Starity

OFFtopik

336 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. június 19. 22:34 #1121
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.19. 22:30)
Nekem sajnos muszáj lenne mindig legalább 8 órát aludni, mert egyébként nem alszom ki magam... csak ezt hétközben lehetetlen. sad.gif

Igen, hét közben nem nagyon lehet, én a hosszabb alvásokra a hétvégét tartogatom, bár nekem akkor se sikerül igazán.. dry.gif
2010. június 19. 22:36 #1122
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:32)
Jó neked, nálam egész nap szokott tartani sad.gif  még étvágyam sincs olyankor, pedig hányingerem az nem szokott lenni.

Uh, az tényleg nagyon rossz lehet sad.gif És te ha alszol délután utána jobban alszol éjszaka? Mert én nem mindig, de van olyan, hogy igen, és akkor viszonylag több ideig is alszok smileeee.gif
2010. június 19. 22:36 #1123
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:34)
Igen, hét közben nem nagyon lehet, én a hosszabb alvásokra a hétvégét tartogatom, bár nekem akkor se sikerül igazán.. dry.gif

Pedig most hétvége van, akkor irány aludni _nevet.gif
2010. június 19. 22:38 #1124
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:36)
Pedig most hétvége van, akkor irány aludni _nevet.gif

Én nyáron nem nézem a napokat, nekem egész nyár egy hosssszzzúú hétvége biggrin.gif biggrin.gif
2010. június 19. 22:39 #1125
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:36)
Uh, az tényleg nagyon rossz lehet  sad.gif  És te ha alszol délután utána jobban alszol éjszaka? Mert én nem mindig, de van olyan, hogy igen, és akkor viszonylag több ideig is alszok  smileeee.gif

Sajnos nem, ha délután alszom egy fél órát (mert akkor sem tudok többet) akkor sem alszom jobban éjszaka sad.gif Igen ritka az amikor este 10 órakor elalszom de ha így is van akkor meg hajnali 4-5 óra fele megébredek és már nem tudok visszaaludni.

Viszont nekem ezzel a problémával jövő hónapban mennem kell a menthalhygienes gondozóba. sad.gif Mondjuk más miatt is, de ez is közrejátszik.
2010. június 19. 22:40 #1126
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:38)
Én nyáron nem nézem a napokat, nekem egész nyár egy hosssszzzúú hétvége  biggrin.gif  biggrin.gif

akkor egész nyáron aludnod kéne wink.gif

szerk.: nincs itt már rajtunk kívül senki más? Bessie, Christo, PuMiToO?
2010. június 19. 22:41 #1127
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Én az a fajta vagyok aki alig alszik, de többnyire kiugrik az ágyból amint felkelt smileeee.gif Aztán néha kell egy nagy alvás is persze. Igaz, hogy nem dolgozom jó ideje (nem önszántamból), szóval tele vagyok energiával...

A sötétben félést sose értettem, a sötéttől félésbe már van értelem. Hisz mi lenne a sötétbe amitől félni kell? Viszont maga a sötét valóban ijesztő lehet annak aki retteg a vakságtól és hasonlók... Ellenben az nagyon ritka, hogy az ember semmit se lát. Hamar átáll a szemünk, vannak azért fények éjjel is (hold, utcai lámpák stb...) valamennyi fény mindig van. (Kivéve pince és ehhez hasonló helyek.
2010. június 19. 22:42 #1128
- törölt felhasználó -    
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:40)
akkor egész nyáron aludnod kéne wink.gif

Hát én azt csinálom, főleg nappal ha unatkozom biggrin.gif
2010. június 19. 22:44 #1129
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.19. 22:41)
Én az a fajta vagyok aki alig alszik, de többnyire kiugrik az ágyból amint felkelt smileeee.gif Aztán néha kell egy nagy alvás is persze. Igaz, hogy nem dolgozom jó ideje (nem önszántamból), szóval tele vagyok energiával...
A sötétben félést sose értettem, a sötéttől félésbe már van értelem. Hisz mi lenne a sötétbe amitől félni kell? Viszont maga a sötét valóban ijesztő lehet annak aki retteg a vakságtól és hasonlók... Ellenben az nagyon ritka, hogy az ember semmit se lát. Hamar átáll a szemünk, vannak azért fények éjjel is (hold, utcai lámpák stb...) valamennyi fény mindig van. (Kivéve pince és ehhez hasonló helyek.

Én sem a sötéttől félek, hanem felriadok és nem látok semmit az olyan mintha megvakulnék,amitől én eléggé félek
2010. június 19. 22:44 #1130
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:39)
Sajnos nem, ha délután alszom egy fél órát (mert akkor sem tudok többet) akkor sem alszom jobban éjszaka sad.gif  Igen ritka az amikor este 10 órakor elalszom de ha így is van akkor meg hajnali 4-5 óra fele megébredek és már nem tudok visszaaludni.
Viszont nekem ezzel a problémával jövő hónapban mennem kell a menthalhygienes gondozóba.  sad.gif Mondjuk más miatt is, de ez is közrejátszik.

Emiatt (is) mész? Hu, akkor neked tényleg nem lehet valami jó.. sad.gif Majd szurkolok, hogy jobb legyen wink.gif Én is ritkán tudok délutáni alvás után jól aludni, de ritkán összejön.

Szia PuMiToO smileeee.gif

Szerk.: Aludnék én, de nem tudok, pedig éjfél fele lefekszem, van mikor berakok egy kis Odaátot (valaki ismeri/szereti innen?), mert film közben könnyebb aludni,de sokszor forgolódok 3-4-ig... sad.gif
2010. június 19. 22:46 #1131
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Szia!

