Starity

OFFtopik

336 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. június 16. 02:30 #641
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Idézet (Christo @ 2010.06.16. 02:26)
Az Az-t még kiskoromban láttam, azóta nem szeretem a bohócokat laugh.gif 
A kaptárt viszont nem mondanám thrillernek, van abban azért kaszabolás, zombik meg vér smileeee.gif

Na ez az, nem attól lesz szvsz horror egy horror, hogy van benne kaszabolás, zombik, vér és hirtelen beijesztős jelentek. Számomra attól horror egy horror, hogy az egész film alatt végigjár egy borzongás. Hogy már a történet+a zene kiváltsa belőlem azt. Amit pl. a mai horrorok csak 1-1 másodpercre tudnak a hirtelen beugró ezzel meg azzal. Persze ilyen is kell, de ne erre alapozzunk szvsz smileeee.gif
2010. június 16. 02:30 #642
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Christo @ 2010.06.16. 02:24)
Húú tényleg, az Ezt éld túl az nincs is meg, pedig, emlékszem nagyon paráztam rajta thumbsup.gif  Akkor az lesz a mai program, meg azzal a Félelem kórházával is szemezgetek már egy ideje... rohog.gif 
Halálos hallgatás, A rózsa vére, Kaptár-részek szintén nagyon jók, úú de várom már a 4. részt w00t.gif

A félelem kórháza jó kis sorozat. Elején sok fura dolog van benne. Pl beszélő hangyászsün. Meg hát a karakterek is érdekesek, de érdemes megnézni. Én anno tévében láttam. Emlékszem nagyon későn adták, de nem tudtam megállni, hogy ne nézzem. biggrin.gif
Az ezt éld túl nagy kedvencem. wub.gif Még ki is írtam az imát. biggrin.gif
2010. június 16. 02:31 #643
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.06.16. 02:17)
Annyi jó filmet tudnék ajánlani.  biggrin.gif 
Nekem például bejött a félelem kórháza sorozat is. De tetszett a halálos hallgatás, tükrök, nem fogadott hívás, rózsa vére, (Úgy általában Stephen King filmjei), ezt éld túl, kampókéz részei, kaptár részei, Rémálom az Elm utcában filmek, stb... biggrin.gif

A Kaptár is nagyon jó, kíváncsi leszek a 4. részére. Juj, nekem az ilyen Kampókéz már félelmetesen hangzik. fear.gif Tegnapelőtt néztük meg párommal a Szem c. filmet Jessica Alba-tól, én már azon f..tam.

Lassan én is megyek alukálni, bár egy cseppet sem vagyok álmos.
2010. június 16. 02:34 #644
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (hanita @ 2010.06.16. 02:31)
A Kaptár is nagyon jó, kíváncsi leszek a 4. részére. Juj, nekem az ilyen Kampókéz már félelmetesen hangzik. fear.gif Tegnapelőtt néztük meg párommal a Szem c. filmet Jessica Alba-tól, én már azon f..tam.
Lassan én is megyek alukálni, bár egy cseppet sem vagyok álmos.

A szem eredetije sokkal jobb szerintem. A kampókezet nem láttad? ohmy.gif Egyik részt sem? Pedig régi film. Ha jól tudom 3 rész van belőle. blush.gif Ja és ha horror, akkor ki ne hagyjam Chuckyt. _nevet.gif _nevet.gif Imádom. wub.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Azok a beszólások. w00t.gif

MOst jut eszembe nagyon tetszik az angyalok háborúja sorozat is. wub.gif És a Silent Hill. biggrin.gif De szuper még a Dracula részei is. A barlang (the cave) szintén nagy kedvenc. Nemcsak Eddie Cibrian miatt. rohog.gif Olyan szép barlangi felvételek vannak benne. wub.gif
2010. június 16. 02:35 #645
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Chucky az zseniális film, az összes meghajolo.gif _nevet.gif
Kampókéz nekem is kimaradt ohmy.gif Amint tudom megszerzem, ha valóban érdemes!
2010. június 16. 02:37 #646
- törölt felhasználó -    
Na mára ill. de hogy mára csak egy picit elbúcsúzom tőletek. Mindenkinek jó éjszakát, vagy jó horrorfilmnézést. Én most még egy kicsit régi magyar filmet fogok nézni, imádom a Kabos Gyula filmeket blush.gif
2010. június 16. 02:38 #647
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 02:35)
Chucky az zseniális film, az összes meghajolo.gif _nevet.gif 
Kampókéz nekem is kimaradt ohmy.gif Amint tudom megszerzem, ha valóban érdemes!

Nézz utána, és meglátod, hogy jó. Virginia Madsen játszik az első részben. wub.gif
Na de én is mentem. Jó éjt mindenkinek és szép álmokat.
2010. június 16. 02:40 #648
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

Jó8 Anita, én is csatlakozom szerintem. Bár én csak sorozatozok ma, CSI Las Vegas cool.gif
Csak összedobok valami kaját előbb. További jó fronttartást a maradóknak.

