Amúgy a görgetőm nekem se működik
OFFtopik
2010. június 16. 01:30
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Jajj ne már
Olyan hosszú hideg tél volt. Hogy lehet ennek örülni? Én már szeptember óta azt várom, hogy újra jó idő legyen. A május is tök hideg esős szar volt. Most már télleg ideje egy kis melegnek.
Tényleg idegesítő
2010. június 16. 01:34
Idézet (Gabor28 @ 2010.06.16. 01:30)
Jajj ne már
Olyan hosszú hideg tél volt. Hogy lehet ennek örülni? Én már szeptember óta azt várom, hogy újra jó idő legyen. A május is tök hideg esős szar volt. Most már télleg ideje egy kis melegnek.
Tényleg idegesítő
Majd megpróbálom páromtól elkunyizni a másikat, mert az ő gépéhez jó a hagyományos dugós is (nekem csak usb-s jó)
Szerk.: na többiek jól eltűntek.
2010. június 16. 01:41
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 01:38)
Ne már Anita, hogy olyan meleg van bent
Te szegény, kint is csak 19 fok van (nálunk).
Hát hogy nálunk kint hány fok van azt nem tudom, de bent a lakásban nem hazudok 28.8 fok van.
Francba mindig a görgetőt akarom használni mire rájövök, hogy már nem jó
Szerk.:
2010. június 16. 01:47
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Én is jártam már így
(mármint a hőmérőre gondolok)
Wáá, alig pár nap és szülők elmennek majd fél hónapra
Bátyám mindig 12 órázik, miénk a ház kutyuval.
Mondjuk nekem ez nem gond én főzök, mosok, takarítok, de a tesóm
Nála trehányabb, lustább ember nincs is
2010. június 16. 01:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Én is arra vágyok most, de majd,, ha elmennek a szülők. Beülök a 107 centi elé és had szóljon 1080-ba
Amúgy szerintem horrorfilmből nagyon ritka a jó. Manapság már csak 2 szempont számít. Vér és hirtelen beijesztős jelenetek. A történet már nem is számít. Szvsz az utolsó igazán jó horror a 1408 volt
Amúgy szerintem horrorfilmből nagyon ritka a jó. Manapság már csak 2 szempont számít. Vér és hirtelen beijesztős jelenetek. A történet már nem is számít. Szvsz az utolsó igazán jó horror a 1408 volt
2010. június 16. 02:00
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 01:47)
Én is jártam már így
(mármint a hőmérőre gondolok)
Bátyám mindig 12 órázik, miénk a ház kutyuval.
Nála trehányabb, lustább ember nincs is 
De, én tudok, többet is. Pl. nagyobbik fiam, párom két munkatársnője, nővérem
Szerk.: jujjj, ti ilyenkor néznétek horror filmet?
Nekem egy thriller jön be nagyon, a Dermesztő szél. Nem szeretem az ilyen filmeket, de ez nagyon megfogott. Annyira jó.
2010. június 16. 02:01
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 01:58)
Én is arra vágyok most, de majd,, ha elmennek a szülők. Beülök a 107 centi elé és had szóljon 1080-ba
Az tényleg egy nagyon jó film, de még azt sem mondanám horrornak, inkább thriller
2010. június 16. 02:07
|
|
|
Én istenesen meg-meg remegtem tőle, pedig nem jellemző
Nagyon sok horrorfilmem van, sógornőm nagy fanatikus volt (még mindig az csak már nem a sógornőm). Árnykép is nagyon tetszett nekem. Na meg persze a régi klasszikusok is isteniek, de mai szemmel már nem ijesztőek
Anita: Azt még nem láttam, mindjárt utána is olvasok aztán megpróbálom megszerezni, ha jó.
Nagyon sok horrorfilmem van, sógornőm nagy fanatikus volt (még mindig az csak már nem a sógornőm). Árnykép is nagyon tetszett nekem. Na meg persze a régi klasszikusok is isteniek, de mai szemmel már nem ijesztőek
Anita: Azt még nem láttam, mindjárt utána is olvasok aztán megpróbálom megszerezni, ha jó.
2010. június 16. 02:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Sorry, filmet néztem és közben adatlapokat frissítettem.
A görgő nélküli egér engem is kikészítene.
Horror filmet pedig csak este érdemes nézni.
Imádom a horrort.
