OFFtopik
2010. július 10. 13:38
Nekünk is volt egy dilis szomszédunk, a gyerekei is dilisek voltak, a kiscsaj megette a földet , mert azt mondta neki a másik szomszéd lány, hogy torta
meg azt mondta hogy már 5 gyereke van a szomszéd fiútól
2010. július 10. 13:39
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.10. 13:37)
az igen El Mexicano nekedmég a bolondok is tetszenek csak okos legyen Dr.. de ahogy mondod, hogy ilyen hülye akkor honnan kapta a Dr.-i címet? 
Nem jelent semmit... 10 év alatt is el lehet végezni bukdácsolva az egyetemet...
2010. július 10. 13:40
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.07.10. 13:35)
az szép. te csinálj neki mindent? én a helyedben csak a kisfiára főznék ő meg egyen amit akar. ne hogy már más szolgálja ki.
az a nő 173 cm. 57 kg., szóval nem eszik sokat.
de a férje az igen, de ő a bátyám ezért meg kell csinálnom neki.
de mindegy , mert ha nem ízlik neki akkor bejön hozzánk és ott eszik.
pedig mindig finomat csinálok, csak ha mondjuk ő azt mondja, hogy azt csináljak amit mond akkor megcsinálom rendesen, de amikor kész akkor már nem kell neki és ezt utálom a legjobban!
2010. július 10. 13:41
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Idézet (Candies @ 2010.07.10. 13:38)
Nekünk is volt egy dilis szomszédunk, a gyerekei is dilisek voltak, a kiscsaj megette a földet , mert azt mondta neki a másik szomszéd lány, hogy torta
meg azt mondta hogy már 5 gyereke van a szomszéd fiútól 
2010. július 10. 13:42
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.10. 13:38)
Én elmentem ebédelni, akik hasonló cipőben járnak, azoknak buen provecho!
jó étvágyat!
2010. július 10. 13:42
|
|
szeri thalíaRoxitha |
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.10. 13:39)
Nem jelent semmit... 10 év alatt is el lehet végezni bukdácsolva az egyetemet...
hát igen.igazad van.
jó étvágyat!
2010. július 10. 13:46
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.10. 13:40)
az a nő 173 cm. 57 kg., szóval nem eszik sokat.
pedig mindig finomat csinálok, csak ha mondjuk ő azt mondja, hogy azt csináljak amit mond akkor megcsinálom rendesen, de amikor kész akkor már nem kell neki és ezt utálom a legjobban!
na ez olyan mint a nővérem volt pasija, nővérem megfőzte az ebédet amit kért a pasi, mire kész lett addigra nem kellett neki a kaja, majd ment az anyjához reklamálni, hogy adjon neki kaját mert a nővérem soha nem főz rá. persze a srác anyja meg az én anyámnak panaszkodott, mert hogy az ő pici fiacskájára nem főz a nővérem.
szerk.: nekem szerencsém van a párommal. bármit főzök mindent megeszik, kivéve a tökfőzelék ez az egy kaja van amit nem szeret, de azt én sem, szal sosem csinálok. és mindig megdícséri a főztömet. ő is szokott főzni és nagyon finoman.
2010. július 10. 13:51
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Ejnye-ejnye, milyen könnyen dobálóztok a bolond szóval... Tessék befeküdni a pszichiátriára (én voltam, teszem hozzá azt mondták, hogy teljesen normális vagyok) én még ott se mondtam senkire, hogy bolond. Volt ott egy nagyon kedves aranyos lány, aki nem volt hajlandó enni, szörnyen nézett ki, de imádni való volt csak 30 kiló lehetett. Vagy egy másik szintén kedves lány súlyos depresszióval és hatalmas (függőleges) hegekkel a csuklóján. Na meg a nevelőotthonban volt egy autista srác, aki mindent megcsinált amit mondtál neki és közbe nevetett... Mindenki szórakozott szerencsétlennel.
Tudom, hogy ezek betegségek és rossz példák, de higgyétek el, aki megeszi a homokot az se egészséges
Én arra mondanám, hogy dilis vagy bolond, aki minden bűntudat nélkül öl meg kisállatokat vagy árt másoknak. Ha jól tudom ilyen a szociopata ember, de javítsatok ki, ha tévedek. Na mindegy, nem okoskodok csak bántotta a szemem a sok hsz. de látom már váltottunk is. Sebaj, azért elküldöm.