Szerk.: és jó8 Bessie!
2010. június 16. 02:42 #649
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.06.16. 02:34)
A szem eredetije sokkal jobb szerintem. A kampókezet nem láttad?  ohmy.gif Egyik részt sem? Pedig régi film. Ha jól tudom 3 rész van belőle.  blush.gif Ja és ha horror, akkor ki ne hagyjam Chuckyt.  _nevet.gif  _nevet.gif Imádom.  wub.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Azok a beszólások.  w00t.gif
MOst jut eszembe nagyon tetszik az angyalok háborúja sorozat is.  wub.gif És a Silent Hill.  biggrin.gif De szuper még a Dracula részei is. A barlang (the cave) szintén nagy kedvenc. Nemcsak Eddie Cibrian miatt.  rohog.gif Olyan szép barlangi felvételek vannak benne.  wub.gif

Miért a Jessica Albás nem eredeti?
Én a Kampókézből akár egy részt is? Soha!!!!!!!!!
Silent Hillt egyszer láttam, elég is volt, még sok is, a többit amit felsoroltál azt nem.
Viszont emlékszem egy régi horrorfilmre de az atya égnek sem jut eszembe a címe, annyira emlékszem, hogy valami zöld lötyi volt benne, ilyen sátánista film volt vagy mi és egy templomba húzodtak meg az emberek (páran). Egy ürge meg megállt biciklivel a templom előtt és valami bogarak felzabálták a testét és csak a bicikli maradt. Aztán bejutottak a templomba is.
2010. június 16. 02:43 #650
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 02:30)
Na ez az, nem attól lesz szvsz horror egy horror, hogy van benne kaszabolás, zombik, vér és hirtelen beijesztős jelentek. Számomra attól horror egy horror, hogy az egész film alatt végigjár egy borzongás. Hogy már a történet+a zene kiváltsa belőlem azt. Amit pl. a mai horrorok csak 1-1 másodpercre tudnak a hirtelen beugró ezzel meg azzal. Persze ilyen is kell, de ne erre alapozzunk szvsz  smileeee.gif

Én sem azt írtam, hogy a horror csak slasher lehet, sőt... ott van a Kör, azon tisztára be voltam szarva, 1 hétig aludni sem tudtam utána (mondjuk 12 évesen láttam) biggrin.gif
Szép álmokat a távozóknak! wink.gif
2010. június 16. 02:46 #651
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (hanita @ 2010.06.16. 02:42)
Miért a Jessica Albás nem eredeti? 
Én a Kampókézből akár egy részt is? Soha!!!!!!!!!
Silent Hillt egyszer láttam, elég is volt, még sok is, a többit amit felsoroltál azt nem.
Viszont emlékszem egy régi horrorfilmre de az atya égnek sem jut eszembe a címe, annyira emlékszem, hogy valami zöld lötyi volt benne, ilyen sátánista film volt vagy mi és egy templomba húzodtak meg az emberek (páran). Egy ürge meg megállt biciklivel a templom előtt és valami bogarak felzabálták a testét és csak a bicikli maradt. Aztán bejutottak a templomba is.

Nem az egy remake, az amcsik egy csomó japán horrort lenyúltak, több-kevesebb sikerrel. biggrin.gif
A Silent Hill szerintem iszonyat rossz lett, én azt végigszenvedtem...
Nem tudom melyik filmre gondolsz, ez nem rémlik unsure.gif
Asszem én is elhúzom a csíkot,mert mindjárt megfejelem a klaviatúrát... rohog.gif Jó éjt!
2010. június 16. 08:50 #652
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek biggrin.gif
Itt zuhog rendesen,nálatok is? dry.gif
Minden ablakot be kellett zárni itthon. Csak azért remélem hogy nem ilyen idő lesz a ballagáson is(habár ilyenkor készenáll a tornaterem is,de kint azért jobb)

Ui: Amint fentvan egy moderátor kérem nézzen rá a hozzászólásomra a moderátorok topicjában mert ez az egész helyzet már türhetetlen dry.gif
2010. június 16. 09:35 #653
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.16. 08:50)
Minden ablakot be kellett zárni itthon. Csak azért remélem hogy nem ilyen idő lesz a ballagáson is(habár ilyenkor készenáll a tornaterem is,de kint azért jobb)
Ui: Amint fentvan egy moderátor kérem nézzen rá a hozzászólásomra a moderátorok topicjában mert ez az egész helyzet már türhetetlen dry.gif

Nálunk is zuhog...

Ja, azt láttam, hogy mit írogatnak rólad a kis babszemek... pillanatnyi elme kimaradásuk van... dry.gif
2010. június 16. 09:54 #654
ventura
ventura

Státuszoffline
Hozzászólás: 2363
Csatolások: 587
Azonosító: 7500
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 09:35)
Ja, azt láttam, hogy mit írogatnak rólad a kis babszemek... pillanatnyi elme kimaradásuk van... dry.gif

Még a magyar nyelvtannal is gondjaik vannak... biggrin.gif

"whiteanglenek nem szokott fürdeni!!!!!!!"