Kígyóktól való félelmem miatt a legutóbbi félelmetes film számomra a kígyók a fedélzeten volt.
2 napja a True Bloodot nézem.
Lassan vízszintbe vonulok, kezdek álmosodni.
A dermesztő szél is jó. Nekem még a Mars szelleme is nagyon tetszett, de az egyik kedvenc filmem a szellemhajó.
A dermesztő szél is jó. Nekem még a Mars szelleme is nagyon tetszett, de az egyik kedvenc filmem a szellemhajó.
2010. június 16. 02:14
|
|
|
Jó8 a távozóknak, akkor, ha jól számolok már csak ketten maradunk Anita
Lassan én is megyek bár én csak tusolni meg táplálkozok még egyet. Kihasználom ezt a pár napot, hétfőtől diéta.
2010. június 16. 02:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Annyi jó filmet tudnék ajánlani.
Nekem például bejött a félelem kórháza sorozat is. De tetszett a halálos hallgatás, tükrök, nem fogadott hívás, rózsa vére, (Úgy általában Stephen King filmjei), ezt éld túl, kampókéz részei, kaptár részei, Rémálom az Elm utcában filmek, stb...
Nekem például bejött a félelem kórháza sorozat is. De tetszett a halálos hallgatás, tükrök, nem fogadott hívás, rózsa vére, (Úgy általában Stephen King filmjei), ezt éld túl, kampókéz részei, kaptár részei, Rémálom az Elm utcában filmek, stb...
2010. június 16. 02:19
|
|
|
Hát, Stephen King-ek nekem is nagyon bejönnek, de féltem kiskoromban az "Az"-tól wááá...Kirázott a hideg
Amúgy sok thrillert is felsoroltál, pl. a kaptár sorozat. Nem fogadott hívás is szerintem csak egy mai fiataloknak készült horror utánzat (ettől függetlenül 2x láttam, mert jó csak nem az a rendes horror szerintem).
Amúgy sok thrillert is felsoroltál, pl. a kaptár sorozat. Nem fogadott hívás is szerintem csak egy mai fiataloknak készült horror utánzat (ettől függetlenül 2x láttam, mert jó csak nem az a rendes horror szerintem).
2010. június 16. 02:23
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 02:07)
Én istenesen meg-meg remegtem tőle, pedig nem jellemző
Én csak ajánlani tudom, nekem nagyon nagyon tetszett, kedvenc filmem lett. Emily Blunt és Ashton Holmes a főszereplő. Szimpik mind a ketten.
2010. június 16. 02:24
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.06.16. 02:17)
Annyi jó filmet tudnék ajánlani.
Húú tényleg, az Ezt éld túl az nincs is meg, pedig, emlékszem nagyon paráztam rajta
Halálos hallgatás, A rózsa vére, Kaptár-részek szintén nagyon jók, úú de várom már a 4. részt
2010. június 16. 02:25
Idézet (Bessie @ 2010.06.16. 02:09)
Sorry, filmet néztem és közben adatlapokat frissítettem.
Imádom a horrort.
Kígyóktól való félelmem miatt a legutóbbi félelmetes film számomra a kígyók a fedélzeten volt.
Lassan vízszintbe vonulok, kezdek álmosodni.
Kígyók a fedélzeten, durva film, 2× láttam, elég is volt belőle. Nekem a Piton kígyós filmek tetszettek nagyon, meg az Anakonda. Mars szelleme az tényleg nagyon jó, nekem is bejön, viszont ez a Szellemhajó nem ugrik be. Nem az amelyikbe a Vészhelyzetből az ápolócsaj játszik benne aki a George Clooneyért volt oda?
2010. június 16. 02:26
|
|
Christo |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 02:19)
Hát, Stephen King-ek nekem is nagyon bejönnek, de féltem kiskoromban az "Az"-tól wááá...Kirázott a hideg
Az Az-t még kiskoromban láttam, azóta nem szeretem a bohócokat
A kaptárt viszont nem mondanám thrillernek, van abban azért kaszabolás, zombik meg vér
2010. június 16. 02:26
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.16. 02:19)
A resident evil szerintem simán horror. Vannak benne elég csúnya zombis részek. Persze én ezért szeretem, de egy kisgyereknek nem mutatnám meg.
Van egy film, amit még videókazin láttam, és sehogy nem tudom megszerezni.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: