Idézet (Christo @ 2010.06.18. 20:36)
Nem szoktam csak a pilot után dönteni, a legtöbb sorozatnál a bevezető rész nem durran olyan nagyot. Minimum 2-3 rész után kaszálok csak, de ennek a sztorija valahogy tetszik.
A Ments meg az a tűzoltós ugye? Hát, az sosem érdekelt, a főszereplő csávó se nagyon szimpi, meg maga a sztori sem.
Vannak ilyen szabadabb nyelvezetű/betegebb sorozatok, amiket nem néznék meg, pedig alapból érdekelne, pl: True Blood. Lehet, kissé prűd vagyok, de nálam azért van egy határ, amit csak ritkán feszegetek...
A Ments meg az a tűzoltós ugye? Hát, az sosem érdekelt, a főszereplő csávó se nagyon szimpi, meg maga a sztori sem.
Vannak ilyen szabadabb nyelvezetű/betegebb sorozatok, amiket nem néznék meg, pedig alapból érdekelne, pl: True Blood. Lehet, kissé prűd vagyok, de nálam azért van egy határ, amit csak ritkán feszegetek...
Én általában, ha olyan sorozatot darálok, ami már több évados (min. 3), akkor nem a pilottal szoktam kezdeni, hanem csak kiválasztok egy részt és megnézem, aztán ha bejön nézem elölről, ha nem akkor kasza..
Amúgy az Aliast én is terveztem mostanában; régebben láttam belőle pár részt, és akkor tetszett, de csak most jutottan el idáig

0 felhasználónak tetszik: