OFFtopik
2010. július 06. 14:20
Valaki valami jó szaftos horrort nem tud mondani?
2010. július 06. 14:22
Idézet (Rileah @ 2010.07.06. 14:20)
mondom hogy nem nézek
2010. július 06. 14:22
Idézet (Rileah @ 2010.07.06. 14:20)
nézd meg amit videót beillesztett ide múltkor bibicsibi. tegnap nézte meg párom feliratosan, hát én rosszul lettem, pedig csak az előzetest néztem meg.
The Human Centipede (Az emberi százlábú) a címe.
2010. július 06. 14:25
Idézet (hanita @ 2010.07.06. 14:22)
nézd meg amit videót beillesztett ide múltkor bibicsibi. tegnap nézte meg párom feliratosan, hát én rosszul lettem, pedig csak az előzetest néztem meg.
Hányadik oldalon találom?
2010. július 06. 14:46
Idézet (Rileah @ 2010.07.06. 14:25)
Hányadik oldalon találom?
az csak egy előzetes, azért adtam meg a filmcímet hogy rá tudj keresni gugliban
2010. július 06. 15:04
Sziasztok!
Komolyan? Nem is tudtam, hogy elkezdtél tanulni portugálul. Azt mondtad annak idején, hogy azt szeretnél (szerettél volna) tanulni, de nem lehetett, ezért kezdtél el spanyolul. És melyik változatot tanulod? Az európait, vagy a brazilt? Mert elég nagy különbségek vannak a kettő között (újabban már vannak, akik külön nyelveknek tekintik).
Idézet (Cynthia @ 2010.07.06. 00:37)
hoppácska
hát, mivel még csak az első órán vagyok túl, nem igen tudok válaszolni
amúgy most tértem vissza, talán maradok egy ideig aktívan
szerk: senki nincs itt. szégyen és gyalázat fél egykor aludni akinek szünete van

hát, mivel még csak az első órán vagyok túl, nem igen tudok válaszolni
amúgy most tértem vissza, talán maradok egy ideig aktívan
szerk: senki nincs itt. szégyen és gyalázat fél egykor aludni akinek szünete van
Komolyan? Nem is tudtam, hogy elkezdtél tanulni portugálul. Azt mondtad annak idején, hogy azt szeretnél (szerettél volna) tanulni, de nem lehetett, ezért kezdtél el spanyolul. És melyik változatot tanulod? Az európait, vagy a brazilt? Mert elég nagy különbségek vannak a kettő között (újabban már vannak, akik külön nyelveknek tekintik).
2010. július 06. 15:42
Idézet (Rileah @ 2010.07.06. 15:39)
nincs itt nagy csend
Pedig úgy tűnik
2010. július 06. 15:46
Feloldották a scriptek tiltását a hálózaton, így mostantól újból be tudok lépni. Remélem, ez nem csak átmeneti. Biztos sokan reklamáltak, mert néhány oldalon kívül semmit nem lehetett megnézni.
2010. július 06. 15:56
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.06. 15:04)
Sziasztok!
Igen, eddig így is volt. De mivel spanyolból leérettségiztem, ezért úgy voltam vele, hogy nem várok tovább. Angolt akartam még megcsinálni, de nem írt vissza a tanár, ezért berágtam, és mondtam hogy nem érdekel
Egyébként sziasztok! Este emberkék merre voltatok? Tán csak nem a sok virrasztás kivette az energiát?
2010. július 06. 15:58
Csak egyszer voltunk fennt egész reggelig, de az elég is volt
2010. július 06. 16:00
Idézet (Candies @ 2010.07.06. 15:35)
Na mivan mi ez a nagy csend? 
Én aludtam egy kicsit, de már bánom, hogy lefeküdtem aludni, most megint olyan szarul vagyok.
2010. július 06. 16:01
Idézet (hanita @ 2010.07.06. 16:00)
Én aludtam egy kicsit, de már bánom, hogy lefeküdtem aludni, most megint olyan szarul vagyok.
Én ha nappal alszom, akkor nagyon nehezen kelek fel, és akkor is tiszta zombi vagyok.
2010. július 06. 16:04
Idézet (Cynthia @ 2010.07.06. 15:56)
Igen, eddig így is volt. De mivel spanyolból leérettségiztem, ezért úgy voltam vele, hogy nem várok tovább. Angolt akartam még megcsinálni, de nem írt vissza a tanár, ezért berágtam, és mondtam hogy nem érdekel
Közben rájöttem hogy jól döntöttem, mert elvileg egy nyelvből kötelező érettségizni, szóval... A spanyol nyelvvizsga lehet hogy kellett volna még, de azt mondtam nem érdekel, majd egyszer ha nagyon kell, akkor megcsinálom, most koncentrálok a portugálra, hogy legyen haszna is a nyárnak, illetve hogy olyat is csináljak/tanuljak, amit nagyon szeretek. Dióhéjban ennyi. Egyébként a félszigeti portugált tanulom, mondtam a tanárnak, hogy a brazil egyáltalán nem érdekel, mert oda nem készülök, így valszeg nem is jutok el 
Jogos... amúgy én is az európai portugált választanám, mint a brazilt, ha már kellene tanulnom. Nekem annyira nem tetszik a nyelv, de szerintem az európai szebb, a brazil szerintem olyan, mint a cigány.
Érdekes, mert pont fordítva van, mint a spanyolnál, mert szerintem az európai spanyol pocsék, az amerikai meg gyönyörű.
2010. július 06. 16:05
Idézet (Candies @ 2010.07.06. 16:01)
Én ha nappal alszom, akkor nagyon nehezen kelek fel, és akkor is tiszta zombi vagyok.
hát kb. én is, meg szédülök ilyenkor, hányinger elkap, remegés, meg olyan érzés mintha lázas lennék. és ez minden délutáni alvásnál előjön, ezért nem is szeretek lefeküdni aludni nappal, de most így jött össze.
most megyek is tévézni inkább
2010. július 06. 16:06
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.06. 16:04)
Jogos... amúgy én is az európai portugált választanám, mint a brazilt, ha már kellene tanulnom. Nekem annyira nem tetszik a nyelv, de szerintem az európai szebb, a brazil szerintem olyan, mint a cigány. 
More,ilyet nem mondunk csak hogy roma!
2010. július 06. 16:06
hanita: jobbulást!
Candies: energiaital, vagy kávé
bár egyik sem olyan jó talán, mert a múltkor amikor fent voltatok sokáig, akkor este kb fél deci kávét ittam, és fél ötig forgolódtam
ja meg egy kérdés
ti hogy tudtok kijelölni több hozzászólást idézetbe?
Candies: energiaital, vagy kávé
ja meg egy kérdés
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: