Idézet (Christo @ 2010.06.16. 02:46)
Nem az egy remake, az amcsik egy csomó japán horrort lenyúltak, több-kevesebb sikerrel.
A Silent Hill szerintem iszonyat rossz lett, én azt végigszenvedtem...
Nem tudom melyik filmre gondolsz, ez nem rémlik
Asszem én is elhúzom a csíkot,mert mindjárt megfejelem a klaviatúrát...

Jó éjt!
Hát ez az, hogy voltam kb. 15 éves akkor amikor ezt láttam, és azt is csak fél szemmel néztem. még unokabátyám hozta aki akkoriban nálunk lakott. ennyi maradt meg bennem amit leírtam de az is csak homály. a japán horrorutánzatokról meg az a véleményem, hogy szerintem az amcsik sokkal jobban megcsinálják a filmket.
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.16. 08:50)
Jó reggelt mindenkinek
Itt zuhog rendesen,nálatok is?
Minden ablakot be kellett zárni itthon. Csak azért remélem hogy nem ilyen idő lesz a ballagáson is(habár ilyenkor készenáll a tornaterem is,de kint azért jobb)
Ui: Amint fentvan egy moderátor kérem nézzen rá a hozzászólásomra a moderátorok topicjában mert ez az egész helyzet már türhetetlen

itt is zuhog megállás nélkül

és még a levegő is nagyon lehűlt (számomra legalábbis)
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 09:35)
Nálunk is zuhog...
Ja, azt láttam, hogy mit írogatnak rólad a kis babszemek... pillanatnyi elme kimaradásuk van...

miről maradtam le?
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.06.16. 10:05)
Engem az szokott zavarni, hogy néhányan csak NAGY (CAPS LOCK kikapcsolva forevör

) betűvel írnak.
Engem egyáltalán nem zavar ha valakinek nagy és több soros az aláírása (nekem is kicsit sok

, gondolom rám is vonatkozott ventura célzása)
Más: olyan rosszul kezdődött a mai napom. fél 8-kor keltem, 8 körül elindítottam a mosást, erre a mosógép dob részéből ahogy szívta fel a vizet alul már nyomatta is ki az egészet, úszott egész fürdőszoba

na mondom már nem csak kint van víz hanem bent is esik
Megint más: gyerekek akiről tegnap írtam, hogy felvett msn-re, az előbb bejelentkezett, írtam neki, hogy ki is ő mert nem ugrik be, erre visszaír németül, hogy beszélek e németül. na a nagy némettudásommal visszaírtam, hogy nem, erre megkérdi, hogy angolul, szintén nem volt a válasz. ezek után valami fotót kért. mondom mi van

hát ennyit erről, csak tudnám honnan szerezte meg az msn címem. nem hiszem hogy innét valaki, viszont iwiw-en meg csak az ismerősök látják.