Idézet (El Mexicano @ 2010.06.19. 22:47)
Nem tudnám nekem megmondani, én sem tartom normális dolognak, de tényleg így van. De ez még hagyján, mióta a családi házban lakunk, néha érdekes látomásaim vannak a sötétben, és nem tudom, hogy álmodom őket, vagy tényleg látom. Szerintem ebben a házban van valami. Pl. éjjel kinyitom a szemem és egy füstöt látok felszállni, de aztán felkapcsolom a villanyt és természtesen nincs semmi. És ilyenek nem voltak a régi lakásban. Lassan én is kezdek hinni a szellemekben és a babonákban.

Az a vicces, hogy a sok drogos még fizet is azért, hogy ilyeneket lásson 
Amúgy (csak tipp), szerintem az agyad csap be. Érdekes egy gépezet az emberi test és bizony az agy a központ. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy szellem témában nem kicsit vagyok cinikus, szóval elfogultként mondom, amit mondok

Én úgy gondolom, hogy mindig mindenre van tudományos magyarázat. Nem is hiszek a teremtésben, én több értelmet látok az evolúcióban. Mondjuk jelen esetben ez rossz példa, csak éreztetni akartam a cinizmusom a témában
Amúgy nem rád utaltam az előbb, hogy nem értem a sötétben félést, azt hittem, hogy te is a sötéttől félsz