Tudom, hogy ezek betegségek és rossz példák, de higgyétek el, aki megeszi a homokot az se egészséges
2010. július 10. 13:52
|
|
szeri thalíaRoxitha |
|
Idézet (hanita @ 2010.07.10. 13:46)
na ez olyan mint a nővérem volt pasija, nővérem megfőzte az ebédet amit kért a pasi, mire kész lett addigra nem kellett neki a kaja, majd ment az anyjához reklamálni, hogy adjon neki kaját mert a nővérem soha nem főz rá. persze a srác anyja meg az én anyámnak panaszkodott, mert hogy az ő pici fiacskájára nem főz a nővérem.
hát én olyankor azt szoktam csinálni, hogy kiöntöm!
nem érdekel mi volt az, ha nem kell akkor minek?
aztán utána minden jó lesz.
még ő mondja, hogy jól tudok főzni.
akkor kéne neki azt mondania mikor már kiöntöttem!
amúgy ha kiöntöm akkor tiszta idegbeteg lesz egy darabig, de én általában az vagyok a fia miatt, szóval nem kötekszik,hát mondjuk merne, adnák neki!
de amikor ezt csinálom, hogy kint a kaja utána megjavul egy kis ideig.
megleckéztetem.
2010. július 10. 13:55
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.10. 13:52)
hát én olyankor azt szoktam csinálni, hogy kiöntöm!
amúgy ha kiöntöm akkor tiszta idegbeteg lesz egy darabig, de én általában az vagyok a fia miatt, szóval nem kötekszik,hát mondjuk merne, adnák neki!
megleckéztetem.
megleckéztetem.
jól is csinálod
ha az én párom csinálná ezt már a lábost a fejébe húztam volna
2010. július 10. 13:55
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.10. 13:51)
Ejnye-ejnye, milyen könnyen dobálóztok a bolond szóval... Tessék befeküdni a pszichiátriára (én voltam, teszem hozzá azt mondták, hogy teljesen normális vagyok) én még ott se mondtam senkire, hogy bolond. Volt ott egy nagyon kedves aranyos lány, aki nem volt hajlandó enni, szörnyen nézett ki, de imádni való volt csak 30 kiló lehetett. Vagy egy másik szintén kedves lány súlyos depresszióval és hatalmas (függőleges) hegekkel a csuklóján. Na meg a nevelőotthonban volt egy autista srác, aki mindent megcsinált amit mondtál neki és közbe nevetett... Mindenki szórakozott szerencsétlennel.
Tudom, hogy ezek betegségek és rossz példa, de higgyétek el, aki megeszi a homokot az se egészséges
Én arra mondanám, hogy dilis vagy bolond, aki minden bűntudat nélkül öl meg kisállatokat vagy árt másoknak. Ha jól tudom ilyen a szociopata ember, de javítsatok ki, ha tévedek. Na mindegy, nem okoskodok csak bántotta a szemem a sok hsz. de látom már váltottunk is. Sebaj, azért elküldöm.
Tudom, hogy ezek betegségek és rossz példa, de higgyétek el, aki megeszi a homokot az se egészséges
Elmondom hogy az a család előszeretettel bántalmazta a kutyájukat, macskájukat
2010. július 10. 13:57
Idézet (Candies @ 2010.07.10. 13:55)
Elmondom hogy az a család előszeretettel bántalmazta a kutyájukat, macskájukat 
Ajajj, ne hogy nekem összevesszetek esküvő előtt!
2010. július 10. 13:58
|
|
szeri thalíaRoxitha |
|
Idézet (hanita @ 2010.07.10. 13:55)
jól is csinálod
köszi.
de azt szokta mondani, hogy jobban járok ha nem megyek majd férjhez, mert ő mindenkit elfog kergetni tőlem, mert kiosztom egyből ha valami nem tetszik neki amit csinálok.
Szerk.: még szerencse, hogy nekem nincs!
de olyan mintha ő az lenne,na jó hát azért annyira még sem olyan, mint a férjem, szerencsére a feleségével alszik. (eléggé tud horkolni)
na de akkor rosszul jár , mert akkor is fejbe vágom.
2010. július 10. 13:58
Idézet (hanita @ 2010.07.10. 13:57)
Dehogy
2010. július 10. 14:01
|
|
szeri thalíaRoxitha |
|
jaja, majd az esküvő után lehet.
2010. július 10. 14:02
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.10. 14:01)
jaja, majd az esküvő után lehet. 
2010. július 10. 14:04
|
|
szeri thalíaRoxitha |
|
én ki is vagyok a pulyka családban?
2010. július 10. 14:06
Idézet (szeri thalía @ 2010.07.10. 14:04)
én ki is vagyok a pulyka családban? 
Hát nemtudom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: