobbakat neked  smileeee.gif  Remélem én is, ha nem, majd elmegyek dokihoz, mondjon valamit, legalábbis ha tud, sokszor mennem el emberek ilyen bajjal, és mondanak rá mindent az orvosok, közben teljesen más a gond.. persze tisztelet a kivételnek.

Remélem neked normálisabb az orvosod, mint az enyém. dry.gif
Nekem általánosban kezdődtek ezek a dolgok, hogy éjféltől korábban nem bírtam elaludni. Erre a doki altatót írt fel. dry.gif Le voltam tudva. blink.gif
2010. június 19. 23:02 #1145
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:54)
Remélem a legjobbakat neked  smileeee.gif  Remélem én is, ha nem, majd elmegyek dokihoz, mondjon valamit, legalábbis ha tud, sokszor mennem el emberek ilyen bajjal, és mondanak rá mindent az orvosok, közben teljesen más a gond.. persze tisztelet a kivételnek.

köszi szépen, tényleg nagyon aranyos vagy smileeee.gif blush.gif
szerintem is el kéne menned ha nem javul a helyzet, nehogy rosszabb legyen (persze ez csak az én véleményem blush.gif nem akarok ám én beleszólni smileeee.gif )
2010. június 19. 23:02 #1146
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Bessie @ 2010.06.19. 22:59)
Remélem neked normálisabb az orvosod, mint az enyém.  dry.gif 
Nekem általánosban kezdődtek ezek a dolgok, hogy éjféltől korábban nem bírtam elaludni. Erre a doki altatót írt fel.  dry.gif Le voltam tudva.  blink.gif

Na igen, a másik, mikor hamar túl akar lenni az illetőn, gyorsba felír neki valamilyen gyógyszert, aztán majd gyógyszerfüggőséggel viszontláthatja 10 év múlva. dry.gif (persze sok a kivétel, de ilyen is megesik,amennyire én tudom)

Szerk.: Hanita, köszi a tanácsot, egyátalán nem beleszólás, valószínűleg el fogok menni, még szeptember előtt. smileeee.gif
2010. június 19. 23:02 #1147
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Sziasztok!
Így este benézek én is, bár elkezdtem most az Aliast és tisztára izgalmatos w00t.gif

A sötétben és a sötéttől is félek, de azért nálam nem olyan súlyos. Kiskoromban szinte csak rémálmaim voltak, szóval álmodni nem nagyon szeretek. unsure.gif laugh.gif Nem egyszer előfordult, hogy többször is "felébredtem" és még mindig álmodtam, na hát akkor rendesen kibuktam, hogy mikor lesz már vége... az a gáz, hogy nálam ez annyira súlyos volt, hogy már gyakoroltam, hogyan tudnék úgymond felülkerekedni az álmomban: például ha valami rosszat álmodtam vagy csaj sejtettem, hogy baj lesz, általában már tisztában voltam azzal, hogy álmodom és megkarmoltam vagy csíptem magam közben, hogy felébredjek.
De olyan is volt, hogy szimplán rosszul feküdtem, ami kihatott az álmomra: az volt benne, hogy meglőnek és mikor felriadtam, pont ott fájt, de csak azért, mert hülye pózt vettem fel biggrin.gif
Mondjuk vicces, értelmetlen álmaim is szoktak lenni, olyankor arra ébredek, hogy röhögök mint a hülye és nem tudom, hogy min... rohog.gif

Én is hiszek a szellemekben meg az ilyen dolgokban én is láttam már, sőt valami szörnnyel is találkoztam... ohmy.gif
2010. június 19. 23:04 #1148
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:57)
Nálunk még a régi TV recsegett, meg néha koppant egyet, anyum azt mondta hogy hűl ki, de én úgy féltem, hogy bebújtam a takaró alá mindig...  Na jó, megjegyzem, ez 5-6 évvel ezelőtt történt biggrin.gif

ez ismerős, nálunk párom monitora szokta ezt művelni kikapcsolás után még akár 2-3 óra múlva is

Bessie te haláli egy csaj vagy _nevet.gif
2010. június 19. 23:05 #1149
- törölt felhasználó -    
Ez a téma megfogott. smileeee.gif Én soha nem tudtam világosban aludni,csak sötétben ment. Volt is belőle baj, míg a húgommal voltam egy szobában, mert neki meg fény kellett.
Amúgy kiskoromban nekem olyan volt, hogy felébredtem az éjszaka közepén és ha nézelődtem piros meg zöld "szikrákat" láttam kijönni az egyik sarokból. Rémálmaim nem igazán voltak, csak 1-2 visszatérő pl.: aquaparkban csúszdázom olyan csőcsúszdában, bezárul az alja és ami víz folyik benne abban megfulladok.
2010. június 19. 23:07 #1150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.06.19. 22:59)
Remélem neked normálisabb az orvosod, mint az enyém.  dry.gif 
Nekem általánosban kezdődtek ezek a dolgok, hogy éjféltől korábban nem bírtam elaludni. Erre a doki altatót írt fel.  dry.gif Le voltam tudva.  blink.gif

No comment...
Az én dokim meg mindent a stresszre fog nálam (mondjuk lehet benne igazság, mert eléggé ideges típus vagyok)
2010. június 19. 23:07 #1151
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Wáá, annyi mindenre reagálnék, de kell vinnem kutyut.