Köszöntem volna, csak itt voltam eddig is smileeee.gif Mentalistát nézek közbe.
2010. június 19. 22:47 #1132
- törölt felhasználó -    
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.19. 22:41)

Nem tudnám nekem megmondani, én sem tartom normális dolognak, de tényleg így van. De ez még hagyján, mióta a családi házban lakunk, néha érdekes látomásaim vannak a sötétben, és nem tudom, hogy álmodom őket, vagy tényleg látom. Szerintem ebben a házban van valami. Pl. éjjel kinyitom a szemem és egy füstöt látok felszállni, de aztán felkapcsolom a villanyt és természtesen nincs semmi. És ilyenek nem voltak a régi lakásban. Lassan én is kezdek hinni a szellemekben és a babonákban. ohmy.gif
2010. június 19. 22:49 #1133
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.06.19. 22:44)
Emiatt (is) mész? Hu, akkor neked tényleg nem lehet valami jó.. sad.gif  Majd szurkolok, hogy jobb legyen  wink.gif  Én is ritkán tudok délutáni alvás után jól aludni, de ritkán összejön.
Szia PuMiToO smileeee.gif

Igen, ez miatt is, meg több gond miatt is mennem kell. Eléggé félek sad.gif de ez van
köszi szépen smileeee.gif aranyos vagy smileeee.gif
remélem azért neked is rendbe jön ez az alvási dolog, nehogy kikészülj tőle sad.gif pláne hogy néztem te még elég fiatal vagy, én meg a te életkorod duplája leszek lassan

szia PuMiToO wink.gif

Én szeretem az Odaátot...meg a Mentalistát is. Nálunk most a Cápa második része megy, azt rakta be párom, persze el is aludt rajta. ő legalább tud horpasztani _nevet.gif
2010. június 19. 22:52 #1134
- törölt felhasználó -    
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:49)
Igen, ez miatt is, meg több gond miatt is mennem kell. Eléggé félek sad.gif  de ez van
remélem azért neked is rendbe jön ez az alvási dolog, nehogy kikészülj tőle sad.gif pláne hogy néztem te még elég fiatal vagy, én meg a te életkorod duplája leszek lassan
szia PuMiToO wink.gif

Lehet, hogy túl sok horrorfilmet néztél? wink.gif
2010. június 19. 22:53 #1135
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Idézet (El Mexicano @ 2010.06.19. 22:47)
Nem tudnám nekem megmondani, én sem tartom normális dolognak, de tényleg így van. De ez még hagyján, mióta a családi házban lakunk, néha érdekes látomásaim vannak a sötétben, és nem tudom, hogy álmodom őket, vagy tényleg látom. Szerintem ebben a házban van valami. Pl. éjjel kinyitom a szemem és egy füstöt látok felszállni, de aztán felkapcsolom a villanyt és természtesen nincs semmi. És ilyenek nem voltak a régi lakásban. Lassan én is kezdek hinni a szellemekben és a babonákban. ohmy.gif

Az a vicces, hogy a sok drogos még fizet is azért, hogy ilyeneket lásson laugh.gif Amúgy (csak tipp), szerintem az agyad csap be. Érdekes egy gépezet az emberi test és bizony az agy a központ. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy szellem témában nem kicsit vagyok cinikus, szóval elfogultként mondom, amit mondok smileeee.gif Én úgy gondolom, hogy mindig mindenre van tudományos magyarázat. Nem is hiszek a teremtésben, én több értelmet látok az evolúcióban. Mondjuk jelen esetben ez rossz példa, csak éreztetni akartam a cinizmusom a témában laugh.gif
Amúgy nem rád utaltam az előbb, hogy nem értem a sötétben félést, azt hittem, hogy te is a sötéttől félsz meghajolo.gif
2010. június 19. 22:54 #1136
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:49)
Igen, ez miatt is, meg több gond miatt is mennem kell. Eléggé félek sad.gif  de ez van
szia PuMiToO wink.gif

Remélem a legjobbakat neked smileeee.gif Remélem én is, ha nem, majd elmegyek dokihoz, mondjon valamit, legalábbis ha tud, sokszor mennem el emberek ilyen bajjal, és mondanak rá mindent az orvosok, közben teljesen más a gond.. persze tisztelet a kivételnek.
2010. június 19. 22:55 #1137
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.19. 22:47)

w00t.gif frászt hozod rám rohog.gif Nálunk néha a bútorok szoktak recsegni, ropogni (már régi bútor) de valamikor akkorát, hogy majd kiugrok a gatyámból ijedtemben.
2010. június 19. 22:57 #1138
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Én szeretem a sötétet. Nem félek tőle. biggrin.gif

Itt vagyok én, csak közben filmet másolok, és keresek, de mindig be-be nézek. Big Sister mindent lát. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. június 19. 22:57 #1139
- törölt felhasználó -    
Idézet (hanita @ 2010.06.19. 22:55)
w00t.gif frászt hozod rám rohog.gif  Nálunk néha a bútorok szoktak recsegni, ropogni (már régi bútor) de valamikor akkorát, hogy majd kiugrok a gatyámból ijedtemben.

Nálunk a macskák a padláson szoktak ijesztgetni dry.gif
2010. június 19. 22:57 #1140
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Nálunk még a régi TV recsegett, meg néha koppant egyet, anyum azt mondta hogy hűl ki, de én úgy féltem, hogy bebújtam a takaró alá mindig... Na jó, megjegyzem, ez 5-6 évvel ezelőtt történt biggrin.gif
336 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!