----
más: gyerekek, csak engem zavarnak a marha nagy, némelyeknél 20-25 soros aláírások?
2010. június 16. 09:58 #655
- törölt felhasználó -    
Idézet (ventura @ 2010.06.16. 09:54)
Még a magyar nyelvtannal is gondjaik vannak... biggrin.gif
"whiteanglenek nem szokott fürdeni!!!!!!!"

A helyes írásuk maga a tökély! És mind a kettőjüknél 14(!) soron keresztül az van, hogy 'NAGYON', ezt, hogy bírták megcsinálni? _nevet.gif
2010. június 16. 10:05 #656
- törölt felhasználó -    
Idézet (ventura @ 2010.06.16. 09:54)

más: gyerekek, csak engem zavarnak a marha nagy, némelyeknél 20-25 soros aláírások?

Engem az szokott zavarni, hogy néhányan csak NAGY (CAPS LOCK kikapcsolva forevör laugh.gif ) betűvel írnak.
2010. június 16. 10:11 #657
ventura
ventura

Státuszoffline
Hozzászólás: 2363
Csatolások: 587
Azonosító: 7500
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 10:05)
Engem az szokott zavarni, hogy néhányan csak NAGY (CAPS LOCK kikapcsolva forevör laugh.gif ) betűvel írnak.

Hát igen, az ilyen az külön embertípus... biggrin.gif Ordibáló, agresszív és/vagy idegbeteg... smileeee.gif

Amúgy az ilyesmi "aláírásokra" gondolok... rolleyes.gif http://ven.uw.hu/smile/falba.gif
2010. június 16. 10:14 #658
- törölt felhasználó -    
Idézet (ventura @ 2010.06.16. 10:11)
Hát igen, az ilyen az külön embertípus... biggrin.gif  Ordibáló, agresszív és/vagy idegbeteg... smileeee.gif
Amúgy az ilyesmi "aláírásokra" gondolok...  rolleyes.gif http://ven.uw.hu/smile/falba.gif

Ja, az ilyenek tényleg elég idegesítőek. rolleyes.gif
Én még attól is a falra mászok, hogy a státuszban ott van, hogy 'Szavazz rám!'.
2010. június 16. 10:18 #659
- törölt felhasználó -    
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 10:14)

Én még attól is a falra mászok, hogy a státuszban ott van, hogy 'Szavazz rám!'.

Na az engem is idegesít dry.gif
2010. június 16. 10:22 #660
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2010.06.16. 02:46)
Nem az egy remake, az amcsik egy csomó japán horrort lenyúltak, több-kevesebb sikerrel. biggrin.gif 
A Silent Hill szerintem iszonyat rossz lett, én azt végigszenvedtem...
Nem tudom melyik filmre gondolsz, ez nem rémlik unsure.gif 
Asszem én is elhúzom a csíkot,mert mindjárt megfejelem a klaviatúrát... rohog.gif  Jó éjt!

Hát ez az, hogy voltam kb. 15 éves akkor amikor ezt láttam, és azt is csak fél szemmel néztem. még unokabátyám hozta aki akkoriban nálunk lakott. ennyi maradt meg bennem amit leírtam de az is csak homály. a japán horrorutánzatokról meg az a véleményem, hogy szerintem az amcsik sokkal jobban megcsinálják a filmket.

Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.16. 08:50)

itt is zuhog megállás nélkül dry.gif és még a levegő is nagyon lehűlt (számomra legalábbis)

Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 09:35)
Nálunk is zuhog...

miről maradtam le?

Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 10:05)

Engem egyáltalán nem zavar ha valakinek nagy és több soros az aláírása (nekem is kicsit sok blush.gif , gondolom rám is vonatkozott ventura célzása)

Más: olyan rosszul kezdődött a mai napom. fél 8-kor keltem, 8 körül elindítottam a mosást, erre a mosógép dob részéből ahogy szívta fel a vizet alul már nyomatta is ki az egészet, úszott egész fürdőszoba reklamalo.gif na mondom már nem csak kint van víz hanem bent is esik _nevet.gif

Megint más: gyerekek akiről tegnap írtam, hogy felvett msn-re, az előbb bejelentkezett, írtam neki, hogy ki is ő mert nem ugrik be, erre visszaír németül, hogy beszélek e németül. na a nagy némettudásommal visszaírtam, hogy nem, erre megkérdi, hogy angolul, szintén nem volt a válasz. ezek után valami fotót kért. mondom mi van blink.gif hát ennyit erről, csak tudnám honnan szerezte meg az msn címem. nem hiszem hogy innét valaki, viszont iwiw-en meg csak az ismerősök látják.

336 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!