Christo: Álmokat valóban lehet irányítani, teljes könyvek szólnak erről. Mind a misztikum, mind a tudomány oldaláról kap az ember tippeket, magyarázatokat.

Na, mindjárt jövök.
2010. június 19. 23:08 #1152
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 23:02)
Na igen, a másik, mikor hamar túl akar lenni az illetőn, gyorsba felír neki valamilyen gyógyszert, aztán majd gyógyszerfüggőséggel viszontláthatja 10 év múlva. dry.gif  (persze sok a  kivétel, de ilyen is megesik,amennyire én tudom)
Szerk.: Hanita, köszi a tanácsot, egyátalán nem beleszólás, valószínűleg el fogok menni, még szeptember előtt.  smileeee.gif

Jól van, én is kívánom neked a legjobbakat.
Majd írd meg ha még itt leszünk akkor, hogy mit mondott a doki.
2010. június 19. 23:09 #1153
- törölt felhasználó -    
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 23:07)
No comment...
Az én dokim meg mindent a stresszre fog nálam (mondjuk lehet benne igazság, mert eléggé ideges típus vagyok)

Lehet, hogy neked segítene a Pránanadi 1-es tanfolyam. Én is elvégeztem a tesóm unszolására, aki ennek mestere, sok igazság van benne, bár sok dologkban kételkedem is. Akit érdekel: www.prananadi.hu
2010. június 19. 23:09 #1154
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (Linnéa @ 2010.06.19. 23:05)
Ez a téma megfogott. smileeee.gif Én soha nem tudtam világosban aludni,csak sötétben ment. Volt is belőle baj, míg a húgommal voltam egy szobában, mert neki meg fény kellett.
Amúgy kiskoromban nekem olyan volt, hogy felébredtem az éjszaka közepén és ha nézelődtem piros meg zöld "szikrákat" láttam kijönni az egyik sarokból. Rémálmaim nem igazán voltak, csak 1-2 visszatérő pl.: aquaparkban csúszdázom olyan csőcsúszdában, bezárul az alja és ami víz folyik benne abban megfulladok.

Én a megfulladós álmoktól,és magától a megfulladástól nagyon félek, nem tudom miért.. Egyszer azt álmodtam, hogy egy sziklánál buszok állnak, és tenger is van ott, a buszvezetők azzal szórakoznak, hogy bemennek a busszal a vízbe, és mielőtt elsüllyedne a busz, valahogy kivezetnek, és az egyik nem tudott kijönni, és elmerült a busz, az ember meg ott kiáltozott a buszban... Nagyon rossz álom volt, habár nem volt félelmetes, utána napokig nyomasztott ez az álom, nem is olyan rég volt, egy hete talán..
2010. június 19. 23:09 #1155
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 23:02)
Na igen, a másik, mikor hamar túl akar lenni az illetőn, gyorsba felír neki valamilyen gyógyszert, aztán majd gyógyszerfüggőséggel viszontláthatja 10 év múlva. dry.gif  (persze sok a  kivétel, de ilyen is megesik,amennyire én tudom)

Pontosan. A dokikat mit érdekli? Szakközépben sokat idegeskedtem, és ez kihatott a szívemre. Kivizsgáltak írtak egy csomó gyógyszert - nyugtatót is. Legdurvább az volt, hogy olyan erős gyógyszert kaptam, amit fiataloknak nem ajánlottak. Olyan durván kikészültem tőlük, hogy öngyilkossági gondolataim voltak, tiszta depressziós lettem. Ha nem szokok le magamtól a gyógyszerről a mai napig írnák ugyanúgy fel. mad.gif

A másik: szintén elmentem dokihoz mellkas fájdalommal. Gyógyszert írt, nem hatott semmit. Barátnőm szólt, hogy kérjek beutalót a tüdőgyógyászatra, mert tutira tüdőgyulladásom volt. Anya ment fel, és kért, mert én nem bírtam felmenni. És tényleg tüdőgyulladásom volt. Ennyit erről. Elmondtam neki mindent hol fáj, hogyan, gyógyszerrel letudott. reklamalo.gif

