Idézet (bibicsibi @ 2010.07.03. 20:29)
Nekem is ilyen van, nem tudom, engem nyugalommal tölt el.

Engem mérhetetlen nagy szomorúsággal.
Idézet (bibicsibi @ 2010.07.03. 20:43)
Huh.. Hát a padláson voltunk és szellemet idéztünk ugye ahogy kell. Aztán hallottuk, hogy recseg a padláslépcső, de senki se volt itthon, mert szülök vásárolni mentek, a barátnőm testvére meg dolgozott. Másnap kaparászásokat halottunk fentről, mert 3 napot töltöttünk nálunk, ezért voltunk ott mindannyian. Felmentünk, gondoltuk patkányok. A padlásajtó felett meg egy kaparásnyom volt. Egy jó nagy, ami akkor még nem volt ott. Lehet hogy más volt az, de eléggé megrémített minket. Ami még érdekesebb volt, az a TV ahogy kopogni kezdett éjjel. Lehet mindez egy véletlen, nem tudom. De mindenesetre nagyon érdekes, ugyanakkor félelmetes volt ez a pár nap...
Nálunk a szekrények szoktak recsegni-ropogni. Még anno anyum erre azt mondta, hogy azért mert olyankor szellem van köztünk, de szerintem csak azért van, mert már régiek a bútorok. Vagy lehet benne igazság, hogy szellem miatt van?
Idézet (Rileah @ 2010.07.03. 21:16)
Én is bekacsolódok. Én tulajdonképpen boszorkány vagyok. Olvastam az ilyen varázsigékről, és amiket eddig megcsináltam, sikerült is! Pl. volt olyan, hogy csinálsz egy papirt, ráírod az illető nevét és még egy szoveget és elkántálod hogy "Szeretnék hallani felőled! Kérleh hívj fel!" A telefonom alá tettem a papírt és 1 perc múlva hát nem Tőle kapok SMS-t?

Ez még nem volt perfect varázslás, de ez is haladás.
Rileah tetszik az avatarod.
Idézet (Rileah @ 2010.07.03. 21:31)
Ilyenkor rajtam is rajtam van a félelem meg mindent bemesélek magamnak.
Nem tudom, ki látta már azt a filmet, hogy Nem Fogadott Hívás, de az egyik legijesztőbb film amit láttam, arról szól, ha meghal valaki, akkor a telefonja magától kikeres valakit aki bennevan a telefonkönyvébe és felhívja, de nem úgy ahogy csörög a telcsija hanem vmi irtó félelmetes "türümm-türümm, tüdümm-türümm" csörgés fel akarod venni, a teló abbahagyja a csörgést és kiírja hogy 1 nem fogadott hívás, és egy hangüzenetet hagy hátra ami pár nap múlva van bejegyezve, és a te hangod van rajta, amikor meghalsz... Na szóval, megnéztem a filmet, rá 20 percre jövök be a konyhából, világít a telefonom, mondom jóvan'. Megnézem: 1 nem fogadott hívás, Hívó: Ismeretlen. Pedig nekem mindig kiirja a neveket

Még jó, hogy nem láttam ezt a filmet. Na ezek után meg sem nézem. És nem féltél? Én tuti frászt kaptam volna.
Most is reccsent a bútorunk. Jaj, lehet, hogy szellem?
Idézet (Cynthia @ 2010.07.03. 21:36)
Én szeretném tudni, hogy Anyu itt van-e még, mert amikor olyan helyzetben vagyok, szeretném tudni, hogy ott áll-e mellettem, és azt mondja hogy "Miért csinálod ezt?" vagy "Büszke vagyok rád" vagy szeretném tudni/érezni, hogy fogja a kezem, hogy itt van.
A halála után apukám magyarázott bele rengeteg dolgot a történésekbe, én vagy annyira tompa voltam, vagy csak a helyzethez képest reálisan láttam, de nem történt semmi. Megidézni azért nem szeretném, mert mi van ha nem velem történik rossz, hanem Vele? És soha nem kívánnám, hogy akármilyen csekélység miatt akár egy másodpercet is szenvedjen fizikailag (persze szellemlétben nem lehet), vagy akár érzelmileg.
Esetleg majd profit egyszer megkérek, megkérdezek, hogy mi a helyzet.
Én ugyanezt szoktam érezni apumnál.
Sajnálom anyukádat
Idézet (Rileah @ 2010.07.03. 22:49)
http://misztokum.hupont.hu/
Ez az oldal sokat segített, rajta van minden a megidézésről, megszálottságról, és még rémtörténetek is vannak rajta

Köszi, ez nagyon jó, azok a rémtörténetek. A harmadik, a kisfiús nagyon tetszett. Olyan megható, szerintem.
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.03. 23:31)
Igazából ötletem sincs, hogy mit nézzek meg, ajánlanátok 1-2 jó kis horrort?

1408-ra gondoltam, az tényleg egy ijesztős film..... Meg amit Anita ajánlott, Dermesztő Szél.
Épp akartam kérdezni, hogy túljutottál e már a Dermesztő szelen, de ezek szerint még mindig nem nézted meg.
Idézet (Cynthia @ 2010.07.03. 23:42)
vááááá én nem szeretem a horrorokat...

16 éves létemre mindig félek

Én meg 29 éves létemre.
Idézet (bibicsibi @ 2010.07.03. 23:45)
Tényleg, csak akinek van gyomra az ilyenhez és tud tőle aludni, mert én nem tudtam tegnap mikor néztem.. Előzetes, de nagyon beteg ...
http://www.youtube.com/watch?v=IX8fKLjC__c
Na csak is én lehettem olyan hülye, hogy ezt megnézzem. Most meg rosszul vagyok. Komolyan mondom aki az ilyen filmeket kitalálja az 'beteg'. Nem csoda, hogy ide fajult a világ. Az ilyen filmekből veszik sokan az ötleteiket.