Idézet (PuMiToO @ 2010.07.10. 20:07)
Szia xBlondie!
Örülök, hogy jó volt a nyaralás, az enyém is

Én komolyan mond, nem is tudtam, hogy ennyien belefulladnak a Balatonba... Mondjuk nem is értem, hogy hogyan lehet belefulladni. Ha valaki nem tud úszni ne menjen mély vízbe
Hú, de rég úsztam már... Vajon el lehet felejteni, vagy olyan mint a biciklizés? Én úsztam meg vízilabdáztam régen, de komolya mondom már nem mernék vízbe menni
Na, de elkanyarodtam az eredeti témától... Szülőkkel voltál?
Szia! Örülök:) Te hol voltál?
Kedden és szerdán valami hihetetlen nagy hullámok voltak. Kedden annyira élveztem. homokos partnál voltunk, annyira klassz, mint egy tengerpart

szóval a parton leültem, és ott jött a sok hullám

Aztán jött egy férfi és sípolt, azt hittük azért kell kijönni mert vihar lesz... de egyébként még tegnap is láttuk hogy sokan még olyan 20 méterre is bementek a bóják mögé... meg láttunk egy gyereket az anyjával, a bója mögött

jézus.
szerintem nem lehet elfelejteni úszni

amúgy én csak mély vízben szeretek úszni,ahol nem ér le a lábam, és a Balcsinál a bójákig (ahol mi voltunk) olyan kicsi a víz, hogy a hasamig ér...ezért szeretek inkább strandra járni, ott mindig a 3.3 méteresben vagyunk
Aha

Szüleim, öcsém, keresztszüleim, unokatesóim (3 éves lány, 6 éves fiú). szóval képzelheted, milyen szuper volt hogy néha a kislányra kellett vigyáznom, homokvárat építeni...
Idézet (hanita @ 2010.07.10. 20:08)
Szia XBlondie!
Ez nagyon durva, én biztos rosszul lettem volna.
Nagyon szomorú volt látni, hogy a csaj ott állt a víznél és kereste a szemével mindenfelé. Aztán egyszer az emberek egy helyre tömörültek, a csaj rohant át mindenen, azt hitte megtalálták... El tudom képzelni, hogy ki lehetett bukva... akkor láttuk utoljára amikor elrohant a tömegbe, azóta nem tudom hazament-e, a fiú szüleinek mit mondott stb..
egyébként a magyarok k*va lassúak voltak

ott kérdezgettek a csajtól mindenfélét, "milyen magas a pasi, hány éves" a csaj 3x elmesélte mi történt, azt is kérdezték hogy hova jöttek nyaralni, meddig maradnak! wtf

...a partőrnek (vagy mi) el volt törve az egyik keze. ő aztán tudna cselekedni, ha valami baj történne... basszus, eltört kézzel odaállítják dolgozni!
ui. bocsi hogy ennyit írtam, próbáltam lerövidíteni de ezt nem lehet