Szerencsére az a nő már elment, azóta normális dokit kaptunk. biggrin.gif
2010. június 19. 23:13 #1156
- törölt felhasználó -    
Néha tényleg nemsok értelme van dokihoz menni
2010. június 19. 23:15 #1157
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2010.06.19. 23:02)
De olyan is volt, hogy szimplán rosszul feküdtem, ami kihatott az álmomra: az volt benne, hogy meglőnek és mikor felriadtam, pont ott fájt, de csak azért, mert hülye pózt vettem fel biggrin.gif 
Mondjuk vicces, értelmetlen álmaim is szoktak lenni, olyankor arra ébredek, hogy röhögök mint a hülye és nem tudom, hogy min... rohog.gif 
Én is hiszek a szellemekben meg az ilyen dolgokban én is láttam már, sőt valami szörnnyel is találkoztam... ohmy.gif

Na így késő estére mindenki megérkezik?

Ilyen, vagyis hasonló nálam is szokott lenni. Mivel nekem alapból is mindig fáj a hátam van amikor azt álmodom, hogy hátbaszúrnak egy nagy késsel, vagy a méhék csípik agyon. Volt, hogy álmomban üvegszilánkdarabok voltak a számban: gondolom ez abból kifolyólag, hogy kiskoromban ivás közben ráharaptam a pohárra ami eltört és a szilánkok a számban maradtak. Szerencsére nem történt baj, de néha ez visszatér álom formájában.
Én röhögni még nem röhögtem álmomban de sírni viszont már sírtam.
2010. június 19. 23:16 #1158
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.06.19. 23:13)
Néha tényleg nemsok értelme van dokihoz menni

Nálunk a fül-orr-gégész olyan, hogy elmondatja hogy mi bajom van (szülővel is gyerekkel is), aztán fél óráig korholja az anyámat hogy : Anyuka-anyuka ennek a gyereknek bizony...
2010. június 19. 23:16 #1159
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.19. 22:59)
Én is így vagyok a dologgal, viszont éjszaka az erdőben (főleg egyedül) olyan szinten félek néha... Főleg, ha nagyon bent vagyok...

Egyszerű, ne menj este az erdőbe. biggrin.gif
Én egy csendes utcában lakom, és az állatok (vaddisznó, főleg az őzek, de láttam már rókát messze) ide merészkednek a közelbe. (Házunkkal szemben egy fenyővel, bokrokkal, fákkal dúsított hegy áll) Volt, hogy este hallom a vaddisznókat hogy túrják a földet. biggrin.gif Ha este kell hazajönni mindig imádkozom, hogy össze ne fussak eggyel, mert ott halnék meg. _nevet.gif

Az őzikéket viszont imádom. Istenem de szépek! Láttam már fehér őzet is!! wub.gif

Hanita az álomfejtés az nagyon érdekes téma. w00t.gif Van pár könyvem ezzel a témával kapcsolatban.
2010. június 19. 23:17 #1160
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (Bessie @ 2010.06.19. 23:09)
Pontosan. A dokikat mit érdekli? Szakközépben sokat idegeskedtem, és ez kihatott a szívemre. Kivizsgáltak írtak egy csomó gyógyszert - nyugtatót is. Legdurvább az volt, hogy olyan erős gyógyszert kaptam, amit fiataloknak nem ajánlottak. Olyan durván kikészültem tőlük, hogy öngyilkossági gondolataim voltak, tiszta depressziós lettem. Ha nem szokok le magamtól a gyógyszerről a mai napig írnák ugyanúgy fel.  mad.gif 
A másik: szintén elmentem dokihoz mellkas fájdalommal. Gyógyszert írt, nem hatott semmit. Barátnőm szólt, hogy kérjek beutalót a tüdőgyógyászatra, mert tutira tüdőgyulladásom volt. Anya ment fel, és kért, mert én nem bírtam felmenni. És tényleg tüdőgyulladásom volt. Ennyit erről. Elmondtam neki mindent hol fáj, hogyan, gyógyszerrel letudott.  reklamalo.gif 
Szerencsére az a nő már elment, azóta normális dokit kaptunk.  biggrin.gif

Na igen, az ilyeneket nem kellene szakmába engedni, még rosszabb is történhetett volna, ha nem mész el, és akkor mi miatt..? Ennyit ér az orvosi diplomája, legalábbis ennyi tudás jutott neki... dry.gif Nálunk az a legjobb mikor orvos minden évben elmondja nekem hogy gerincferdülésem meg lúdtalpam van. Elmegyünk másik dokihoz, hogy jó, oké, akkor már egy rendes véleményt is kérjünk, és kiderül, hogy semmi bajom. Elmentünk még egy ilyen orvosi központba ahol van szemészet,ortopédia, minden ilyesmi, és ott is mondták, hogy semmi bajom. De ezt már nem egyszer mondtam el az iskolaorvosnak, de Ő akkor is minden évben elmondja, hogy ez és ez a bajom... rohog.gif
336 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!